Баннер скидки на ромб

Яку ланцюгову пилу вибрати для дачі?

Бензопила в роботі

Яку ланцюгову пилу вибрати для дачі?

З того моменту, як ваш сад засаджений деревами, бензопила стає незамінним інструментом. Ознайомтеся з нашим керівництвом по покупці, щоб вибрати відповідну бензопилу!

Топ пив від магазину Ромб:

  1. Бензопила ланцюгова Дока БЛ-241
  2. Бензопила ланцюгова Powercraft CS 5235hmm
  3. Бензопила Vitals Master BKZ 5530o 15 in AluMagnio
  4. Бензопила ланцюгова Vitals BKZ 4518n 15in Кit
  5. Бензинова ланцюгова пила Makita EA3502S35B
  6. Пила електрична Vitals Master EKZ 2245
  7. Електропила VitalsMaster EKZ 204 Black Edition
  8. Пила електрична Кентавр СП-234c
  9. Пила електрична Limex Pro Line ELp 2816р
  10. Пила електрична AL-KO EKI 2200/40

Різні види моторизації бензопили

Є два типи моторизації бензопили: електрична або теплова. Що стосується електропила, у вас є вибір між живленням від електричного дроту або від акумуляторної батареї.

Електричні бензопили можуть підійти, якщо ви виконуєте невеликі роботи, оскільки вони менш потужні, ніж бензопили. Мережеві бензопили можуть бути незручними у використанні, тому що вам потрібно працювати біля розетки або з подовжувачем, що може обмежувати рух. Але у них є перевага в тому, що вони недорогі.

У разі тяжких рубок або регулярних розпилів дерева віддайте перевагу бензопилу Vitals. Так як вона потужніша і автономна, ніж інші типи бензопил.

Виберіть свою бензопилу в відповідно до її призначення

Існує широкий вибір бензопил для різних типів двигунів, в залежності від необхідного використання:

  • Для живоплоту: секатор або кущоріз на акумулятор, електро-або бензопила - цього зазвичай достатньо. Це тому, що ці апарати не надто великі. З цими інструментами легше звертатися, ніж з традиційними потужними бензопилами з великими пилять полотнами. Для розпилювання на висоті існують ряд Висоторіз (пила з довгою ручкою).
  • Для щорічної обрізки дерев: електрична бензопила з живленням від акумулятора і ріжучим лезом 30 см дуже ефективна. Будьте обережні при поводженні, особливо під час обрізання високих гілок.
  • Для регулярної розпилювання дров: термопа з лезом від 40 до 45 см незамінна, щоб заощадити ваші зусилля. Переважно вибирати бензинову, щоб не розряджати батареї занадто швидко. А дріт може заважати руху.

Ланцюги для бензопил, адаптовані до ваших потреб

Не всі породи дерева мають однакову текстуру або однакову твердість. Тому рекомендується адаптувати ланцюг вашої бензопили до типу деревини, яку ви збираєтеся розпилювати. Це запобігатиме потраплянню невідповідної ланцюга в тверду деревину. Найтвердіші породи дерева - дуб, бук, граб, акація, ясен.

Бензопила - не перший інструмент, про який думають при покупці будинку з садом. Однак він скоро може стати необхідним, особливо якщо на вашій ділянці є дерева. Виберіть модель, адаптовану до вашого використання, а також до за потребами порід деревини.

Купуйте кращу бензопилу в інтернет-магазині Ромб.юа. У нас є:

  • Швидка доставка в усі міста України
  • Гарантія від виробника
  • Сервісні центри по всій країні
  • Ввічливі і приємні консультанти.

Поділитися: