Баннер скидки на ромб

Компресори повітряні топ 10

Компрессор в работе

Незалежно від того, чи є ви майстром-аматором або справжнім професіоналом, зварювальний апарат часто є необхідним або навіть незамінним пристроєм. Але вибрати відповідну модель складно. Це керівництво допоможе вам купити кращий зварювальний апарат прямо зараз з урахуванням вашого бюджету!

Як вибрати зварювальний апарат?

При роботі з листовим металом або сталлю (або алюмінієм або іншим типом стали) неминуче доведеться використовувати зварювання, щоб поєднати різні частини разом. Але як виявляється на практиці, що не всі зварювальні апарати однакові. Зварювальний станція для новачка не буде такою ж, як для професіонала, як з точки зору використовуваної системи, так і за рівнем цін. Так як же вибрати відповідний зварювальний апарат на майбутнє?

Відповідно до ваших потреб

Само собою зрозуміло, що важливо з самого початку визначити свої потреби. Ви - недільний різноробочий, який хоче мати під рукою зварювальний апарат, коли це необхідно (час від часу), або більш-менш просунутий любитель, який займається зварюванням регулярно, наприклад, кожні вихідні? Або ви професіонал, який з ранку до ночі займається зварюванням.

Ви повинні знати, що є зварювальні станції, спеціально розроблені для домашніх робіт (більш доступні, прості у використанні), і інші моделі, призначені для професіоналів (більш потужні, що пропонують багато функцій, більш дорогі).

Кращі зварювальні апарати за приємною ціною

Зварювальний Апарат Кентавр СВ-255ТРВ

Зварювальний апарат інверторного типу CB-255TPB ТМ «Кентавр» виготовлений для ручного дугового зварювання металевих виробів в режимі ММА. Сварка здійснюється на постійному струмі металевими плавкими електродами для постійного і змінного струму з основним, рутиловим, целюлозним, кислим, змішаного типу та іншими видами покриттів.

Працювати таким пристроєм можна в різних сферах від простих домашніх робіт зі зварювання до серйозних польових задач, виробництвах, СТО, будівельних майданчиках, на дачі і в гаражах.

Сварочник здатний працювати на максимальній потужності в 10,34 кВт, також мінімальна вхідна напруга - 160В, мінімальний струм 50А. Різноманітність розмірів електрода варіюється від 1,6 мм до 5 мм.

Головна перевага Кентавра - його гарантія в 24 місяці, а це значить, що виробники впевнені в своєму товарі.

Зварювальний Інвертор Limex IZ-MMA 255rd

Цей інвертор унікальний своїм сервісним пропозицією - 36 місяців гарантії і максимально приємною ціною. Обладнання оснащене функцією легкого старту (автоматичне короткочасне підвищення струму) і антизалипания.

Техніка має захист електроніки при перепадах напруги. Нормальні значення для роботи коливаються від від 150 В до 270 В. І навіть на мінімальному / граничному значенні ви зможете продовжити роботи. У разі, коли напруга виходить за поріг допустимих значень відбувається аварійне відключення. Така можливість зберігає працездатність техніки.

Лімекс працює з максимальною силою струму в 255А та максимальною потужністю в 5,3кВт. В апарата є можливість працювати з електродами діаметром 1,6-5мм. Мінімальний струм становить 20А.

Зварювальний Апарат NOWA W300

Нова - хороший і надійний помічник побутового зварника. Гарантія в 12 місяців і мінімальна ціна обов'язково порадує свого нового власника.

Серед особливостей пристрою ми виділяємо:

  • Частота струму 50 Гц;
  • Тривалість включення (ПВ) на максимальному струмі 60 проц;
  • ККД,% 88;
  • Коефіцієнт потужності 0,93
  • Клас ізоляції F; + Гарячий старт;
  • Захист від перегріву
  • Захист від перевантаження
  • Робота при низькій напрузі.

Ви точно зможете виконувати широкий спектр робіт з цією технікою і підібрати електрод необхідного розмір від 1.6мм до 5мм.

Купуйте кращі зварювальні апарати в інтернет-магазині Ромб

Поділитися: