Баннер скидки на ромб

Кращий подрібнювач гілок

Кращий подрібнювач гілок

Шредер важливий для того, щоб швидко і легко подрібнювати гілки ваших дерев з саду. Тому він дійсно може бути корисний при обрізанні та валки дерев. Це моторизований інструмент, який використовується для подрібнення відходів у вашому саду, парках до дрібної стружки.

Існує кілька видів подрібнювачів для різних цілей: мобільні, з автоматичною або ручною подачею, з завантажувальним лотком і лотком для прийому стружки або без них, різних розмірів, які приводяться в дію від відбору потужності від сільськогосподарської машини з електродвигуном.

Щоб допомогти вам вибрати відповідний для лісництва для ваших потреб і вимог, ми познайомимо вас з різними типами лісництва, а потім дамо кілька корисних порад, які допоможуть зробити правильний вибір.

А також спеціально для вас ми склали топ подрібнювачів гілок по рейтингу Ромб.юа:

  1. Веткоізмельчітель Vitals Master Zs 2240by
  2. Подрібнювач гілок Konner & Sohnen KS 500WS
  3. Подрібнювач гілок AL-KO Comfort LH 2810 (113873)
  4. Дровокол AL-KO LSH 520/5 113792
  5. Подрібнювач AL-KO Premium TCS 2500 119954

Різні типи подрібнювачів рослин

Ви повинні знати, що існує два типи подрібнювачів рослин: що працює від електромережі і на бензині. Обидва складаються з завантажувального бункера, на дні якого знаходиться система подрібнення, яка измельчит всі ваші відходи на дрібні шматочки.

Електричні мульчери

Електричний подрібнювач працює від електрики, є особливо придатним для підтримки в садів малих і середніх областей, а саме до 500 м2.

Він має потужність від 2000 до 3000 Вт і тому може легко і швидко подрібнювати гілки діаметром менше 45 мм. Він простий і зручний у використанні і не вимагає великої підготовки при роботі або складного обслуговування.

Бензинові подрібнювачі

Термічний подрібнювач овочів призначений для садів з великою площею, мінімум 500 м2, які вимагають дуже регулярного догляду. Таким чином, він дуже потужний - від 4,5 до 9 кінських сил, що еквівалентно 3300-6600 Вт.

Таким чином, ви зможете подрібнювати набагато більші і тверді рослинні залишки, ніж за допомогою електричного подрібнювача рослин. Він зможе, наприклад, дробити гілки діаметром майже 75 мм. Зазвичай він складається з 4-тактного двигуна і вимагає періодичного обслуговування.

Поради щодо вибору мульчера

Щоб дізнатися, який з них купити і з якими характеристиками і опціями, ви повинні спочатку задати собі наступні питання: Яка у вас територія саду? Наскільки часто потрібні роботи з прибирання саду та подрібнення гілок? Які рослини потрібно подрібнити? Наскільки великі гілки?

Система подрібнення

Важливо вибрати ріжучу систему, адаптовану до характеру вашої роботи, типам подрібнюють рослин і вашим потребам.

Якщо вам потрібен подрібнювач для саду з площею менше 300 м2: подрібнювати листя, побутові відходи, невеликі гнучкі гілки з діаметром менше 35 мм - то як ріжучої системи слід вибрати ріжучий диск.

Для великого саду і регулярного подрібнення рослин діаметром до 50 мм виберіть роторну ріжучу систему. Він складається з зубчастого колеса, яке дозволяє подрібнювати живоплоти і чагарники середньої твердості. Тоді ви отримаєте корисний компост для свого саду.

Якщо ви плануєте купити компостер для регулярного використання і для подрібнення дуже твердої деревини, фруктових дерев, великих гілок, живоплоту і т. Д., То візьміть подрібнювач з турбінної системою. Це дуже потужний і дуже ефективний варіант.

Нарешті, щоб подрібнити дійсно великі масиви відходів, ви можете вибрати акумуляторну систему шнеків.

Поверхня саду

Важливо вибрати для лісництва відповідно до площі вашого саду.

Дійсно, якщо площа становить 300 м2 або менше, ми рекомендуємо електричний подрібнювач овочів потужністю близько 2000 Вт з дисковою ріжучої системою. Цей подрібнювач може дуже тонко подрібнює листя, побутові відходи і гілки з максимальним діаметром 35 мм. Він не підійде для подрібнення деревини твердих порід.

Якщо ваш сад площею від 300 до 500 м2, рекомендується вибрати бензиновий лісництва, або електричний, в залежності від частоти використання. Потужність повинна становити 2500 Вт з ротором як ріжучої системи. Таким чином, ваш подрібнювач зможе подрібнювати листя, гілки діаметром до 45 мм, живоплоти і чагарники з деревиною середньої твердості.

Якщо ваш сад має площу понад 500 м2, то без коливань зупиніть свій вибір на термічному веткоізмельчітеле. Подрібнювач володіє потужністю 3300 Вт і турбіною в якості ріжучої системи, зможе ефективно і швидко подрібнювати листя, гілки діаметром більше 50 мм, фруктові дерева, дуже тверду деревину і т. Д Отриманий подрібнений матеріал буде у вигляді компосту.

Вибирайте кращий подрібнювач для свого саду в інтернет-магазині Ромб.юа

Поділитися: