Баннер скидки на ромб

Кращий набір інструментів для авто

Інструменти

Ви початківець механік? Ви іноді хочете самостійно лагодити свій автомобіль? Вам абсолютно необхідно для цього мати хороші автомобільні інструменти. Щоб допомогти вам, ми написали цю статтю з рейтингом кращих наборів від інтернет-магазину Ромб.

Топ автомобільних інструментів

  1. Набір змінних головок NEO 08-671 219 шт
  2. Набір головок і насадок 4-32мм Berg 52-120 150 шт
  3. Набір інструментів Intertool ET-6082SP 82 од
  4. Компрессометр для двигунів Intertool AT-4001
  5. Набір автомобіліста MASTER TOOL 86-1230 3 в 1
  6. Набір головок Intertool HT-2225 25 од.

А також ми з вами розглянемо необхідні для автомобіліста приналежності, які обов'язково повинні у вас бути.

Джгути

Автомобільні джгути в основному служать для того, щоб утримувати незакріплені ковпаки або деякі зовнішні деталі, які ви повинні від'єднати від вашого автомобіля під час ремонту.

Фіксовані ключі

Плоскі, торцеві або трубні ключі, інструменти хорошого майстра повинні містити, принаймні, ряд стандартних гайкових ключів з фіксованим отвором (від 8 до 19 мм). В автомобілі обов'язково повинен бути цей набір комбінованих ключів. Щоб доповнити цю колекцію, ви також можете вибрати набір торцевих ключів з храповим механізмом. Цей інструмент дозволяє зекономити дорогоцінний час, особливо при проведенні робіт у важкодоступних місцях.

Міцний магніт

Наявність магніту в ящику для інструментів може виявитися великою підмогою під час будь-якої поломки. Цей інструмент дозволяє вам згрупувати металеві деталі в одному місці, поки ви приступаєте до ремонту автомобіля.

Ключі та плоскогубці з регульованим відкриттям

У вашому наборі завжди повинні бути як мінімум розвідний гайковий ключ і універсальні плоскогубці. Для роботи з великими деталями також рекомендується розвідний ключ. До цих інструментів ви також повинні додати молоток, необхідний для механіки, а також цілу серію викруток. Однак будьте обережні, вибираючи гайкові ключі і викрутки підходящої форми і розміру, щоб не пошкодити різні частини вашого автомобіля.

Багатофункціональні інструменти

Домкрат і підйомник є частиною мультіінструмент, адже завдяки ним ви можете відремонтувати свій автомобіль. За допомогою домкрата вам буде легше піднімати автомобіль для заміни масла або шини.

Динамометричний ключ

Динамометрический ключ є вимірювальним інструментом для визначення ефективного моменту затягування. Динамометрический ключ, який часто продається в футлярі з головками або без них, необхідно зберігати подалі від пилу і захищати від ударів.

Датчик шин

Манометр шин є важливим інструментом для перевірки зносу шин. За допомогою цього інструменту ви можете в будь-який момент перевірити глибину протектора і стан шин.

Стрічкові ключі, ланцюгові ключі

Ці ключі будуть необхідні, щоб затягнути сферичні або циліндричні частини, які пропонують мало місця для роботи (корпус повітряного фільтра або підвіски сферу).

Купуйте кращий набір інструментів для автомобіля в інтернет-магазині Ромб.юа

Поділитися: