Баннер скидки на ромб

Рейтинг культиваторів для дачі

Культиватор у роботі

Топ відбійних молотків

Молотки є частиною землерийних компаній і цивільного будівництва, а також для розпушування грунту, трамбування і багато чого іншого. Вони є основним обладнанням в будівельній галузі, особливо в будівництві та знесення. Вони дозволяють на місці демонтувати тверді матеріали, такі як бетон, каміння, цегляні конструкції або асфальт.

Інтернет-магазин Ромб пропонує свій рейтинг відбійних молотків:

Електричний відбійний молоток
Електричний відбійний молоток, спеціально розроблений для роботи з помірною інтенсивністю, являє собою універсальну машину, дуже просту у використанні. Крім того, що він потужний і більш менш легкий, він пропонує справжній комфорт у використанні, не дивлячись на обмежені області застосування.
Отримавши визнання професіоналів будівництва, особливо в галузі ремонту інтер'єрів, електричний відбійний молоток дозволяє:
  • знести елементи кладки
  • легко створювати отвори
Однак його використання залишається менш обмежувальним, ніж у пневматичного відбійного молотка, і він виробляє менше шуму.
Пневматичний відбійний молоток
Пневматичний відбійний молоток дуже часто використовується на об'єктах громадських робіт і, зокрема, в рамках будівельних робіт, за допомогою спеціального компресора, який подає стиснене повітря за допомогою гумового шланга, що приводить в дію вузол.
Він легше електричного відбійного молотка, має компактний зовнішній вигляд і підходить для тривалих робіт. Цей тип відбійного молотка зберігає свою працездатність як в дуже вологих, так і в дуже подібних місцях або в умовах ризику загоряння.
Термічний відбійний молоток
Термічні відбійні молотки, широко застосовуються на об'єктах знесення громадських робіт, являють собою потужні і ефективні інструменти. Незважаючи на велику масу і досить гучний звук, з ними легко звертатися.
На відміну від пневматичних відбійних молотків, тут немає необхідності в компресорі, що значно спрощує транспортування і адаптацію до більш універсальним завданням.
Гідравлічний відбійний молоток
Гідравлічний відбійний молоток є використовуються для важких і великомасштабних робіт. На відміну від електричної моделі, його робота обумовлена використанням гідроагрегату.
Таким чином, гідравлічний відбійний молоток, ефективний для руйнування і / або перфорації бетону, асфальту або навіть скельної породи, складається з бурового інструменту і гідравлічного блоку.
Бензиновий або моторизований відбійний молоток
Подібно до електричного відбійного молотка, відбійний молоток з газовим або моторним двигуном використовує енергію згоряння, а не електрика. Окислювальний ефект запалюється палива живить той же набір поршнів, викликаючи зворотно-поступальний рух щодо вала, з'єднаного з долотом.
Перевага паливного відбійного молотка - його справжня портативність. Хоча він може бути важким, для нього не потрібні шнури. Для тих, у кого бетонна конструкція середнього розміру, цей відбійний молоток часто є кращим вибором.

Як правильно користуватися відбійним молотком?

Використовувати відбійний молоток дуже просто. Всю роботу виконує вбудований механізм. Найскладніша частина операції:

  1. утримуйте машину на час роботи;
  2. при необхідності підніміть;
  3. тримайте його впритул до стін або конструкцій.

Великі відбійні молотки не призначені для утримування під стіною через їх ваги. Їх використання призначене для адаптації до різних функцій, включаючи:

  1. руйнування бетонних плит і каменів
  2. видалення великої плитки
  3. різання і очищення бітуму
  4. ламаючи породу і тверду глину
  5. демонтаж кладки.

Як зробити правильний вибір відбійного молотка?

Залежно від обраної моделі та її застосування відбійний молоток може мати кілька варіантів. Його критерії вибору засновані на точні параметри, які не можна випускати з уваги.

Контроль вібрації

Повторювані коливання електричного або пневматичного двигуна шкідливі для здоров'я людини і навіть можуть призвести до хвороби Рейно.

В якості опції управління демпфирующие ручки і внутрішні амортизатори пом'якшують вплив цих вібрацій і, таким чином, допомагають уникнути незручностей під час роботи.

Доступні елементи управління живленням і циферблати

Регулятори потужності і циферблат відбійного молотка додають наступні переваги:

  • простота використання машини
  • хороша маневреність ергономічної ручки навіть в рукавичках.
  • Регулювання швидкості і плавний пуск

Купуйте відбійний молоток в інтернет-магазині Ромб.юа з доставкою по всій Україні!

Поділитися: