Баннер скидки на ромб

Який компресор потрібен для фарбування?

Автівка під мийкою

Який компресор потрібен для фарбування?

Зазвичай газ стискається в компресорі, після чого і з'являється "рушійна сила". Компресор зменшує обсяг газу і збільшує силу при подачі. Комерційно доступні компресори діляться на незліченну кількість різних моделей, наприклад поршневі компресори, гвинтові компресори, іонні компресори і турбокомпресори.

Під час фарбування компресор діє як система стисненого повітря. Це означає, що повітря з компресора стискується, щоб розпорошити фарбу для аерографа, що міститься в пістолеті, на поверхню фарби. Компресор для аерографії зазвичай працює при тиску від 1,5 до 2,2 бар. Тиск, з яким доводиться працювати, також є однією з причин, по якій звичайний компресор не підходить для аерографії. Якщо ви хочете використовувати такий компресор для аерографії, його необхідно попередньо переробити. Наприклад, він повинен бути оснащений регулятором тиску, що дозволяє регулювати тиск в сторону зменшення.

Однак багато звичайних компресори не рекомендуються для аерографії, тому що вони занадто великі і важкі і можуть викликати сильну вібрацію. Зокрема, промислові компресори з масляним мастилом також працюють неакуратно: у відпрацьованому повітрі можуть бути залишки масла, які можуть забруднити ваш художній проект або змінити адгезійні властивості фарби. Тому радимо купити спеціальний компресор для аерографа.

Компрессор для фарбування повинен:

  • Забезпечити чисте повітря і не допускайте потрапляння бруду або рідини з аерозольною фарбою, інакше забарвлення може бути зіпсована ..
  • Апарат повинен бути не надто гучний.
  • Мінімальна обслуговування.
  • Доступна ціна.
  • Немає надмірної вібрації.
  • Зручний для перенесення, так як фарбування часто вимагає пересування.
  • Простий у використанні, так як не всі технічно компетентні

Альтернативою компресора можуть бути балони зі стисненим повітрям, оскільки з ними також може працювати аерограф. Однак недоліком останніх є те, що вони відносно швидко випорожнюються. Під час тривалого сеансу аерографії можна зібрати від трьох до чотирьох балонів зі стисненим повітрям. Купивши компресор для аерографа, ви будете працювати не тільки дешевше, але і екологічніше. Крім того, хороший компресор для аерографа заощадить вам багато нервів, тому що вам не доведеться постійно турбуватися про покупку балонів зі стисненим повітрям.

Які типи компресорів для аерографа доступні?

На ринку є кілька типів компресорів для аерографа, які мають свої переваги і недоліки. Наприклад, вони можуть працювати з маслом або без нього. Далі ми пояснимо відмінності і на що вам слід звернути увагу при покупці аерографа.

Поршневий компресор

Усередині компресора є поршні, які працюють без масла або змащуються масляною плівкою. В безмасляних компресорах це досягається не мастилом, а різними пластиковими деталями і поверхнями кочення циліндрів. Вони зроблені з нержавіючої сталі, латуні або алюмінію.

Масляний поршневий компресор

В масляному поршневому компресорі внутрішні поршні постійно покриті масляною плівкою, яка знижує тертя і, отже, що виділяється тепло. Це також допомагає мінімізувати знос.

Мембранний компресор

У диафрагменном компресорі пластикова діафрагма переміщається вгору і вниз за допомогою двигуна. Також є випускний клапан і впускний клапан, через які втягується і виходить повітря. Ці компресори зазвичай працюють без повітряного резервуара, тобто в безперервному режимі, що легко призводить до перегріву. Потім двигун автоматично зупиняється, поки пристрій не охолоне.

Зверніть увагу на це при покупці компресора для аерографа

Щоб не засмучуватися через те, що ви купили не той компресор, який вам потрібен, ви повинні отримати повну інформацію про компресори для аерографа. Нижче ми наведемо найбільш важливі критерії, які допоможуть вам знайти оптимальний компресор для аерографа.

Перш за все, тут слід згадати час роботи компресора. Це визначає, як довго ви можете працювати. Чим довше триває сеанс, тим більше повітря повинен стиснути компресор.

Ви, звичайно ж, не хочете витрачати свій час на постійне обслуговування компресора. Чи не потребує обслуговування компресор для фарбування означає, що вам не потрібно змінювати повітряні фільтри або доливати масло.

Компрессор для аерографа повинен мати наступні компоненти, в іншому випадку вам слід звернути увагу на ці критерії:

  • Покази тиску / манометр
  • безшумний компресор аерографа
  • Водовідвід
  • Бак
  • Регулювання тиску
  • Обсяг
  • Доступна ціна

Вибирайте кращі компресор для фарбування на сайті інтернет-магазині Ромб.юа

Поділитися: