Баннер скидки на ромб

Корисна інформація від Інтернет-магазину ROMB

Як встановити та налаштувати терморегулятор

Терморегулятор

Кімнатний терморегулятор із програматором або без. Як це працює і де встановити терморегулятор

Найкраще управління системою центрального опалення можливе завдяки погодним регуляторам керуючий одним опалювальним контуром центрального опалення та резервуаром для гарячої води.

Як це працює і де встановити кімнатний терморегулятор?

Читати далі

Де можна купити керамічний обігрівач та скільки коштує?

Керамічні обігрівачі блог Ромб

Бенджамін Франклін одного разу сказав: «Необхідність ніколи не була вигідною угодою». Це було правдою за часів Франкліна і залишилося й досі.

Подумайте, що відбувається, коли ви в останній момент вирішуєте вирушити у відпустку на пляж. Коли ви заходите онлайн, щоб забронювати квитки, ціни на астрономічні квитки. Тим не менш, якби ви планували свою поїздку на останні 6 місяців, у вас було б достатньо часу, щоб знайти вигідну угоду.

Те саме можна сказати і про купівлю великої побутової техніки, і навіть керамічних обігрівачів. Якщо ви плануєте заздалегідь, у вас буде достатньо часу, щоб знайти вигідну угоду, тому що ви гостро потребуєте приладу. Це пов'язано з тим, що у певну пору року найкраще купувати обігрівачі, адже влітку на такий вид товару великі знижки.

Керамічний обігрівач - це досить велика покупка. Оскільки рахунок за нову техніку може легко обчислюватися тисячами, багато людей вивчають і планують, перш ніж зробити велику покупку. Вони можуть навіть місяцями шукати найкращий варіант за найкращою ціною. Згідно з даними, опублікованими на Statista (німецька компанія, що спеціалізується на ринкових та споживчих даних), співвідношення ціни та якості - два найбільш важливі аспекти, які споживачі повинні враховувати перед покупкою побутової техніки.

Де краще купувати керамічний обігрівач?

Коли доводиться купувати техніку знаходячи вільні хвилини між завантаженим робочим графіком та часом із сім'єю, на поїздку до торгового центру залишається не так багато часу. І часто так буває, що коли вам не підходить товар – повернення обходиться досить дорогим. Це не стосується одягу або міксера, ми говоримо про повернення габаритного керамічного обігрівача. Такий прилад потрібно буде повністю демонтувати зі стіни та акуратно перевезти на машині або таксі.

Багато років тому багато хто відмовився б від покупки в Інтернеті. Але зараз – це чудовий вихід для економії часу на поїздку до магазину, постійний 24-годинний доступ до каталогу товарів та можливість поговорити з консультантом без телефонних дзвінків по живому чату. В наші дні в більшості місць неможливо зв'язатися по телефону, але по онлайн-чату вибір відбувається дуже швидко.

Покупка керамічного обігрівача в Ромб.юа

Асортимент магазину дуже великий і навіть найвибагливіший покупець знайде товар за своїм смаком та гаманцем. Ціновий діапазон моделей представлених на сайті варіюється від 700 до 5000 грн.

У розділі обігрівачів ви знайдете прилади від наступних виробників:

  • AFRICA
  • Stinex
  • ARDESTO
  • HGlass
  • SUN WAY
  • TEPLOCERAMIC

Ми рекомендуємо стежити за сезонними знижками та спеціальними пропозиціями від виробників на сайті магазину. Оскільки Ромб.юа завжди намагається надати для своїх покупців найкращі ціни, гарантійні умови та швидку доставку.

Що таке керамічний обігрівач?

Багато хто запитує, що таке керамічний обігрівач. Керамічний нагрівач – це електричний пристрій, який генерує тепло за допомогою керамічного нагрівального елемента PCT.

Ці нагрівачі мають керамічну пластину та алюмінієві перегородки, коли електрика проходить через керамічну пластину, вона починає нагріватися. Керамічна пластина нагрівається дуже швидко. Керамічна нагрівальна пластина має дуже високу температуру нагрівання. Тепло поглинається алюмінієм. Вентилятор, який знаходиться всередині обігрівача, нагнітає гаряче повітря до вашої кімнати.

Керамічні обігрівачі дуже легко переносити, і вони випромінюють багато тепла, незважаючи на невеликий розмір. Ці обігрівачі більш енергоефективні та безпечні, ніж інші види обігрівачів. Пластина керамічних нагрівачів хоч і нагрівається дуже швидко, але пластикові корпуси залишаються прохолодними. Ці обігрівачі найбільше підходять для використання в кімнаті, офісі або невеликій частині будинку.

Компактний керамічний обігрівач хороший для невеликого приміщення та для великих просторів. Можна сказати, що це індивідуальний обігрівач. Цей обігрівач легкий та має низький профіль. Ідеально підходить для влаштування персонального опалення. Можна розмістити на підлозі, на стіні та навіть на каркасі ліжка.

Класифікація електромонтажних інструментів та вимоги до них

Набір інструментів

Гарний електрик завжди повинен бути готовим до своєї роботи. Це означає, що він повинен мати набір необхідних інструментів, які дозволять йому без проблем виконувати всі необхідні завдання. Отже, давайте подивимося, що входить до групи цих інструментів, щоб переконатися, що нічого важливого не пропущено.

Які інструменти для електриків?

Сьогодні на ринку багато пропозицій щодо інструментів для електрика. Вони пропонуються у більшому та меншому розмірі, щоб ви могли вільно працювати у різних місцях та у різному масштабі. Один із основних інструментів, який повинен мати кожен електрик, – це інструмент для зняття ізоляції. З його допомогою можна не тільки зняти ізоляцію, а й обтиснути кінці, що значно прискорить роботу. Ще один інструмент, який повинен мати кожен електрик, це плоскі плоскогубці. Завдяки ізоляції до 1000В ми знаємо, що тут з нами нічого не станеться, а можливість бічного обрізання може значно покращити роботу у важкодоступних місцях. Хорошому електрику також варто вкластися в ізольовані викрутки, які можна придбати в наборі з кількох штук, і пропонуватимуться різних розмірів. Вони добре ізольовані, а міцна сталь, з якої вони виготовлені, дозволить нам безпечно використовувати їх протягом багатьох років. Тут найголовніше – звернути увагу на те, чи є вони ізольованими інструментами на 1000 В, щоб ми могли бути впевнені, що наша робота справді буде безпечною.

Читати далі

Як вибрати снігоприбиральну машину

Снігоприбиральна машина

Розчищення території від снігу - не найприємніше прибирання, особливо при інтенсивних та частих снігопадах. У такому разі найкращим рішенням може стати покупка снігоприбирача, тобто пристрої для видалення порошку білого з поверхні. Його використання значно полегшить та прискорить роботи зі збирання об'єкта.

Які бувають снігоприбирачі?

Снігоприбирачі діляться на дві основні групи - пристрої з двигунами внутрішнього згоряння (дизельні снігоприбирачі) та електричні пристрої (електричні снігоприбирачі). Бензинові снігоочисники – це пристрої, які особливо добре підходять для великих ділянок. Вони більше, ніж електричні снігоочисники, і до того ж працюють із більшою потужністю. У продажі легко знайти пристрої з великою робочою шириною (шириною збирання снігу), наприклад 60-70 см - завдяки їм видалення снігу з великих площ буде більш ефективним і швидким, ніж у разі пристроїв з меншою шириною захвату, тому що за один прохід видалить сніг з більшою площею. Однак ці пристрої створюють багато шуму (особливо великі моделі) відносно важкі та не найдешевші. Дизельні снігоприбиральні машини поділяються на дві групи – одно- та двоступеневі. Одноступеневі машини оснащені двотактним двигуном. Їх рекомендують для зняття невеликого снігового покриву з відносно невеликих ділянок.

Двоступеневі снігоочисники мають чотиритактний двигун (а значить, велику потужність) та повний привід, що полегшує маневрування пристрою. Вони добре підійдуть для великих ділянок, покритих товстим шаром снігу. Одноступеневі машини оснащені шнеком, який одночасно збирає та відкидає сніг.

Читати далі

Кращий термостат

Термостат

Ефективне використання системи опалення залежить від пристроїв, які відповідають за регулювання температури, що створюється. Звичайно, це роблять термостати, завдяки яким стає можливим не лише регулювати умови у приміщенні, а й знижувати втрати енергії.

Інтернет-магазин Ромб.юа пропонує найкращі термостати:

Читати далі

Як вибрати найкращий глибинний насос

Глибинний насос

Як вибрати найкращий глибинний насос

Занурювальний насос використовується не тільки для глибокого колодязя для вилучення чистої та питної води з дому, сільськогосподарської діяльності або іншого місця (наприклад, з присадибної ділянки). Його також можна використовувати для:

  • забір води з резервуарів, що окремо стоять,
  • зниження рівня чорних точок (тобто ґрунтових вод),
  • перекачування очищеної морської води,
  • дренаж підземних споруд (наприклад, шахт),
  • підтримуючи правильну роботу водопровідної мережі та системи зрошення,нагнітання та підвищення тиску рідин у технологічних процесах,
  • видобуток ... нафта з нафтових свердловин!

Читати далі

Кращі колодязні насоси

Насос

Кращі колодязні насоси

На ділянках без можливості підключення до водопроводу потрібно самостійно подбати про доступ до води. Для перерахованих вище цілей слід побудувати колодязь, в якому в більшості випадків необхідно встановити занурювальний насос. Завдяки цьому пристрою буде забезпечено правильне водопостачання будинку. Однак умова полягає в тому, що насос має бути налаштований як на умови у колодязі, так і на індивідуальні потреби у воді.

Читати далі

Як вибрати газонокосарку

Газонокосарка у роботі

Як вибрати газонокосарку

Регулярна стрижка необхідна для того, щоб ваш газон залишався красивим та здоровим. Для багатьох з нас це може бути стомливим заняттям, але цю роботу може полегшити правильно підібрана газонокосарка відповідного розміру та потужності.

Перш ніж вирушити в магазин за технікою, розгляньмо, на якій території знаходиться наш газон, яка у нього поверхня і як часто його потрібно косити, адже від цього в основному залежить, яку модель вибрати.

Розмір газону

Важливим критерієм при виборі косарки є розмір газону. Звичайно, навіть невелика косарка може косити велику площу, але це буде дуже трудомістким.

Читати далі

Як відрегулювати мотоблок

Робота з мотоблоком

Як налаштувати мотоблок

Якій і які потужності вибрати мотоблок?

На цьому етапі вам також слід перевірити наявність і вартість запасних частин, щоб невелика несправність, що здається, не стала причиною тривалого простою машини протягом декількох років. Є багато різних моделей мотоблоків, які в основному розрізняються за потужністю, вагою та розмірами.

Найменші зазвичай мають близько 5-8 л.с. і вага близько 60-90 кг можуть працювати як з бензиновими, так і з дизельними двигунами. Бензинові двигуни більш популярні в цих версіях через вартість покупки та простоту запуску. Найчастіше працюють культиваторами, косарками, снігоочисниками. Через невелику вагу вони рідко використовуються для орних робіт через відносно невелике тягове зусилля, що в основному пов'язано з вагою та розмірами коліс.

Середній мотоблок зазвичай має потужність 8-11 к.с. та вага 90-160 кг. У цьому сегменті варто звернути особливу увагу на наявність блокування диференціала. Який присутня не у всіх моделях, але значно спрощує роботу, тому що на легкому тракторі можна легко повернути mino вручну, що у нього постійний привід на два колеса, але з моделлю вагою понад 100 кг і великими колесами у важкопрохідній місцевості ми не зможемо впоратися з це так легко, і в довгостроковій перспективі це може бути дуже клопітким. У цьому сегменті асортимент машин вже дуже широкий, ми можемо використовувати практично всі аксесуари, що є на ринку.

Читати далі

Кращі електричні сушки для рушників

Електричная сушарка для рушників

Кращі електричні сушарки для рушників

Сушки для рушників - це пристрої, які завдяки горизонтальним поперечкам забезпечують як елемент декору, так і корисність для обігріву навколишнього середовища і сушіння всього одягу і рушників. Специфічна форма цих виробів дозволяє використовувати аксесуар у різних кімнатах будинку, навіть якщо сушарки для рушників встановлюються переважно у ванній і використовуються для відведення вологи.

Інтернет-магазин Ромб рекомендує для придбання такі моделі:

  1. Stinex PLCC-8-120L
  2. Stinex Cer500s+Towel(02)
  3. Stinex Ceramic 250/220 S-Towel Black
  4. Deffi Трапеція ЧФТ 80.50.8 ЕЛ B
  5. Deffi Юність Ю 90.50.9 ЄП

Читати далі