Баннер скидки на ромб
Баннер Vitals
Баннер Vitals

Газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p

Код
000122013
Немає в наявності
0  грн
Коротка характеристика
Тип живлення:
Акумуляторні
Ширина скошування, мм:
410
Дивитися всі характеристики
Новий
Є з уцінкою 3856  грн
  • ВИДИ ОПЛАТИ

    Готівкою при отриманні (2%)

    Оплата частинами

    Миттєва розсрочка

    Безготівковий розрахунок

  • гарантія та повернення

    Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки

    Гарантія: 60 місяців

Гарантія найвищої якості

Vitals Professional AZP 3629p — це комфортний та тихий інноваційний інструмент із догляду за газоном, а її головною особливістю є безщітковій тип двигуна.

Газонокосарка дає змогу проводити збирання скошеної трави в короб, через бічний викид трави або мульчуванням. Висота косіння регулюється центральним важелем, який дозволяє встановити 6 різних рівнів від 25 до 75 мм.

Працює дана модель від двох АКБ сумарною напругою 36 В (18 В + 18 В). Одного заряду батареї достатньо, щоб привести до ладу приблизно 3 сотки газону.

Висока якість комплектуючих та збірки збільшує в рази термін експлуатації інструменту і не залишить байдужим будь-якого майстра.

газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p
Двигун і акумулятор

Безщітковій двигун

Газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p відноситься до професійного класу інструменту. Головною особливістю моделі є безщітковій тип двигуна.

Безщіткова технологія забезпечує більш тривалий час роботи від акумулятора за рахунок високого ККД, гарантує збільшений термін служби інструменту.

Ресурс двигуна збільшено в 5 разів за рахунок меншої кількості рухомих елементів в технології двигуна. Мала кількість рухомих частин створює тихий двигун, який ніколи не потребує обслуговування. Потужність двигуна вище на 25% в порівнянні зі звичайним двигуном.

Сукупність переваг безщіткового двигуна збільшує термін експлуатації інструменту на 50%.

Металева дека

Центральний елемент газонокосарки — міцна металева дека має відмінну ударостійкість і довговічність. Легко чиститься від залишків скошеної трави.

дека косарки
колеса

Великі колеса 13 см задні/ 10 см передні

Великий діаметр коліс дозволяє газонокосарці легко рухатися по газону і забезпечують їй маневреність.

Це особливо важливо при наявності нерівностей газону або високої трави на ділянці.

Ключ-запобіжник

Ключ-запобіжник служить для безпечного включення та виключення газонокосарки. Щоб включити дану модель, спочатку потрібно вставити ключ в отвір на панелі батарейного відсіку до клацання і фіксації його в посадковому місці. Завдяки цьому не тільки оператор захищений від випадкового включення агрегату. Газонокосарка може спокійно перебувати на ділянці, де є маленькі діти, адже без ключа вони не зможуть його ввімкнути.

Ключ-запобіжник

Серія SmartLine

Дана модель газонокосарки – частина серії SmsrtLine від Vitals. Весь садово-парковий і електроінструмент цієї серії працює від єдиного взаємозамінного акумулятора напругою 18 В. Таким чином, робота не залежить ні від електричних проводів, ні від бензину. Це значно спрощує використання газонокосарки.

Характеристики
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Висота скошування мінімальна, мм25
Максимальна висота скошування, мм75
Ширина скошування, мм410
Тип живленняАкумуляторні
Травосбірникз травозбірником
Обсяг травозбірника, л45
Мульчуванняз мульчуванням
ДОДАТКОВО
ВиробникVitals
КолірЧорний з червоним
ОсобливостіВідноситься до серії Smart Linе; Особливість серії полягає в тому, що батареї та зарядні пристрої підходить для будь-якого інструменту, який входить в лінійку Smart Line. Основною відмінною особливістю моделі Vitals Professional AZP 3629p є робота від двох акумуляторних батарей сумарним напругою 36В (18В + 18В). Газонокосарка дозволяє проводити збір скошеної трави в короб, бічний викид трави, або мульчування. Ніж в даній моделі виготовлений з розжареної сталі і має гострі лопаті, що дозволяє виробляти якісний скіс, при якому трава виглядає здоровою і має природний зелений колір. Висота косіння регулюється центральним важелем, який дозволяє встановити 6 різних рівнів від 25 до 75 мм. Міцна металева дека легко чиститься від залишків скошеної трави. Діаметр коліс, передні // задні, см 10//13. Максимальна швидкість, об // хв 3600.
Комплектація Газонокосарка акумуляторна (силовий агрегат, рукоятка оператора, транспортувальні колеса, декоративні ковпаки на колеса, травозбірник); Монтажні вироби (1 к-т); Керівництво з експлуатації; Упаковка; Акумуляторна батарея не входить в комплект
Батьківщина брендуЛатвія
Країна виробникКитай
Гарантія60 місяців
Обмін і повернення товаруОбмін або повернення протягом 14 днів після покупки
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
ГАБАРИТИ
ВхШхГ упакованого товару, мм760х530х380
Вага, кг14.7
Вага упакованого товару, кг15.7
Write Your Own Review
Ваш відгукГазонокосарка Vitals Professional AZP 3629p
Ваша оцінка