Баннер скидки на ромб
Баннер Кентавр
Баннер Кентавр
Банер акції Optima насоси 10%
Акція на велосипеди Spark

Мотопомпа бензинова Кентавр КБМ80ГКР (2019)

Код
000120109
12750  грн
Коротка характеристика
Висота підйому, м:
26
Продуктивність, куб.м/год:
60
Тип:
Для брудної води
Тип палива:
Бензин
Діаметр вихідного отвору, мм:
80
Дивитися всі характеристики
  • ВИДИ ОПЛАТИ

    Готівкою при отриманні (2%)

    Оплата частинами

    Безготівковий розрахунок

  • гарантія та повернення

    Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки

    Гарантія: 24 місяці

Мотопомпа бензинова КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» - потужний бензиновий насос для перекачування чистої та слабко забрудненої води, а також надійний помічник для відкачування брудної, густої води з різними домішками, такими як водорості, щебінь, дрібне сміття й іншими сторонніми предметами, діаметр яких не перевищує 28 мм. Допоможе осушити затоплені території, об'єкти, вирішити завдання з водопостачанням, поливом земельних ділянок, зрошенням, забором води з колодязів, водоймищ, басейнів, наповнення місткостей, використовується під час гасіння вогнищ.

Мотопомпа КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» складається з двох основних вузлів, закріплених на міцній металевій рамі – потужного 4-тактного одноциліндрового двигуна внутрішнього згоряння об'ємом 196 см³ (потужність 6,5 к. с.) та відцентрового самозасмоктувального водяного насоса в алюмінієвому корпусі. Така простота і надійність гарантують тривалий термін служби виробу.

Високу функціональність насосу надають чавунні крильчатка і дифузор, які розраховані для роботи з брудною водою і перекачування її у великих обсягах. Мотопомпа КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» здатна забирати воду з глибини до 8 м і підіймати на висоту до 26 м. Продуктивність залежить від висоти підйому і ступеня забрудненості води та може досягати 60 м³/год. Насосна частина для швидкого розбирання і чищення не вимагає застосування якого-небудь інструмента.

Перекачувальні рукави під'єднуються до всмоктувального і нагнітального алюмінієвих патрубків діаметром 80 мм Для надійності з'єднання рукавів з патрубками в комплект постачання входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів. На всмоктувальному патрубку встановлений зворотний клапан. Для спрощення запуску зверху на насосі передбачена горловина для заливання води, щоб насос втягував воду зі шланга, а знизу - отвір для зливу води після роботи.

Працює мотопомпа КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» на бензині Аи-92, який заливають у бак місткістю 3,6 л. Витрата палива при цьому складає 380 г/кВт-год, що дозволяє працювати без дозаправлення упродовж кількох годин.

Двигун захищений від використання без масла в картері аварійною системою. Вбудований датчик низького рівня масла блокує систему запалювання і двигун не працює.

Варто відзначити наявність у даної моделі великі змінні гумові колеса і ручки, які значно полегшують переміщення помпи.

Високоякісні суміші й сплави, які використовувалися під час виготовлення деталей і частин мотопомпи, дають споживачеві впевненість у довгостроковій роботі агрегата. На мотопомпу КБМ-80ГКР ТМ «Кентавр» надається 12 місячна гарантія, яка діє по всій території України.

Особливості моделі Кентавр КБМ80ГКР:

  • компактність;
  • потужний і надійний двигун внутрішнього згоряння;
  • перекачування брудної та густої води з частинками великого розміру;
  • не вимагає залучення інструмента для розбирання і чищення насосу;
  • ефективна система повітряного охолодження;
  • ручний стартер;
  • амортизаційні подушки, знижують вібрацію;
  • ручка і великі гумові колеса для зручного переміщення;
  • низька витрата палива;
  • датчик низького рівня масла в картері;
  • відцентровий самозасмоктуючий насос в алюмінієвому корпусі;
  • чавунні крильчатка і дифузор;
  • зворотний клапан на всмоктувальному патрубку насоса.
Характеристики
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Потужність, к.с.6.5
Потужність, кВт4.8
ТипДля брудної води
Продуктивність, куб.м/год60
Висота підйому, м26
Діаметр вхідного отвору, мм80
Діаметр вихідного отвору, мм80
Тип паливаБензин
Тип запускуМеханічний стартер
Висота всмоктування, м8
Об`єм двигуна, куб.см196
Обсяг масляного бака, л0.6
Обсяг паливного бака, л3.6
Тактность двигуна4-тактний
ДОДАТКОВО
ВиробникКентавр
КолірЖовтий з чорним
ОсобливостіДіаметр вихідного // вхідного патрубка: 3 дюйм; Глибина забору: 8 м; Максимальний діаметр частинок у воді: 30 мм; Тип двигуна: одноциліндровий; Повітряне охолодження; Паливо: Бензин АІ-95; Мінімальна витрата палива: 380 гр // кВт // год; Датчик низького рівня масла в двигуні; Відцентровий самовсмоктуючий насос в алюмінієвому корпусі; Чавунні крильчатка і дифузор; Зворотний клапан на всмоктуючому патрубку насоса; Наявність автоматичного декомпресора; Не потребує інструменту для розбирання і чищення насоса
КомплектаціяМотопомпа; Свічковий ключ (1 шт.); Транспортувальні колеса (2 шт.); Колісна вісь (2 шт.); Транспортувальна рукоятка (1 шт.); Кронштейн-опора (1 шт.); Опора (2 шт.); Водяний фільтр (1 шт.); Хомут (3 шт.); Штуцер (2 шт.); Алюмінієва гайка штуцера (2 шт.); Ущільнювальна прокладка (2 шт.); Кріпильні деталі (1 к-т); Керівництво з експлуатації; Упаковка.
Батьківщина брендуУкраїна
Країна виробникКитай
Гарантія24 місяці
Обмін і повернення товаруОбмін або повернення протягом 14 днів після покупки
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
ГАБАРИТИ
ВхШхГ упакованого товару, мм560x445x465
Вага, кг36
Вага упакованого товару, кг38
Write Your Own Review
Ваш відгукМотопомпа бензинова Кентавр КБМ80ГКР (2019)
Ваша оцінка