Баннер скидки на ромб
Банер акції Optima насоси 10%
Акція на велосипеди Spark

Дриль DeWALT D21583K

Код
000063903
0  грн
Коротка характеристика
Макс. число оборотів, об/хв:
4600
Максимальна потужність, кВт:
1,91
Напруга, В:
230
Підведення води:
з підведенням води
Дивитися всі характеристики
  • ВИДИ ОПЛАТИ

    Готівкою при отриманні (2%)

    Миттєва розсрочка

    Безготівковий розрахунок

  • гарантія та повернення

    Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки

    Гарантія: 36 місяців

Зібралися зробити ремонт в квартирі? Для цього завжди необхідно мати під рукою надійний інструмент - дриль. З його допомогою Ви виконаєте неймовірно велику кількість робіт. Дриль ударний D21583K працює від підключення в стандартну мережу 220 Вт. У конструкції передбачено три швидкості, для якісної роботи з різноманітними матеріалами. Перша швидкість 0 - 1000, друга 0- 2400 і третя 0- 4600 обертів робочої частини в хвилину. У систему встановлений захист від перевантаження і перегріву. Показник потужності - 1910 Вт. Для підвищеного комфорту застосування передбачено велику зручну рукоятку. Під час сухого свердління до пристрою можна під`єднати систему пиловидалення, яка підвищить ефективність під час експлуатації.
Характеристики
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Максимальний діаметр свердління в бетоні, мм152
Максимальний діаметр свердління в цеглі, мм202
Наявність бакабез бака
Підведення водиз підведенням води
Макс. число оборотів, об/хв4600
Регулювання оборотівз регулюванням обертів
Максимальна потужність, кВт1.91
ДОДАТКОВО
ВиробникDeWALT
КолірЖовтий
ОсобливостіІдеальний інструмент для важких електромонтажних, водопровідних робіт або робіт по установці систем опалення, вентиляції та кондиціонування з основним свердлінням в бетоні; Вбудований промивний шарнір для свердління коронками до 152 мм (природний камінь, бетон, високоміцний цегла, залізобетон і т.д.); Швидке і точне свердління коронками до 202 мм в цегляній і кам`яній кладці; При сухому свердлінні можна під`єднати пристрій пиловидалення безпосередньо до дрилі для підвищення ефективності свердління; Високопотужний електродвигун забезпечує кращу в своєму класі продуктивність при частих важких роботах зі свердління; 3 механічні швидкості забезпечують оптимальну швидкість свердління; Захист від перевантаження і перегріву збільшує термін служби інструменту; Кнопка фіксації включеного положення для безперервної роботи під час свердління з підставкою; Механічна муфта для додаткового захисту користувача; Велика зручна бічна рукоятка для підвищеного комфорту користувача; Велика задня рукоятка д
КомплектаціяДриль для свердління алмазними коронками; Бічна рукоятка; Двосторонній гайковий ключ, 32 мм; Двосторонній гайковий ключ, 41 мм; Перехідник для пилососа; Перехідник для системи подачі води; Чемодан; Інструкція з експлуатації; Креслення інструменту в розібраному вигляді.
Батьківщина брендуСША
Гарантія36 місяців
Обмін і повернення товаруОбмін або повернення протягом 14 днів після покупки
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
ГАБАРИТИ
Висота, мм165
Глибина, мм550
Вага, кг6.4
Вага упакованого товару, кг7.04
Write Your Own Review
Ваш відгукДриль DeWALT D21583K
Ваша оцінка