Баннер скидки на ромб
Баннер Vitals
Баннер Vitals
Банер акції Optima насоси 10%
Акція на велосипеди Spark

Мотокоса Vitals Professional BK 5231a

Код
000054199
0  грн
Коротка характеристика
Потужність, кВт:
2,3
Потужність, к.с.:
3,1
Ріжуча система:
Волосінь/диск
Тип:
Мотокоса
Ремінь:
Ранцевий
Дивитися всі характеристики
  • ВИДИ ОПЛАТИ

    Готівкою при отриманні (2%)

    Оплата частинами

    Миттєва розсрочка

    Безготівковий розрахунок

  • гарантія та повернення

    Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки

    Гарантія: 60 місяців

Якщо Ви не можете визначитися з вибором бензинової коси, ми пропонуємо розглянути модель коси бензинової BK 5231a. За допомогою ліски і диска з нею легко Ви впораєтеся з молодою і старою травою, бур`яном і репійником. Під час косіння захоплення ліскою відбувається в діаметрі 420 мм, диск же в цій моделі здатний захопити 255 мм. Працює на суміші масла і бензину. Бак для горючої суміші розрахований на 1,1 л. Для того щоб легко запустити двигун в роботу в холодний сезон, передбачений насос (праймер), який підкачує паливо. У мотокоси є захисний кожух, він зможе уберегти ноги оператора від травм при стикуванні ріжучого інструменту зі сторонніми предметами. Купити мотокосу бензинову Ви зможете в нашому інтернет-магазині або за номером 0 800 30 19 19. Доставка за 1-3 дні в усі регіони України.
Характеристики
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Потужність, к.с.3.1
Потужність, кВт2.3
ТипМотокоса
РеміньРанцевий
Тип рукояткиЕргономічна
Товщина волосіні, мм2.4
Виконання штангиПряма
Ріжуча системаВолосінь/диск
Конструкція штангиНерозбірна
Тип живленняБензинові
Ширина косіння волосінню, мм420
Швидкість обертання, об/хв9500
Ширина скошування диском, мм255
Тип двигунаДвотактний
Розташування двигунаДвигун зверху
ДОДАТКОВО
ВиробникVitals
КолірЧервоний
ОсобливостіЦілісна алюмінієва штанга; Діаметр штанги становить 28 мм; Хромований циліндр; Великий термін експлуатації циліндра досягається завдяки збільшенню зносостійкості пари, що треться - циліндр-поршневі кільця; Низький рівень вібрації; Легкий старт; Полегшений запуск двигуна здійснюється за рахунок посиленого ручного стартера (маховик має 4 литих зубця); Топливопідкачувальний насос праймер (для полегшення запуску двигуна мотокоси), за допомогою якого забезпечується попередня підкачка палива; Завдяки цьому запуск двигуна здійснюється набагато швидше; Комфортні ручки; Ергономічна роздільна рукоятка, що складається з двох частин, що допускає регулювання однієї частини незалежно від іншої; Ергономічна ранцева жилетка; Габарити упаковки приводу 300х230х330 мм, габарити упаковки штанги 1650х100х100 мм
КомплектаціяМотокоса (силовий агрегат, штанга, стикувальний вузол і конічний редуктор); Роздільні рукоятки; Ємність для приготування паливної суміші; Набір інструментів; Комплект кріпильних гвинтів; Ранцева жилетка; Напівавтоматична шпуля зі спрощеної заправкою ліски; Трипелюстковий ніж; 40-зубчастий ніж з нержавіючої сталі; Захисний кожух; Нерухомий ріжучий ніж; Захисні окуляри; Сумка з тканини для набору інструментів; Інструкція з експлуатації; Упаковка.
Батьківщина брендуЛатвія
Країна виробникКитай
Гарантія60 місяців
Обмін і повернення товаруОбмін або повернення протягом 14 днів після покупки
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
ГАБАРИТИ
Вага, кг9.1
Вага упакованого товару, кг10.85
Write Your Own Review
Ваш відгукМотокоса Vitals Professional BK 5231a
Ваша оцінка