Баннер скидки на ромб
Банер акції виталc аква

Насос циркуляційний Vitals Aqua CH 25.40.130i (+ комплект гайок)

Код
000143520
1641  грн
Чому Romb.ua?
Коротка характеристика
Діаметр, мм:
25
Кількість швидкостей:
3
Максимальний напір, м:
4
Монтажна довжина, мм:
130
Потужність, кВт:
0,072
Дивитися всі характеристики
  • Доставка 1-2 дні
  • ВИДИ ОПЛАТИ

    Готівкою при отриманні (2%)

    Оплата частинами

    Миттєва розсрочка

    Безготівковий розрахунок

  • гарантія та повернення

    Обмен или возврат в течение 14 дней после покупки

    Гарантія: 36 місяців

ОПИС

Безшумний циркуляційний насос Vitals Aqua CH 25.40.130i призначений для примусової циркуляції теплоносія з температурою від +2 °С до +110 °С. Застосовується в замкнутих і відкритих системах охолодження, кондиціонування повітря приміщень. Завдяки безшумності рекомендований для використання в індивідуальних системах опалення./p>

Встановлюється в змонтовану циркуляційну систему.

Як теплоносій можна використовувати очищену воду або антифризи на основі етиленгліколю, пропіленгліколю, пожежобезпечні оливи. Робоча рідина не має містити великі тверді та абразивні вкраплення. Допустима в’язкість — не більше, ніж на 20% вище за в’язкість води, водневий показник (рН) — у межах 6,5–8,5.

Насос не призначений для перекачування жорсткої прісної, мінеральної, морської води, легкозаймистих речовин і розчинів, емульсій.

Живлення двигуна — від однофазного джерела змінного струму напругою 230 В і частотою 50 Гц. Діаметр вхідного та вихідного каналів — 25 мм.

Зручне триступеневе регулювання режимів

Швидкість обертання робочого колеса можна змінювати вручну за допомогою перемикача швидкостей. Триступеневе регулювання дає змогу встановити оптимальний режим циркуляції теплоносія. Конструкція забезпечує зручне перемикання, навіть коли агрегат встановлений у важкодоступному місці. Максимальна потужність електродвигуна — 72 Вт.

Обмотка статора зі 100% міді

Обмотка статора виконана зі 100% міді. Клас теплостійкості ізоляції обмоток — Н, і тому обмотки електродвигуна стійкі до струму блокування. Немає потреби в додатковому захисті. Для зміни частоти обертання ротора застосовуються багатосекційні обмотки статора. Змінна частота обертання сприяє економії електроенергії.

Кріплення дротів у клемній коробці

Кріплення дротів здійснюється за допомогою зручних пружинних затискачів. Кабельний ввід оснащений ущільненням та пристроєм для зняття механічної напруги в кабелі живлення.

Кришка оснащена еластичним бортиком, який підвищує герметичність клемної коробки.

Чавунний корпус, щілинне ущільнення

Для зручності монтажу передбачена можливість встановлення корпусу двигуна з клемною коробкою в чотирьох положеннях. Якщо на вхідній та вихідній магістралях є запірні крани, двигун можна зняти, не демонтуючи насос із системи. Це полегшує його технічне обслуговування.

Міцний корпус насосної частини моделі Vitals Aqua CH 25.40.130i виготовлений із чавуну. Для захисту від корозії внутрішня поверхня насосної камери гальванізована.

Завдяки використанню чавунного щілинного ущільнення ширина зазору між корпусом та робочим колесом насоса мінімальна. Це зменшує витік теплоносія.

Міцне робоче колесо

Робоче колесо виготовлене з термостійкого композитного матеріалу (поліефіріміду, армованого скловолокном). Це підвищує довговічність насоса.

Ротор, вал і підшипники

У насосі застосований короткозамкнений ротор. Він насаджений на вал та укладений в тонкостінну оболонку із нержавіючої сталі. Така конструкція зменшує ймовірність заклинювання в гільзі ротора. Під час роботи насоса ротор повністю занурений в рідину, що перекачується. Порожниста конструкція валу сприяє ефективному охолодженню ротора та швидкому видаленню повітря з насоса під час пуску. Кільцеві проточки в місцях сполучення валу й підшипника унеможливлюють утворення накипу в підшипникових вузлах.

Вал і підшипники ковзання ротора виготовлені зі зносостійкої кераміки. Завдяки високій твердості і малому коефіцієнту лінійного розширення кераміки досягається довговічність та безшумність роботи. Оскільки обертальні частини й підшипники перебувають в перекачуванній рідині, вона змащує підшипники та добре поглинає вібрацію.

Ізоляційний стакан ротора

Штампований тонкостінний ізоляційний стакан ротора виготовлений із немагнітної нержавіючої сталі AISI 304. Кришка стакана насаджена на вал ротора перед робочим колесом. У кришці й торці стакана запресовані керамічні підшипники.

Різьбова пробка отвору для випуску повітря

Використовується під час першого запуску або повторного запуску після тривалого простою системи опалення (кондиціонування).

Широка комплектність

Циркуляційний насос Vitals Aqua CH 25.40.130і постачається з кабелем електроживлення, мережевою вилкою. У комплекті також є набір високоякісних конекторів та прокладок для під’єднання до трубопроводу.

Характеристики
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Потужність, кВт0.072
Термолегуляторбез терморегулятора
Ротор насосаМокрий
Матеріал вала двигунаКераміка
Напруга, ВОднофазні 220 В
Матеріал робочого колесаТехнополимер PEG-30
Кількість робочих коліс, шт1
Монтажна довжина, мм130
Максимальний тиск, атм10
Матеріал корпусаЧавун
Макc. температура рідини, що перекачується C110
Діаметр, мм25
ДОДАТКОВО
ВиробникVitals Aqua
КолірСиній
ОсобливостіПокриття камери насоса антикорозійне електролітичне; Діаметр вхідного//вихідного каналу 25//25 мм; Максимальна подача 2,88 м.куб//год; Максимальна температура теплоносія (TF клас) 110 С; Клас захисту ІР44; Клас ізоляції Н; Частота струму 50 Гц; Тип електродвигуна однофазний з мокрим ротором і ступінчастим регулюванням швидкості; Споживана потужність, Вт: 1 ступінь 36, 2 ступінь 53, 3 ступінь 72; Струм, А: 1 ступінь 0,16, 2 ступінь 0,24, 3 ступінь 0,33; Низький рівень вібрацій; Вал і підшипники ковзання ротора виготовлені зі зносостійкої кераміки; Тонкостінний ізолюючий стакан ротора, відштампований з нержавіючої сталі - марки AISI 304; Надійна багатолопастна крильчатка з термостійкого пластика; У комплект входить кабель електроживлення з мережевою вилкою.
КомплектаціяНасос у зборі; Комплект конектор + прокладки (2 шт.); Керівництво з експлуатації; Упаковка.
Батьківщина брендуЛатвія
Країна виробникКитай
Гарантія36 місяців
Обмін і повернення товаруОбмен или возврат в течение 14 дней после покупки
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
ГАБАРИТИ
ВхШхГ упакованого товару, мм155х135х145
Вага, кг2.45
Вага упакованого товару, кг2.76
Write Your Own Review
Ваш відгукНасос циркуляційний Vitals Aqua CH 25.40.130i (+ комплект гайок)
Ваша оцінка