Баннер скидки на ромб

Чому варто придбати електросамокат?

Електросамокати

Чому варто придбати електросамокат?

Електросамокат - це зовсім інший вид електротранспорту за відчуттям у їзді, ніж той самий електроскутер. Крім того, що самокат - це завжди весело, але також такий транспорт зручність пересування у сучасному місті.

То чому ж ми рекомендуємо вибрати електросамокат для щоденного використання та відпочинку?

  1. Ми заощаджуємо час та відкриваємо нові можливості для себе. Наприклад, щодня ті хто їздить машиною, стоїть у пробці мінімально 30 хвилин. А електросамокати мають середній запас ходу 25-30 км. Але є і пристрої як Spark OUTLANDER 10, які можуть проїжджати до 45 км на день.
  2. Економія грошей. По-перше, ми економимо на використанні електрики та відходу від бензину. За статистикою за годину підзарядки потрібно 280Вт, а час зарядки складається від 2-5 годин. Таким чином ми отримуємо 1400Вт, а вартість кВт у Києві 1,68 грн і отже 30-45км коштуватимуть вам 2 грн. Сюди ж додамо, що абсолютно не потрібно платити за паркування, адже самокат поміститися в будь-якому приміщенні.
  3. Низькі витрати на обслуговування.
  4. Простота використання. На самокаті їздити легше, ніж велосипедом. У цьому перевага цього пристрою.
  5. Маневреність та швидкість. Це транспорт на якому можна їздити зі швидкістю 20-30км/год тротуарами, доріжками і громадськими дорогами.Як наприклад Spark Rider 8,5 зі швидкістю 25 км/год можна скоротити шлях і проїхати тротуарами.
  6. Легке транспортування. Самокат легко складається, переміщається, а також важить досить небагато і його зручно нестиме в руках. Наприклад вся лінійка Spark займає невеликий простір для зберігання і Spark Start 8 важить всього 12,5 кг.
  7. Простота заряджання. Самокат можна зарядити від простої 220В розетки.
  8. Це про здоров'я. Ви перебуваєте більшу частину часу на свіжому повітрі, тримаєте спину і зміцнюєте м'язи.
  9. Користь для екології.
  10. Це весело.

На всю лінійку електросамокатів SPARK йде гарантія 1 рік, сервіси по всій Україні та приємний бонус – швидка доставка. Більше вибору електросамокатів за посиланням: https://romb.ua/ru/elektrosamokaty.html

Поділитися: