Баннер скидки на ромб

Побутова техніка

Керамічні обігрівачі плюси та мінуси

Керамічні обігрівачі плюси та мінуси. Блог
  • Що краще - Керамічний обігрівач або конвектор
  • Шпаргалка: як вибрати керамічний обігрівач
  • Як працює керамічний обігрівач
  • Керамічні обігрівачі плюси та мінуси

Якщо ви виявите, що щосили намагаєтеся зігрітися в розпал зими, обігрівач може стати швидким рішенням, яке вам потрібно, щоб поліпшити свій комфорт у погодні умови. Обігрівачі бувають всіх форм і розмірів, і є кілька способів перетворити трохи електрики на тепле повітря, яке зробить вашу кімнату теплою та затишною.

Одна з найбільших проблем, з якою люди стикаються при покупці кращого обігрівача для будинку, - це розуміння відмінностей у тому, як вони працюють. Зокрема, в мережі точаться суперечки між керамічними обігрівачами та маслонаповненими радіаторами. Якою стає гарячою? Що ефективніше?

У битві керамічних та маслонаповнених обігрівачів остаточним переможцем стане той, хто найкраще підходить для вашої унікальної ситуації. Немає універсального рішення. Щоб зрозуміти, як вибрати, це допомагає зрозуміти, як різні обігрівачі виробляють тепло, а також плюси та мінуси кожного з них. Інші фактори будуть включати такі речі, як розмір вашої кімнати, як часто ви плануєте використовувати обігрівач, і ваші очікування щодо швидкості та ефективності.

Шпаргалка: як вибрати керамічний обігрівач

Придбайте керамічну панель, якщо:

  • Вам потрібне тривале опалення приміщення від середнього до великого.
  • Вам потрібне тепло в спальні або інших місцях та тиша.
  • У вас алергія.
  • Купіть керамічний обігрівач з вентилятором, якщо:
  • Ви хочете позбутися холоду в невеликому просторі.
  • Ви хочете миттєвого тепла.
  • Ви турбуєтеся про безпеку маленьких дітей.

Завжди звертайте увагу на те, щоб керамічні обігрівачі мали UL-сертифікацію та були оснащені функціями безпеки, такими як захист від перекидання та автоматичне вимкнення.

Виміряйте свою кімнату, щоб знати, який об'єм вам потрібно опалювати, щоб вибрати обігрівач необхідної потужності: як правило, обігрівач потужністю 1500 Вт з легкістю обігріє невелику кімнату від 150 до 250 квадратних футів .

Нарешті, переконайтеся, що ви можете розмістити обігрівач у тому місці, де він підключатиметься безпосередньо до розетки - неправильне використання подовжувача може спричинити перегрів обігрівача та створити ризик загоряння.

Професійно розрахунок здійснюється виходячи з 30-40 Вт на 1м3, тому необхідно враховувати висоту стель.

Як працює керамічний обігрівач?

Керамічні обігрівачі (зазвичай) конвекційні обігрівачі це тепло, що походить від повітря. Конвекційне тепло виробляється аналогічно променистому теплу тому, що елемент розпалюється електрикою, але конвекція відбувається з додаванням вентилятора, який дме через нагрівальний елемент для поширення гарячого повітря по кімнаті. Тому конвекційні обігрівачі часто називають тепловентиляторами, оскільки повітряний потік є основною частиною процесу обігріву.

Цікаво, що керамічний обігрівач може бути як випромінюючим, так і конвекційним, залежно від його конструкції. Керамічні обігрівачі отримали свою назву від конструкції нагрівального елемента, який виготовлений із міцної кераміки, яка дуже добре проводить тепло. Випромінюючий керамічний обігрівач працює, використовуючи електрику для нагрівання керамічної пластини, яка потім випромінює тепло в кімнату. З іншого боку, конвекційний керамічний обігрівач працює разом із вентилятором. При цьому повітря проходить через керамічні деталі, щоб швидко нагріти повітря та поширити його по кімнаті.

Керамічні обігрівачі плюси та мінуси

Миттєве нагрівання: завдяки вентилятору, що обертається, керамічний обігрівач забезпечує миттєвий потік гарячого повітря, який може швидко зігріти вашу кімнату. Якщо ви встанете прямо перед ним, ви відразу відчуєте тепло.

Шум: будь-який електричний обігрівач, в якому використовується вентилятор, буде голосніше радіатора, але деякі моделі працюють тихіше, ніж інші. Якщо шум викликає занепокоєння, перевірте рівень децибела та знайдіть регульовані налаштування вентилятора, які пропонують вам додатковий контроль.

Точне точкове обігрів: багато керамічних обігрівачів з вентилятором дозволяють направляти повітряний потік саме туди, куди ви хочете. Це може ефективно боротися з сильними протягами та пом'якшувати холодні кути.

Трудніше чистити: важливо, щоб лопаті вентилятора і нагрівальні елементи були чистими, щоб уникнути поширення твердих частинок по повітрю, але для цього може знадобитися розібрати модель, щоб при необхідності протерти її. Якщо вас турбує алергія, конвекційне опалення набагато менш зручне.

Ефективний для невеликих приміщень: якщо у вас маленька кімната або вам просто потрібно обігріти особисту кабінку або офісний простір, керамічні обігрівачі справляться зі своїм завданням ефективно.

Труднощі з підтриманням стабільної температури: через тип нагрівання миттєве включення / вимкнення конвекційним обігрівачам складніше рівномірно обігрівати приміщення протягом тривалого часу. Якщо ви шукаєте довге опалення для великої кімнати, коливання температури можуть дратувати вас.

Швидке охолодження: як тільки ви вимкнете керамічний нагрівач, нагрівання припиняється. Це робить ці моделі найкращим вибором для сімей з маленькими дітьми та домашніми тваринами, оскільки ви можете переконатися, що все в безпеці від опіків, відключивши обігрівач, коли виходите з кімнати.

Зручна портативність: оскільки керамічні обігрівачі, як правило, менше, їх набагато легше переносити з кімнати в кімнату при необхідності. Якщо ви шукаєте переносний обігрівач, це чудовий вибір.

Незалежно від того, чи потрібно вам обігрівати спальню вночі, щоб заощадити електроенергію, вимкнувши систему кондиціювання, або ви хочете додати трохи тепла в холодний кут, вибір правильного обігрівача допоможе вам з легкістю пережити зиму.

Де вигідно купити КЕРАМІЧНІ ОБІГРІВАЧІ в Україні?

Придбати КЕРАМІЧНІ ОБІГРІВАЧІ можливо на сайті інтернет-магазину Romb.ua. У нас Ви знайдете відповідні аксесуари до нього, а розібратися Вам допоможуть наші фахівці, до яких Ви можете звернутися за номером телефону 0-800 30-19-19.

Купаючи у нас Ви отримуєте:

  • Офіційна гарантія від виробника;
  • Швидку доставку без передоплати;
  • Можливість оформити товар на виплат.

Бажаємо Вам приємних покупок разом з Romb.ua.

Інфрачервоні обігрівачі для дому

Інфрачервоні обігрівачі для дому. Блог Ромб

Інфрачервоне випромінювання

Інфрачервоне випромінювання - природне явище, невидиме світло для очей людини. Але ми його відчуваємо у вигляді тепла всім тілом.

Інфрачервоне випромінювання - це електромагнітні хвилі, певної частоти, які знаходяться в «колірній веселці» за «червоним кольором».

Будь-який предмет, тіла тварин і людини, випромінюють весь спектр частот залежно від температури та стану. Навіть сонячне світло в горах зігріває тіло людини, предмети здатні приймати, а не відбивати промені, як сніг і лід, що лежить під ногами.

Читати далі

Керамічні панелі Stinex

Керамічні панелі Stinex блог Ромб

Керамічні панелі Стінекс - це сучасні технології, що відповідають сучасним вимогам.

Інфрачервоне опалення набирає популярність завдяки своїм безперечним перевагам. Інноваційне рішення в області утеплення приміщень відрізняється функціональністю, надійністю та ефективністю, а також естетикою виконання та все більш доступною ціною. Таким чином, нагрівальна панель – це технологія, адаптована до потреб сучасних людей. Саме тому бренд Стінекс гарантує, що він не розчарує навіть найвибагливіших клієнтів.

Чому вибір керамічної панелі вигідне рішення?

Обігрівальні панелі Stinex привертають увагу у зв'язку з неминучим зростанням цін на традиційні види палива, що використовуються для обігріву будівель. Газ, нафта та вугілля дорожчають з кожним роком, тож кожен шукає дешевшу альтернативу. У цьому випадку інфрачервоні нагрівальні плити – найкращий спосіб замінити стандартні джерела теплової енергії. Їх конструкція та режим роботи дають реальну економію. Достатньо вибрати правильну потужність нагріву для інфрачервоних нагрівальних панелей, щоб забезпечити максимально можливий тепловий комфорт за розумною ціною.

Читати далі

Як обрати масляний обігрівач для квартири

Масляний обігрівач

Олійний радіатор працюватиме у квартирі чи будинку за неефективної системи опалення, а за вікном мороз - ефективно підтримає опалення взимку. Він також зігріє кімнати в прохолодну, перехідну весняну та осінню пору року. Це також чудове джерело тепла, наприклад, у літньому будиночку. Як працює масляний обігрівач? Яку модель потрібно купити, щоб бути ефективною?

Олійний радіатор працюватиме, коли центральне опалення неефективне

Читати далі

Як встановити та налаштувати терморегулятор

Терморегулятор

Кімнатний терморегулятор із програматором або без. Як це працює і де встановити терморегулятор

Найкраще управління системою центрального опалення можливе завдяки погодним регуляторам керуючий одним опалювальним контуром центрального опалення та резервуаром для гарячої води.

Як це працює і де встановити кімнатний терморегулятор?

Читати далі

Де можна купити керамічний обігрівач та скільки коштує?

Керамічні обігрівачі блог Ромб

Бенджамін Франклін одного разу сказав: «Необхідність ніколи не була вигідною угодою». Це було правдою за часів Франкліна і залишилося й досі.

Подумайте, що відбувається, коли ви в останній момент вирішуєте вирушити у відпустку на пляж. Коли ви заходите онлайн, щоб забронювати квитки, ціни на астрономічні квитки. Тим не менш, якби ви планували свою поїздку на останні 6 місяців, у вас було б достатньо часу, щоб знайти вигідну угоду.

Те саме можна сказати і про купівлю великої побутової техніки, і навіть керамічних обігрівачів. Якщо ви плануєте заздалегідь, у вас буде достатньо часу, щоб знайти вигідну угоду, тому що ви гостро потребуєте приладу. Це пов'язано з тим, що у певну пору року найкраще купувати обігрівачі, адже влітку на такий вид товару великі знижки.

Керамічний обігрівач - це досить велика покупка. Оскільки рахунок за нову техніку може легко обчислюватися тисячами, багато людей вивчають і планують, перш ніж зробити велику покупку. Вони можуть навіть місяцями шукати найкращий варіант за найкращою ціною. Згідно з даними, опублікованими на Statista (німецька компанія, що спеціалізується на ринкових та споживчих даних), співвідношення ціни та якості - два найбільш важливі аспекти, які споживачі повинні враховувати перед покупкою побутової техніки.

Де краще купувати керамічний обігрівач?

Коли доводиться купувати техніку знаходячи вільні хвилини між завантаженим робочим графіком та часом із сім'єю, на поїздку до торгового центру залишається не так багато часу. І часто так буває, що коли вам не підходить товар – повернення обходиться досить дорогим. Це не стосується одягу або міксера, ми говоримо про повернення габаритного керамічного обігрівача. Такий прилад потрібно буде повністю демонтувати зі стіни та акуратно перевезти на машині або таксі.

Багато років тому багато хто відмовився б від покупки в Інтернеті. Але зараз – це чудовий вихід для економії часу на поїздку до магазину, постійний 24-годинний доступ до каталогу товарів та можливість поговорити з консультантом без телефонних дзвінків по живому чату. В наші дні в більшості місць неможливо зв'язатися по телефону, але по онлайн-чату вибір відбувається дуже швидко.

Покупка керамічного обігрівача в Ромб.юа

Асортимент магазину дуже великий і навіть найвибагливіший покупець знайде товар за своїм смаком та гаманцем. Ціновий діапазон моделей представлених на сайті варіюється від 700 до 5000 грн.

У розділі обігрівачів ви знайдете прилади від наступних виробників:

  • AFRICA
  • Stinex
  • ARDESTO
  • HGlass
  • SUN WAY
  • TEPLOCERAMIC

Ми рекомендуємо стежити за сезонними знижками та спеціальними пропозиціями від виробників на сайті магазину. Оскільки Ромб.юа завжди намагається надати для своїх покупців найкращі ціни, гарантійні умови та швидку доставку.

Що таке керамічний обігрівач?

Багато хто запитує, що таке керамічний обігрівач. Керамічний нагрівач – це електричний пристрій, який генерує тепло за допомогою керамічного нагрівального елемента PCT.

Ці нагрівачі мають керамічну пластину та алюмінієві перегородки, коли електрика проходить через керамічну пластину, вона починає нагріватися. Керамічна пластина нагрівається дуже швидко. Керамічна нагрівальна пластина має дуже високу температуру нагрівання. Тепло поглинається алюмінієм. Вентилятор, який знаходиться всередині обігрівача, нагнітає гаряче повітря до вашої кімнати.

Керамічні обігрівачі дуже легко переносити, і вони випромінюють багато тепла, незважаючи на невеликий розмір. Ці обігрівачі більш енергоефективні та безпечні, ніж інші види обігрівачів. Пластина керамічних нагрівачів хоч і нагрівається дуже швидко, але пластикові корпуси залишаються прохолодними. Ці обігрівачі найбільше підходять для використання в кімнаті, офісі або невеликій частині будинку.

Компактний керамічний обігрівач хороший для невеликого приміщення та для великих просторів. Можна сказати, що це індивідуальний обігрівач. Цей обігрівач легкий та має низький профіль. Ідеально підходить для влаштування персонального опалення. Можна розмістити на підлозі, на стіні та навіть на каркасі ліжка.

Кращий термостат

Термостат

Ефективне використання системи опалення залежить від пристроїв, які відповідають за регулювання температури, що створюється. Звичайно, це роблять термостати, завдяки яким стає можливим не лише регулювати умови у приміщенні, а й знижувати втрати енергії.

Інтернет-магазин Ромб.юа пропонує найкращі термостати:

Читати далі

Як вибрати газонокосарку

Газонокосарка у роботі

Як вибрати газонокосарку

Регулярна стрижка необхідна для того, щоб ваш газон залишався красивим та здоровим. Для багатьох з нас це може бути стомливим заняттям, але цю роботу може полегшити правильно підібрана газонокосарка відповідного розміру та потужності.

Перш ніж вирушити в магазин за технікою, розгляньмо, на якій території знаходиться наш газон, яка у нього поверхня і як часто його потрібно косити, адже від цього в основному залежить, яку модель вибрати.

Розмір газону

Важливим критерієм при виборі косарки є розмір газону. Звичайно, навіть невелика косарка може косити велику площу, але це буде дуже трудомістким.

Читати далі

Кращі електричні сушки для рушників

Електричная сушарка для рушників

Кращі електричні сушарки для рушників

Сушки для рушників - це пристрої, які завдяки горизонтальним поперечкам забезпечують як елемент декору, так і корисність для обігріву навколишнього середовища і сушіння всього одягу і рушників. Специфічна форма цих виробів дозволяє використовувати аксесуар у різних кімнатах будинку, навіть якщо сушарки для рушників встановлюються переважно у ванній і використовуються для відведення вологи.

Інтернет-магазин Ромб рекомендує для придбання такі моделі:

  1. Stinex PLCC-8-120L
  2. Stinex Cer500s+Towel(02)
  3. Stinex Ceramic 250/220 S-Towel Black
  4. Deffi Трапеція ЧФТ 80.50.8 ЕЛ B
  5. Deffi Юність Ю 90.50.9 ЄП

Читати далі