Баннер скидки на ромб

Для дачі, саду, городу

Как выбрать триммер для травы

Как выбрать триммер для травы. Блог Ромб

Навіть невелика дачна ділянка або газон потребує догляду та правильно підібраного обладнання. 

Як вибрати агрегат? Звичайно, виходячи із завдань, які він повинен вирішувати, і параметрів, які вам підходять.

Види садової техніки для догляду за газоном

Мотокоса

Читати далі

Як вибрати хорошу ланцюгову електропилу

Як вибрати хорошу ланцюгову електропилу. Блог ромб

Вибір електропили - процес відповідальний та непростий. Купівля такого інструменту, важливо все - технічні характеристики, довговічність, ергономічність, простота в обслуговуванні та експлуатації.

Для того, щоб спростити процес підбору агрегатів, необхідно розібратися в основних характеристиках.

Потужність двигуна

Читати далі

Які найкращі фірми бензопил?

Які найкращі фірми бензопил? Блог Ромб

На сучасному ринку представлено безліч товарів найрізноманітніших брендів: від топових, зі світовою популярністю до китайських недорогих аналогів та вітчизняних виробників.

Що слід враховувати при виборі бензопили?

  • Приналежність до певного класу: побутова, напівпрофесійна та професійна. Ця класифікація допомагає правильно підібрати інструмент залежно від потреб та частоти використання, наприклад, від кількості годин на день. Побутові прилади здатні функціонувати протягом 1 години з обов'язковою перервою для охолодження двигуна та ріжучих частин. А ось професійна категорія розрахована на постійне використання упродовж робочого дня. Крім цього, ці лінійки відрізняються якістю складання та міцністю матеріалу з якого зібраний прилад.
  • Потужність. За цим критерієм ви зможете підібрати техніку, яка легко розпиляти ту чи іншу гілку, дерево.
  • Горизонтальне та вертикальне розташування двигуна.
  • Відгуки на бренд та гарантія.

Читати далі

Як заправити ліску у тример

Як заправити ліску у тример. Блог Ромб

Залежно від площі газону, що скошується, вибирається триммер. Електричний триммер для невеликих садів або городських городів, газонокосарка-робот, бензинова косарка або тракторна косарка для великих газонів. Ми радимо робити ваш вибір залежно від потреб у площі косіння і до бажання розвантажити свою працю самохідною машиною.

Обрізний верстат є незамінним доповненням до тримера, особливо коли йдеться про косіння навколо дерев або між камінням. Доведено ефективність роботи дротяних моделей. Привідна двигуном на високій швидкості ріжуча головка, що обертається, містить котушку з нейлоновою ниткою. З цієї головки виходить одна або кілька пасм, які розтягуються під дією відцентрової сили та ріжуть траву, як лезо.

Читати далі

Як розвести бензин з маслом для бензопили

Як розвести бензин з маслом для бензопили. Блог Ромб

Все бензопилы работают на смеси бензинового топлива с маслом. При использовании техники, необходимо знать правильное соотношение для смешивания, По большей части двигатель пилы работает на смеси бензина и масла в соотношении 1:50. Другие пропорции встречаются гораздо реже. Производитель оборудования всегда рекомендует такие пропорции и обязательно соблюдать их при приготовлении смесей. Не рекомендуется как слишком мало, так и слишком много масла.

Читати далі

Як налаштувати бензопилу Husqvarna

Як налаштувати бензопилу Husqvarna. Блог Ромб

Як налаштувати бензопилу Husqvarna

Перед запуском бензопили обов'язково прочитайте керівництво оператора для вашої конкретної пили, оскільки елементи керування можуть відрізнятися в залежності від моделі. Крім того, переконайтеся, що ви завжди дотримуєтеся правил у вашому районі.

Гальмо ланцюга повинно спрацьовувати при запуску бензопили. Багато моделей бензопилу можуть запускатися в так званому положенні «половинного газу». У цьому положенні ланцюг може обертатися - якщо гальмо ланцюга не задіяне. Є два безпечні положення для запуску бензопили: на землі або з пилкою між ногами.

Читати далі

Як вибрати найкращий глибинний насос

Глибинний насос

Як вибрати найкращий глибинний насос

Занурювальний насос використовується не тільки для глибокого колодязя для вилучення чистої та питної води з дому, сільськогосподарської діяльності або іншого місця (наприклад, з присадибної ділянки). Його також можна використовувати для:

  • забір води з резервуарів, що окремо стоять,
  • зниження рівня чорних точок (тобто ґрунтових вод),
  • перекачування очищеної морської води,
  • дренаж підземних споруд (наприклад, шахт),
  • підтримуючи правильну роботу водопровідної мережі та системи зрошення,нагнітання та підвищення тиску рідин у технологічних процесах,
  • видобуток ... нафта з нафтових свердловин!

Читати далі

Кращі колодязні насоси

Насос

Кращі колодязні насоси

На ділянках без можливості підключення до водопроводу потрібно самостійно подбати про доступ до води. Для перерахованих вище цілей слід побудувати колодязь, в якому в більшості випадків необхідно встановити занурювальний насос. Завдяки цьому пристрою буде забезпечено правильне водопостачання будинку. Однак умова полягає в тому, що насос має бути налаштований як на умови у колодязі, так і на індивідуальні потреби у воді.

Читати далі

Як вибрати газонокосарку

Газонокосарка у роботі

Як вибрати газонокосарку

Регулярна стрижка необхідна для того, щоб ваш газон залишався красивим та здоровим. Для багатьох з нас це може бути стомливим заняттям, але цю роботу може полегшити правильно підібрана газонокосарка відповідного розміру та потужності.

Перш ніж вирушити в магазин за технікою, розгляньмо, на якій території знаходиться наш газон, яка у нього поверхня і як часто його потрібно косити, адже від цього в основному залежить, яку модель вибрати.

Розмір газону

Важливим критерієм при виборі косарки є розмір газону. Звичайно, навіть невелика косарка може косити велику площу, але це буде дуже трудомістким.

Читати далі

Вибір електропили

Пила

Побут сучасної людини важко уявити без таких помічників, як електроінструменти. Наші діди непогано справлялися, орудуючи звичайним напилком, молотком та іншим механічним приладдям. Однак, ритм життя в 21 столітті значно прискорився, що спричинило необхідність обзавестися надійними «помічниками».

Одним із найбільш затребуваних інструментів є електропила. Її перевага над бензопилою полягає у відсутності вихлопних газів. Це дозволяє використовувати її навіть у приміщенні.

Читати далі