Баннер скидки на ромб

Обладнання

Топ найкращих генераторів

Топ найкращих генераторів. Блог Ромб

Генератор - це значні інвестиції в продукцію, яка виконує важливу роботу в аварійних ситуаціях. З цієї причини багато людей обирають бренд, що добре зарекомендував себе, тому що він, швидше за все, буде надійним і має пристойну гарантію.

Існує великий вибір, тому ви можете собі уявити, що одні компанії отримують більше очок за певними аспектами, в той час як інші компанії мають кращий дизайн для інших цілей. Це лише ускладнює порівняння виробників генераторів у цілому - часто вам доведеться дивитися на конкретні моделі, щоб забезпечити справедливе порівняння.

Читати далі

Який повітряний компресор вибрати

Який повітряний компресор вибрати. Блог Ромб

Повітряні компресори - важливі компоненти багатьох підприємств. Вони можуть приводити в дію широкий спектр інструментів, часто портативні та зручні. За даними Агентства з охорони навколишнього середовища США (EPA), близько 70% всіх виробничих підприємств США використовують будь-яку систему стиснутого повітря. Але вибір компресора серед безлічі конкуруючих моделей іноді може здатися непосильним.

Читати далі

Який генератор для дому кращий: бензиновий чи дизельний?

Після стихійного лиха, такого як ураган, повінь, шторм або будь-якої іншої події, електроенергетичні компанії можуть залишити без електрики мільйони споживачів через екстрені неполадки. Іноді на відновлення харчування витрачаються дні або навіть тижні. А в цей час, ваш будинок та сім'я перебувають у небезпеці. Немає потужності – немає опалення чи кондиціонера. Водний насос, бойлер не працює, а труби замерзають у холодну погоду. Цвіль росте, коли вода заливає підвал. Холодильники повні продуктами нагріваються за чотири години. Продукти в морозильних камерах починають танути через 12-48 годин, а заморожені та охолоджені продукти на сотні чи тисячі гривень псуються.

У рамках плану дій у надзвичайних ситуаціях для кожної сім'ї Державна служба України з надзвичайних ситуацій рекомендує мати в будинку переносні генератори або інші джерела аварійного живлення для підтримки роботи найголовніших предметів домашнього вжитку.< /p>

Важливе аварійне джерело енергії під час тривалої перерви в роботі. Оптимальний варіант – резервний генератор. Підключений до джерела природного газу або пропану у вашому будинку вони працюють автоматично і можуть працювати протягом декількох днів або тижнів без необхідності постійної дозаправки. Адже постачання бензину часто буває утруднене під час стихійних лих, тому що маршрути поставок перекриті або заправні станції не працюю без електроенергії.

Як вибрати генератор для дому?

Найчастіше питання, яке ми отримуємо: «Як вибрати генератор?» Існує велика різноманітність доступних генераторів, але основні відмінності полягають у потужності, обсязі двигуна та ціні. В основному, генератори призначені для трьох видів використання: відпочинку, аварійного та професійного.

Виділіть трохи часу, щоб оцінити, яка потужність апарату вам необхідна, так ви зможете знайти генератор, що відповідає вашим потребам. Кількість енергії, яка може генерувати ваш портативний генератор, зазвичай виявляється у ватах.

Є багато способів, як заощадити гроші на купівлі генератора, наприклад відмова від спеціальних функцій. Але єдина область, де ви ніколи не повинні економити - це на вихідний потужності генератора. Менша потужність, безумовно, означає меншу вартість, але якщо ваш генератор не зможе працювати з усіма вашими основними приладами, він не виконає роботу, для якої ви купуєте.

Щоб визначити потужність генератора, яка вам знадобиться, складіть вимоги до потужності для приладів та інструментів, які вам потрібні, а потім додайте запас енергії, щоб ваш генератор ніколи не працював більш ніж на 50% потужності.

БЕНЗИНОВІ ЧИ ДИЗЕЛЬНІ ГЕНЕРАТОРИ?

Вибір між бензиновим або дизельним генератором спочатку може здатися зовсім неважливим, але насправді це серйозно вплине на загальну вартість експлуатації. Дизельні генератори, як правило, коштують дорожче, ніж бензинові альтернативи. Крім цього, ремонт дизельного мотора буде більш дорогим і енерговитратним.

Але давайте розглянемо більш детально переваги та недоліки кожного з видів палива:

1. Бензин. Покупці генераторів часто вибирають широко доступний бензин. Адже має прийнятну вартість. Щоб поповнити запаси, потрібно просто з'їздити на місцеву заправку з кількома каністрами для бензину. На жаль, він має відносно короткий термін зберігання - один рік або навіть менше (залежно від октанового числа).

Під час надзвичайної ситуації витратні матеріали часто закінчуються, і якщо у вас немає інверторного генератора, 95 літрів вистачить вам не більше ніж на два-три дні. Навіть якщо місцеві заправні станції мають паливо для продажу, вони не зможуть вам допомогти, якщо у них немає власного резервного генератора.

Більшість виробників не продають резервні генератори з бензиновим двигуном. Вони вважаються не практичними та дорогими в експлуатації. Генератори, що працюють на бензині, майже завжди зустрічаються на автомобільному ринку та для житлових автофургонів.

В енергетичному плані бензин має менше накопиченої енергії, ніж дизельне паливо, і більше, ніж пропан або природний газ.

2. Дизель. Дизельне паливо є відносно стабільним паливом у порівнянні з бензином і набагато менш летким. Він має більш високу щільність енергії та ККД. У дизельних двигунах відсутні свічки запалювання, що полегшує їх обслуговування. Вони відомі своєю надійністю та довговічністю при хорошому обслуговуванні.

Дизельні генератори використовуються в житлових та комерційних будинках. Внутрішні баки дизельних генераторів містять паливо приблизно на один день роботи при неповному навантаженні. Агрегатам, які повинні працювати довше, знадобиться щоденна дозаправка або зовнішній бак, в якому достатньо дизельного палива для збільшення часу роботи.

ЧИ МОЖЕ МІЙ ГЕНЕРАТОР ВИКОРИСТОВУВАТИСЯ НА ВУЛИЦІ У БУДЬ-ЯКУ ПОГОДУ?

Є багато ситуацій, коли генератор необхідно встановити просто неба, наприклад, кемпінг. Для цього слід звернути увагу, який захист від атмосферних впливів має кожен з генераторів, які вам сподобалися, і який підійде для використання незалежно від погоди.

Які переваги при покупці в інтернет магазині?

Купити товар недорого можливо в інтернет магазині ROMB.UA. Ви отримуєте:

  • Грамотну консультацію;
  • Хороший асортимент мототехніки та запчастин;
  • Можливість порівняти характеристики та ціну, щоб підібрати відповідний під Ваші потреби механізм;
  • Гарантію;
  • Швидку доставку по всій Україні;

Купити товар, що сподобався, можна на сайті або зателефонувавши за номером 0-800 30-19-19.

Доставка відбувається по всій території країни: Київ, Одеса, Львів, Полтава, Харків, Чернігів та інші великі міста та області.

Кращі інверторні генератори

Кращі інверторні генератори. Блог Ромб

Для аварійного електропостачання під час стихійного лиха інверторні генератори з паралельним підключенням є гарним рішенням для відключення електроенергії. Це економія палива - 5 літрів палива може вистачити на сім чи вісім годин. Якщо вам потрібно більше потужності, ніж може забезпечити один або два інверторні генератори, подумайте про те, щоб придбати резервний генератор.

Як працюють генератори

Ви, ймовірно, маєте якесь уявлення про те, що таке генератор - можливо, не про те, як він працює, - але ви знаєте, що він виробляє електрику. Він робить це шляхом перетворення механічної енергії, що обертається, в електричну. У портативних генераторах використовується двигун, що працює на бензині, дизельному паливі або пропані, для включення генератора змінного струму, що виробляє змінний електричний струм. Змінний струм - це те, що комунальні підприємства постачають у будинки та на підприємства.

Інвертор потужності - це електронний метод виробництва змінного струму з постійного струму (DC). Він споживає енергію від джерела живлення, такого як автомобільний акумулятор або сонячна панель, і використовує електронну схему для перетворення постійного струму (DC) в змінний (AC). Коли потужність постійного струму перетворюється на електрику змінного струму, результатом є постійний електричний сигнал. Правильно відфільтрований, він має ті ж характеристики, що і ідеальний змінний струм, і безпечніший для електронних пристроїв та іншого чутливого обладнання, такого як комп'ютери та персональні ноутбуки.

Портативні інверторні генератори поєднують у собі два принципи. Вони генерують змінний струм, частота якого змінюється в залежності від частоти обертання двигуна. Вища частота обертання двигуна призводить до генерації більшого струму. Нижча частота обертання двигуна означає продукування меншого струму. Струм змінної частоти конвертується в постійний струм.

Наприклад, коли потрібно більше струму, для включення кількох додаткових ламп двигун прискорюється, щоб виробляти більше електроенергії без зміни частоти вихідного струму.

У звичайному портативному генераторі частота обертання двигуна фіксована - зазвичай 3600 об / хв - і завжди працює з цією швидкістю. Інверторний генератор змінює швидкість вироблення необхідної потужності. Включаючи кілька лампочок, швидкість двигуна збільшується. Вимкніть їх знову, і двигун сповільниться. Так інвертор ефективніше витрачає паливо.

Переваги інверторних генераторів

Проблема шуму відрізняє інверторний генератор від портативного аналога. Вони були розроблені з нуля, щоб стати тихішими, у них використовуються спеціальні глушники та звукопоглинаючі технології для зниження шуму. Більшість звичайних портативних генераторів запускаються з рівнем шуму 68 дБ (абс.) і зі збільшенням навантаження збільшується шум. Портативні пристрої з більшою потужністю звучать ще голосніше, деякі сягають 75 дБ (А) або більше.

Інверторний генератор, що працює за принципом надходження навантаження, він регулює обороти свого двигуна відповідно до необхідної потужності. Це означає, що двигун дроселюватиме при невеликому навантаженні, що заощадить паливо і значно знизить рівень шуму.

Ось що робить портативні інверторні генератори ідеальними для кемпінгу та подорожей.

Асортимент інверторних генераторів у магазині Ромб.юа

Інтернет-магазину Romb.ua представляє тільки найкращі моделі:

Генератор Konner&Sohnen KS 4000iE S (Максимальна потужність 4 кВт, хв витрата палива 1,6 л/год; Потужність 6,7 к.с.; Напруга 220 В)

Генератор Бензиновий Tekhmann TGG-I38 ES (Максимальна потужність 3, 8 кВт, хв витрата палива 1,6 л/год; Потужність 7,1 к.с.; Напруга 220 В)

Генератор Бензиновий Weima WM3500i (Максимальна потужність 3,5 кВт; хв витрата палива 2,4 л/годину; Потужність 7 к.с.; Напруга 220 В)

Генератор Hyundai HY 300Si (Максимальна потужність 3,1 кВт; хв витрата палива 0,9 л/годину;Потужність 5,44 к.с.;Напруга 220 В, Мінімальний струм 8,3 А)

Які переваги при покупці в інтернет-магазині?

Купити товар за доступною ціною можна в інтернет-магазині ROMB.UA. При цьому Ви отримуєте:

  • Грамотну консультацію;
  • Хороший асортимент запчастин;
  • Можливість порівняти характеристики та ціну, щоб підібрати відповідний під Ваші потреби механізм;
  • Гарантію;
  • Швидку доставку по всій Україні;

Купити товар, що сподобався, можна на сайті або зателефонувавши за номером 30-19-19. Доставка відбувається по всій території країни: Київ, Одеса, Львів, Полтава, Харків, Чернігів та інші великі міста та області.

Повітряні компресори топ 10

Повітряні компресори топ 10. Блог ромб

Повітряні компресори топ 10

Для цієї статті магазин Ромб.юа зібрав колекцію кращих повітряних компресорів, доступних в даний час.

Компресор - це універсальне обладнання, яке відносно просте і складається з повітряного резервуару та компресорного насоса. Апарат приводиться в дію стандартним електродвигуном на 120 Вт, компресор нагнітає повітря в резервуар, поки він досягне максимального тиску, а потім відключається. Потім це стиснене повітря можна використовувати для живлення обладнання, такого як пневматичні інструменти, пристрої для накачування шин, фарби розпилювачі і т. д.

Коли повітря в баку закінчується, мотор автоматично вмикається і заповнює використане повітря. Саме тому важливий розмір резервуара. Якщо вам потрібно більше резервного повітря, наприклад, якщо ви працюєте далеко від джерела живлення, вам може знадобитися резервуар більшого розміру. Однак майте на увазі, що чим більший резервуар, тим менш портативний. Звичайні форми резервуарів включають ємності, вертикальні та горизонтальні.

Важливі характеристики, на які слід звернути увагу, - це розмір двигуна (вимірюється в кінських силах) і рейтинг SCFM (стандартні кубічні фути в хвилину), який враховує CFM і застосовує стандартний набір умов навколишнього середовища, таких як температура та вологість, щоб забезпечити точніше значення.

Список із 10 кращих повітряних компресорів

  1. Компресор Кентавр КР-10030В. Компанія Кентавр представляє ремінний компресор КР-10030В характеристики якого дозволяють використовувати його як професійний інструмент. Двигун потужністю 2,3 кВт здатний перекачати 420 л. стиснутого повітря за хвилину. Місткість ресивера дозволяє вмістити в себе 100 л. Шланг високого тиску має на кінці з'єднувач швидкознімної конструкції. У конструкції передбачено 4 колеса для транспортування, оскільки вага обладнання становить 73,8 кг.
  2. Hitachi KNT50AB Ідеально підходить для різних оздоблювальних робіт і столярних робіт. Постачається в комплекті з 6-галонним повітряним компресором з максимальним тиском 150 фунтів на квадратний дюйм, який забезпечує продуктивність 2,8 кубічних футів за хвилину при тиску 90 фунтів на квадратний дюйм за допомогою високоефективного насоса. Включає цвяхів NT50AE2 2 дюйми з обробкою 18, гібридний шланг 25 футів, захисні окуляри і пневматичне масло. Поєднує в собі якість та продуктивність, на які ви можете покластися, щоб з легкістю завершити свій оздоблювальний проект.
  3. DEWALT DWFP55126 - Резервуар об'ємом 6,0 галонів (22,7 л) на 165 фунтів на кв. Дюйм та насос на 2,6 куб. Футів за хвилину при тиску 90 фунтів/кв. Дюйм забезпечують тривалу роботу інструменту із швидким відновленням. Рівень шуму 75,5 дБа для тихої роботи. Безмасляний насос із тривалим терміном служби для роботи без обслуговування. 2 універсальні з'єднувачі для зручної підтримки двох користувачів. Зручна обгортка для шнура для зручного зберігання. Регулятор високої витрати на підвищення продуктивності. Високоефективний двигун для легкого запуску за холодної погоди або використання подовжувача.
  4. Limex Expert CB-50360-2.5 57269 - Тому плануючи виконання таких робіт слід розглянути модель CB-50360-2.5. Функціональні можливості приладу дозволяють виробляти кількість стисненого повітря обсягом 360 л/хв. Потужність двигуна, що приводить в дію, нагнітальну установку становить 2,5 кВт. Повітряний компресор здатний підтримувати рівень тиску на виході з накопичувача в 10 бар.
  5. Makita MAC700 - оснащений циліндром та поршнем насоса «великого діаметру» для забезпечення високої продуктивності та більш тихої роботи. Приводиться в дію двигуном 2,0 л. із баком на 2,6 галона. Відрізняється розробленим насосом із збільшеним діаметром та ходом для більш швидкого відновлення та підвищеної компресії. Насос з мастилом та великий фільтр для більшої ефективності.
  6. Vitals Professional GK150.J653-12a3 - Якщо вам потрібне потужне обладнання для роботи з пневмоінструментом на виробництві, СТО, будівництві та є необхідність у високому тиску на виході аж до 12 атмосфер, то модель GK150. J653-12a3 вас повністю влаштує. Агрегат оснащений надійним трифазним двигуном підвищеної потужності.
  7. DEWALT DWFP55130 - Компресор DEWALT з тихим регулюванням на 200 фунтів на квадратний дюйм оснащений резервуаром на 2,5 галона, максимальним тиском 200 фунтів на квадратний дюйм і забезпечує продуктивність 3,0 стандартних кубічних футів. (scfm) при 90 фунтах на квадратний дюйм (перевірено відповідно до ISO1217).
  8. Stark 55110-SAVBProfi - масляний поршневий одноступінчастий 2 циліндровий компресор призначений для промислового використання та будівельних робіт; Ремінною передачею, що забезпечує тиху роботу та тривалий термін служби; Трифазний електричний двигун з теплозахистом від перегріву; Індикатор рівня масла; Великі надійні колеса, що забезпечують легкість транспортування; Ресівер на 110 л; Режим роботи компресора - повторно-короткочасний: При сумарній витраті повітря 50% і більше від максимальної продуктивності компресора - ПВ25;
  9. Безолійний FIAC DE 50/254 SILENT - Продуктивність на вході: 250 л/хв Продуктивність на виході: 188 л/хв; Рівень шуму: 63 дБ; Кількість циліндрів: 2
  10. Metabo Basic 250-50 W OF - Ресивер ємністю 50 літрів дає більшу стабільність у роботі; Можливість контролювати робочий тиск у баку завдяки встановленому манометру; Продумана ергономіка, великі міцні колеса, зручна ручка; Краник для зливу конденсату із ресивера.

Де вигідно купити ПОВІТРЯНІ КОМПРЕСОРИ в Україні?

Придбати ПОВІТРЯНІ КОМПРЕСОРИ можливо на сайті інтернет-магазину Romb.ua. У нас Ви знайдете відповідні аксесуари до нього, а розібратися Вам допоможуть наші фахівці, до яких Ви можете звернутися за номером телефону 0-800 30-19-19.

Купаючи у нас Ви отримуєте:

  • Офіційна гарантія від виробника;
  • Швидку доставку без передоплати;
  • Можливість оформити товар на виплат.

Бажаємо Вам приємних покупок разом з Romb.ua.

Як вибрати стабілізатор напруги

Як вибрати стабілізатор напруги. Блог Ромб

Регулятор напруги виконує дві функції: зміна вхідної напруги на інший рівень на виході та регулювання (підтримка постійної вихідної напруги, незважаючи на зміну умов навантаження). Регулятори постійного/постійного струму є ключовим компонентом будь-якої енергосистеми, тому вибір правильного регулятора має вирішальне значення для розробки оптимального рішення.

Хоча інженери розуміють функції регулятора, менш досвідченим майстрам часто буває складно вибрати найкращий регулятор для свого застосування. У цьому повідомленні в блозі визначено критерії, які може використовувати будь-хто, хто не є досвідченим розробником електроенергії, щоб вибрати ідеальний регулятор.

Читати далі

Який компресор вибрати масляний чи безмасляний?

Який компресор вибрати масляний чи безмасляний? Блог Ромб

Повітряний компресор є дуже зручним інструментом, чи працюєте ви на вашому будинку або у вашому гаражі. Це чудовий помічник для багатьох завдань. Однак вибір правильного типу повітряного компресора трохи збиває з пантелику. Найбільша плутанина виникає, коли вам потрібно вибрати між безмасляним компресором та масляним. Ось кілька порад, які допоможуть зробити правильний вибір.

Порівняння масляних і безмасляних повітряних компресорів
Повітряні компресори всмоктують повітря за допомогою поршня. Потім повітря стискається у резервуар для зберігання. Для максимальної ефективності поршнева камера потребує відповідного мастила, для якого використовується олія. Це масляні повітряні компресори. Однак у безмасляних компресорах циліндр попередньо змащений (в основному тефлон) для постійного змащення. Тефлонове покриття захищає насос. Це головна відмінність. Хоча масляні компресори потребують регулярного мастила, остання не вимагає мастила.

Читати далі

Який генератор краще для зварювального апарату

Який генератор краще для зварювального апарату. Блог Ромб

Сучасні генератори та зварювальні апарати потужні та портативні, що спрощує зварювання у віддалених місцях, але який розмір генератора для зварювання підходить вам?

Як підібрати генератор для зварювання

Ви знайдете вихідну потужність генератора, що зазвичай виражається у ватах, а вати = ампери x вольт . Це означає, що генератор потужністю 4800 Вт може забезпечити 40 А за 120 В і, можливо, 20 А за 240 В.

Перетворіть номінальну потужність в кВА (кіловольт-ампер) у вати, помноживши на 800. Наприклад, генератор потужністю 9 кВА, помножений на 800, перетворюється на 7200 Вт.

Шукайте два номінальних виходи для генератора. Один для постійного навантаження, відомого як робоча або робоча потужність.

Більшість генераторів також можуть впоратися з короткочасним сплеском потужності, що виникає при запуску двигуна (або зварювального апарату). Зазвичай на 25-30% вище за робоче значення, це номінальна потужність при пуску або стрибку напруги.

Читати далі

Як підключити генератор до мережі будинку

Як підключити генератор до мережі будинку. Блог Ромб

Переносний генератор - це простий і недорогий варіант для підтримки роботи вашого світла та побутової техніки, коли у вашому будинку немає електрики.

Є два способи забезпечити харчування вашого будинку за допомогою генератора:

  1. підключаючи прилади безпосередньо до генератора, або
  2. підключаючи генератор до електричної мережі вашого будинку.

Перше рішення - використання подовжувачів для підключення ваших приладів до портативного генератора зовні - в кращому випадку громіздко. А під час тривалих відключень немає можливості підключити світло у вашому будинку до генератора, тому вам доведеться покладатися на ліхтарики та лампи.

Підключення генератора до будинку є більш універсальним, так як ви можете використовувати будь-яку побутову техніку у своєму будинку, як звичайно, якби ви не перевищували потужність вашого генератора. Всі ваші електричні розетки та освітлення працюватимуть, так само як і до вимкнення електроенергії.

Але портативні генератори не готові до підключення до електромережі вашого будинку.

Читати далі

Який бензин краще для генератора?

Який бензин краще для генератора? Блог Ромб

Бензин легко доступний, тому його легко використовувати для щоденного обслуговування портативних генераторів.

Бензинові генератори на ринку портативних генераторів численні та переважають серед доступних варіантів. Ймовірно, це пов'язано з численними конструкціями невеликих двигунів, які розроблялися роками, а також великою доступністю палива.

Читати далі