Баннер скидки на ромб

Де купити бензопилу і ланцюг?

Бензопила у дії

Де купити бензопилу і ланцюг?

Ви ставите питанням, як вибрати бензопилу? Вам потрібно обладнання для майстерні, саду або лісу? В інтернет-магазині Ромб.юа ви знайдете найкраще обладнання і ланцюг на пилку. Ми наведемо вам приклади кращих бензопил та аксесуарів (ланцюгів) для них. Ця стаття дозволить вам зробити усвідомлений і надійний вибір ріжучого пристрою по дереву.

Вибір бензопили не повинен бути особливо складним. Є кілька моментів, які слід прояснити, але насправді цей тип пристрою відносно простий для розуміння.

Однак, якщо ви не хочете довго шукати пилу - ознайомтеся з нашим списком найбільш часто купуються пив:

  1. Бензопила ланцюгова Vitals BKZ 4518n 15in Кit
  2. Бензопила Vitals Master BKZ 4523o 18 AluMagnio
  3. Бензинова ланцюгова пила Makita EA3502S35B
  4. Пила ланцюгова бензинова SEQUOIA SPC4016
  5. Бензопила Vitals Master BKZ 4019j Black Edition
  6. Бензопила ECHO CS-2511TES
  7. Бензопила ланцюгова БелМотор БП 5220М
  8. Бензопила ланцюгова Кентавр БП-5225ТН
  9. Бензопила ланцюгова Limex Mp 522n
  10. Бензопила Solo by AL-KO Comfort 6442 (127430)

А також спеціально для вас ми підібрали список кращих ланцюгів для бензопил:

  1. Ланцюг в бухті OREGON 91VXL_100R 3/8
  2. Ланцюг OREGON 91VXL_56E 3/8 1.3 мм
  3. Ланцюг для пилки Hyundai HYXE2400-117
  4. Ланцюг для бензопил Solo by AL-KO (127203)
  5. Ланцюг для SOLO 635-35, 642-35 OREGON 91VXL_52E
  6. Запасна ланцюг пилки BLACK & DECKER A6225CS 25см
  7. Ланцюг Picco Micro 61PMMC3 STIHL 36100000040
  8. Змінна ланцюг для GK1000 A6150 BLACK & DECKER
  9. Ланцюг 64л Makita 523093664 450 мм
  10. Ланцюг пиляльна VERANO 71-750

Параметри для вибору бензопили

Потужність двигуна - річ досить очевидна. Від цього параметра залежать можливості вашої бензопили. Це означає ефективність роботи і те, як часто і з якою твердою деревиною ви можете працювати. Зазвичай двигуни внутрішнього згоряння виражаються у ВАТ, їх також називають потужністю в кінських силах.

Тип харчування - бензиновий або електричний. Від цього зазвичай залежить продуктивність обладнання і місце, де його можна застосувати. Для домашнього використання досить електричної ланцюгової пилки.

Довжина напрямної - параметр, який вказує робочу довжину ріжучої частини пристрою. Від нього залежить комфорт вашої роботи. Чим вона довша, тим ширше деревина, яку ви можете розпиляти. Проте дуже велика керівництво може в кінцевому підсумку виявитися незручним і зайвим.

Швидкість обертання ланцюга - ще один спосіб визначити можливості вашого обладнання. На це значення варто звернути увагу перед покупкою, адже воно залежить не тільки від велосипеда, а й від довжини ланцюга. Тому він дає трохи більш точну картину, ніж сама потужність двигуна.

Вага машини - оскільки бензопили є ручним інструментом, ви повинні звертати увагу на вагу обраної вами моделі. Чим більше він важить, тим більше ви втомитеся з ним працювати.

Проста заміна ланцюга - іноді необхідно замінити пилку і натягнути пиляльний ланцюг. Щоб полегшити це, багато виробників встановлюють в своє обладнання рішення, які не потребують інструментів, які дозволяють швидко впоратися з цим типом обслуговування.

Антивібраційні системи - потужне обладнання, таке як бензопили, генерує багато вібрацій. Як ручний інструмент, ці вібрації впливають на користувача. Щоб не травмувати вас, виробники розробляють технології поглинання вібрації.

Легкий запуск - в бензопилах це стартер, що дозволяє легше запустити пристрій. Досить одного ривка, щоб машина зрушила з місця. На це варто звернути увагу при пошуку обладнання для себе.

Плавний старт - система, яка б знизила початкові піки напруги при включенні електропилки. Це збільшує термін служби машини і знижує ймовірність перегорання запобіжників.

Виробник - в наш час компанія вже не так важлива. Більшість виробників намагаються не робити нари, які приносять гроші покупцям. Однак серед них варто згадати Makita і Bosch, чиї професійні лінійки продуктів є одними з кращих на ринку.

Рівень шуму - машини цього типу зазвичай галасливі. Вони можуть досягати 120 децибел. Однак деякі виробники створюють їх на основі технологій, що знижують рівень звуку, який вони виробляють.

ДВИГУН БЕНЗОПИЛИ
Серце будь бензопили - її двигун. Перш ніж зробити вибір щодо конкретної моделі, потрібно для початку перевірити, як визначити її можливості. Краща база - це двигун - тут слід насамперед звернути увагу на його потужність (що означає ефективність) і тип приводу (вирішуючи, де буде працювати пристрій).
ПОТУЖНІСТЬ ДВИГУНА
Цей параметр зазвичай вказується в кіловатах або кінських силах для приладів згоряння. Визначає потужність, яку двигун виробляє під час роботи. Завдяки йому ви зможете визначити, чи зможе обладнання впоратися з більш складними умовами - з більш твердим матеріалом і більш тривалою роботою.
Для побутового використання найкраще використовувати бензопили потужністю від 1,5 до 3 кіловат (для двигунів внутрішнього згоряння) і від 1600 до 2000 ват (для електрики). Бездротові пристрої з електричним живленням визначають продуктивність через напругу. У цьому випадку вони зазвичай складають 18 вольт, що точно дозволить вам працювати в саду і городі.
ТИП ДВИГУНА
Це річкова тематика, вибір між бензопилою або електричної бензопилою - не найпростіший. У обох типів є свої плюси і мінуси. Щоб вибрати правильний тип приводу, вам необхідно взяти до уваги кілька змінних, таких як бюджет, мета або область, в якій ви будете працювати. Тому, коли ви ставите питанням, чи знадобиться вам бензопила або електрична бензопила, варто звернутися до нашого детальнішого керівництву.
НАПРЯМНА ШИНА І ЦЕПЬ
Ріжуча частина - друга за важливістю частина ланцюгової пили після двигуна. Вибір ланцюжка - справа індивідуальна. Крок, а також товщина і кількість рухомих частин є другорядними в цьому випадку.
Вибираючи пилку для себе, в першу чергу слід звернути увагу, оснастив її виробник системою безінструментального натягу і заміни ланцюга, а також автоматичним мастилом. Завдяки цьому вам не доведеться носити з собою потрібний ключ, а техніка пропрацює довше і ефективніше.
ЯКА довжина напрямних оптимальний?
Якщо вам цікаво, якої довжини повинна бути напрямна, подумайте, для чого вона вам потрібна. Розділити не так-то просто, але передбачалося, що:
Для домашнього використання - тут рекомендується спорядження довжиною до 35 сантиметрів. Все тому, що при обрізанні гілок яблуні, рубання дров для каміна і обрізку кущів величезна техніка навряд чи знадобиться. Крім того, пристрої, здатні забезпечити відповідну швидкість різання для цих розмірів, зовсім не обов'язково повинні бути дорогими ..
Для лісового господарства - напрямна повинна бути більше 35-40 сантиметрів. Все тому, що деревина, зрубана в лісі, зазвичай набагато товщі, ніж в саду або саду. Деяке обладнання для дійсно професійного використання може досягати довжини різу до 100 сантиметрів.

ДОДАТКОВІ СИСТЕМИ БЕНЗОПИЛИ

Виробники часто змагаються в розробці технологій і систем для поліпшення вашої роботи з їх пристроями. Заслуговують на увагу:

Easy-start - також відомий під іншими назвами, такими як ElastoStart або HappyStart. На практиці це прості системи запуску в топкових пристроях. М'який старт - зустрічається в електронних пристроях. Ланцюгова пила запускається на більш низькій швидкості, щоб запобігти раптовий стрибок напруги і захистити як машину, так і систему харчування від можливої відмови.

Гальмівні системи, такі як технологія Bosch Smart Brake, прискорюють час відгуку машини, покращуючи аварійну зупинку (навіть менше 0,1 секунди) і заощаджуючи ваші пальці. Деякі моделі мають додаткову кнопку гальма ланцюга.

Constant Electronic - система, яка автоматично підтримує постійну кількість обертів. До того ж незалежно від навантаження. Завдяки цьому пила НЕ буде раптово зупинятися посеред розпилу дерева, блокуючи його на сучку або застряг в корі камушке.

Anti-Icing - система, що дозволяє працювати незалежно від температури. Двигун запускається, навіть якщо він опуститься нижче нуля. Дуже корисна річ, особливо взимку, коли найчастіше переробляються дрова.

Купуйте бензопили з доставкою по всій Україні в інтернет-магазині Ромб.юа!

Поділитися: