Баннер скидки на ромб

Які найкращі фірми бензопил?

Які найкращі фірми бензопил? Блог Ромб

На сучасному ринку представлено безліч товарів найрізноманітніших брендів: від топових, зі світовою популярністю до китайських недорогих аналогів та вітчизняних виробників.

Що слід враховувати при виборі бензопили?

  • Приналежність до певного класу: побутова, напівпрофесійна та професійна. Ця класифікація допомагає правильно підібрати інструмент залежно від потреб та частоти використання, наприклад, від кількості годин на день. Побутові прилади здатні функціонувати протягом 1 години з обов'язковою перервою для охолодження двигуна та ріжучих частин. А ось професійна категорія розрахована на постійне використання упродовж робочого дня. Крім цього, ці лінійки відрізняються якістю складання та міцністю матеріалу з якого зібраний прилад.
  • Потужність. За цим критерієм ви зможете підібрати техніку, яка легко розпиляти ту чи іншу гілку, дерево.
  • Горизонтальне та вертикальне розташування двигуна.
  • Відгуки на бренд та гарантія.

Топ-бренди нашого магазину

За довгий час роботи інтернет-магазину Ромб, ми впевнено може сформувати список топ-брендів, які купують наші клієнти та працюють цією технікою довгі роки без ремонту та повернення.

  1. Японська якість під назвою Makita. Обладнання відрізняються підвищеною надійністю, безшумністю та витримує великі навантаження. Японський бренд оснащує свої інструменти 4-тактним двигуном MM4®. Перевага Makita® MM4® означає, що більше не потрібно змішувати паливо з маслом для того, щоб приступити до роботи. Завдяки автоматичній декомпресії двигуна, що знижує силу пуску на 40% для прискорення, 4-тактне силове обладнання. MM4® забезпечує легший запуск. Також слід відзначити головні плюси цієї технології - зниження рівня шуму, шкідливих викидів та додаткова міцність поршня з трьома кільцями.
  2. Торгова марка Vitals - лідер за поєднанням ціни, якості та довговічності. Віталс із 1995 року займає позицію лідера на європейському ринку. Саме у 20 столітті німецькі та латвійські конструктори та інженери розпочали виробництво техніки, орієнтованої на садово-паркові роботи. Головний принцип, яким керується виробник - створення інноваційних, постійно вдосконалюваних інструментів та агрегатів, що базуються на останніх розробках та нових технологіях.
  3. Hyundai постачає садове та електричне обладнання, включаючи косарки, косарки, кущорізи, мийки високого тиску та генератори. Бензопили Hyundai - це надпотужні, міцні та легкі апарати, призначені для важких умов пиляння. Це надзвичайно потужний 2-тактний двигун із технологією двигуна EURO 2, який знижує витрату палива, а також знижує викиди при збереженні високої швидкості різання.
  4. З моменту заснування невеликої механічної майстерні в Балтиморі, BLACK&DECKER незмінно приділяє особливу увагу потребам клієнтів. Корпорація Black & Decker є провідним у світі виробником електроінструментів, приладдя та несе найбільшу відповідальність за створення споживчого ринку електроінструментів після Другої світової війни. Блек&Деккер пропонує безліч інструментів, які підійдуть побутовому користувачеві та професійному майстру.
  5. Кентавр – сильне обладнання для саду. Бензинові ланцюгові пили Кентавр це, в першу чергу, побутовий інструмент, який прийде на допомогу при вирівнюванні крони садових дерев, розпилюванні колод, заготівлі дров, а також під час будівельних робіт. Крім цього в асортименті у компанії є і професійні, промислові моделі, які мають більш високу потужність і витривалість. Незалежно від джерел електроенергії, ці пили можуть використовуватися не тільки на присадибному господарстві, але й далеко від дому.

Тепер після нашої статті ви знаєте яку фірму слід вибирати при купівлі бензопили для дому та роботи.

Які переваги при покупці в інтернет магазині?

Купити бензопилу недорого можна в інтернет магазині ROMB.UA. Ви отримуєте:

  • Грамотну консультацію;
  • Гарний асортимент бензопил від побутового до професійного рівня;
  • Можливість порівняти характеристики та ціну, щоб підібрати відповідний під Ваші потреби інструмент;
  • Гарантію;
  • Швидку доставку по всій Україні.

При цьому Вам не потрібно виходити з дому! Після підтвердження замовлення ми перевіряємо інструмент та відправляємо його на вказану адресу!

Сподіваємося, що подана інформація допоможе зробити Вам вірний вибір.

Поділитися: