Баннер скидки на ромб

Який бензин краще для генератора?

Який бензин краще для генератора? Блог Ромб

Який бензин краще для генератора

Бензин легко доступний, тому його легко використовувати для щоденного обслуговування портативних генераторів.

Бензинові генератори на ринку портативних генераторів численні та переважають серед доступних варіантів. Ймовірно, це пов'язано з численними конструкціями невеликих двигунів, які розроблялися роками, а також великою доступністю палива.

Зберігання бензину

Від 8 до 20 літрів у портативних каністрах спрощують використання та обслуговування вашого генератора. У робочих умовах службова вантажівка нерідко має великий бак для обслуговування великої кількості одиниць обладнання, що забезпечує велику кількість палива.

Його досить легко можна зберігати протягом декількох місяців, а ціни можуть значно коливатися в залежності від попиту в залежності від сезону в залежності від рівня використання. Довгострокове зберігання вимагає додавання стабілізатора палива як додаткових витрат або підтримання графіка оборотності запасів, щоб підтримувати його у свіжому вигляді.

Безпека під час використання

Бензин не такий безпечний, як інші види палива, оскільки він більш леткий. Витіки з контейнерів можуть викликати небезпеку, а також призвести до фарбування всього, з чим він стикається. Це не найкраще екологічне паливо з вищими викидами, ніж інші види палива.

У таких ситуаціях, як урагани або інші погодні катаклізми, бензин може стати небезпечним товаром. Якщо електрика вимкнена, АЗС не зможуть перекачувати паливо, якщо вони не обладнані резервним генератором.

Ви можете зберігати деяку кількість галонів для використання, але якщо вам потрібен тиждень або два палива, палива може бути багато. Простий приклад: якщо ви використовуєте 20 літрів на день, потрібно зберігати від 150 літрів, щоб прожити від одного до двох тижнів. Якщо ваша машина або вантажівка заправлені паливом, ви можете використовувати їхній бак і отримати кілька додаткових днів, якщо вони вам не знадобляться для подорожей.

При розгляді бензину йдеться про очікуваний відрізок часу, протягом якого ви вважаєте, що вам знадобиться це паливо, і про те, який вплив на доступність палива буде протягом цього часу. У переважній більшості випадків перебої в подачі електроенергії тривають не більше ніж від кількох годин до кількох днів.

Є такі випадки, коли це може тривати багато днів або кілька тижнів. Знайдіть час, щоб подумати, як би ви розпорядилися бензином для цієї послуги.

Яке має бути паливо для портативного генератора?

  • Використовуйте чистий свіжий неетильований бензин.
  • Паливо має мати октанове число АІ-92.
  • Хоча допустимий вміст етанолу до 10%, рекомендується паливо без етанолу.
  • ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ використовувати E85, суміш газу та масла або модифікувати двигун для роботи на альтернативному паливі.

Залежно від моделі портативного генератора вам потрібно буде або стежити за вказівником рівня палива, або вам потрібно буде вручну перевірити рівень палива. При заправці слід вимикати генератор і спочатку дати йому трохи охолонути. Це дозволить охолонути гарячим компонентам і запобігатиме займанню у разі бризок або пролиття бензину.

Періодичне використання генератора

Якщо ви не використовуєте портативний генератор постійно, рекомендується запускати його і запускати на пів години кожні тридцять днів як спосіб «тренування» генератора. Якщо ви зберігаєте генератор у перервах між використанням, переконайтеся, що він знаходиться в сухому та безпечному місці, щоб запобігти попаданню вологи, яка може призвести до накопичення іржі у паливному баку. Ось ще кілька рекомендацій, яким слід виконувати:

Додайте стабілізатор палива, якщо ваш портативний генератор зберігається понад 30 днів. Якщо додано стабілізатор палива, підготуйте та запустіть двигун для тривалого зберігання. Дайте двигуну попрацювати 10-15 хвилин, щоб стабілізатор працював.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ зберігати паливо від одного сезону до іншого, якщо не обробити його зі стабілізатором палива

Якщо стабілізатор палива не використовується, злийте паливо з паливного бака перед зберіганням.

Здійснюйте покупки в інтернет-магазині Ромб.юа і телефонуйте для консультації нашому менеджеру за телефонами, написаними на сайті.

Поділитися: