Баннер скидки на ромб

Який шланг краще купити для поливу?

Який шланг краще купити для поливу?

Зазвичай садовий інструмент чорного, зеленого або жовтого кольору має форму гнучкої труби з пластика (вінілу) або синтетичного каучуку, часто армованої волокном. Його гнучкість дуже важлива, тому що його різні застосування (зрошення рослин, газонів і садів, а також очищення терас або транспортних засобів) часто пов'язані з обходом перешкод.

Тому шланг повинен опиратися дроблення і заплутування. На кожному з його кінців є нарізне сполучення (часто з латуні).

Як працює садовий шланг?

Щоб садовий шланг працював найкращим чином, його необхідно спочатку розгорнути і під'єднати до крана, пригвинтивши або защелкнув його за допомогою доданого з'єднувача для шланга. Слід зазначити, що якщо змішувач має особливі розміри, можна додати перехідник для підключення до нього шланга.

Потім необхідно відкрити впускний отвір для води, що дозволить подовжити шланг до максимальної довжини для розсувний моделі і зробити садовий шланг придатним для використання.

Переваги та області застосування

Кращі тести і порівняння доводять, що садовий шланг має багато переваг. Перш за все, з ним дуже легко звертатися, і з ним не потрібно носити воду у відрі або лійці. Це економить час при поливі, а також запобігає втрати водного ресурсу, дозволяючи використовувати тільки необхідну кількість води.

Його області застосування численні. Садовий шланг насправді використовується для озеленення (полив квітів, рослин, газонів, чагарників), але також і для очищення зовнішніх поверхонь (терас, цементних плит, штукатурних стін, гаражних воріт і т. Д.). І це найкращий інструмент для миття автомобілів (легкові, вантажні, скутери, мотоцикли, велосипеди).

Які типи садових шлангів бувають?

На ринку представлено кілька варіантів садових шлангів, які розрізняються за типом використання, матеріалом виготовлення та розміром.

Тканинний садовий шланг

Це шланг, що складається з 3-6 шарів матеріалу і армованої трикотажної сітки, не перекручується і не рветься. Важливо знати, що чим більше шарів у садового шланга, тим він міцніше і стійкіше.

Кращі елітні моделі трикотажних труб витримують високий тиск до 25 бар і мають від 4 до 6 шарів. Таким чином, їм надається гарантія від 15 до 30 років.

Мікропориста трубка

Мікро-пористі шланги - це окремий вид зрошення, адже по всій довжині стікає вода. Мікропористий шланг використовується для зрошення сільськогосподарських культур протягом тривалого часу.

Спринклерний шланг (розсіює дуже дрібні струмені води) і крапельний шланг (полив по краплях) схожі на цю модель своїм режимом поліва.Преімущества микропористого садового шланга полягають в його гнучкості і ідеальному використанні для поливу. Його недоліки в тому, що він менш підходить для насадок на шланги і не дозволяє поливати газони, рослини і квіти.

Висувною садовий шланг
Розширюваний шланг, також званий висувним, має дуже тонку структуру. Виготовлений з латексної мембрани, він складається, коли не використовується, і тому має невелику довжину. У режимі поливу він надувається і розтягується в 3 рази в порівнянні з вихідною довжиною.
Варіантом подовженого шланга є спіральний садовий шланг, який може розгортатися до 15 разів за свою довжину, уникаючи перекручень і вузлів.
Перевага розсувного садового шланга - дуже просте зберігання завдяки його компактним розмірам і невеликій вазі

Параметри для вибору шланга

Довжина труби
Це перший елемент для вибору, оскільки він представляє найбільш важлива якість продукту. Таким чином, шланг може мати довжину 15, 20, 25 або 50 метрів.
Вага труби
Легкість - головний критерій покупки. 13мм труби, очевидно, найлегші. Труби діаметром 15 мм є найбільш поширеними, але при цьому не занадто важкими.
Витримує натиск
Ці дані часто потрапляють в кращі тести і порівняння, тому що вони дозволяють дізнатися кількість бар, підтримуване садовим шлангом. Ви повинні знати, що чим більше діаметр труби, тим більше води буде пропускати труба.
Наконечник шланга
Знання того, універсально чи кріплення, може вплинути на вибір труби.
Функції пістолета
Ще один важливий критерій, цитований в кращих думках, тестах і оглядах: характеристики, пропоновані пістолетом для садового шланга, необхідно знати, особливо тим, хто шукає конкретну струмінь (душ, пряма, конічна і т. Д.).

Купуйте кращий садовий шланг в інтернет-магазині Ромб.юа!

Поділитися: