Баннер скидки на ромб

Інфрачервоні обігрівачі для дому

Інфрачервоні обігрівачі для дому. Блог Ромб

Інфрачервоне випромінювання

Інфрачервоне випромінювання - природне явище, невидиме світло для очей людини. Але ми його відчуваємо у вигляді тепла всім тілом.

Інфрачервоне випромінювання - це електромагнітні хвилі, певної частоти, які знаходяться в «колірній веселці» за «червоним кольором».

Будь-який предмет, тіла тварин і людини, випромінюють весь спектр частот залежно від температури та стану. Навіть сонячне світло в горах зігріває тіло людини, предмети здатні приймати, а не відбивати промені, як сніг і лід, що лежить під ногами.

З точки зору безпеки – інфрачервоне випромінювання нешкідливе для людини та тварин.

Приємне відчуття тепла (при правильному розрахунку та установки випромінювача). Як зворотний приклад – перегрів чи опік тіла, притулившись до розпеченої поверхні.

Тобто. все і тепло, в тому числі, має бути в міру.

На принципі випромінювання та його визначення створено багато приладів – це прилади нічного бачення, медичне обладнання тощо

Інфрачервоні обігрівачі

Інфрачервоні обігрівачі – це доповнення до лінійки м асортименту систем обігріву та опалення в побуті та на підприємствах.

Інфрачервоні обігрівачі виконані принципово, однотипно, у вигляді панелей. Відрізняються оформленням – залежно від вибору місць встановлення, потужністю та розмірами.

У конструкціях панелей відсутні вузли та механізми, що видають шум і звукові ефекти.

Випромінювання від панелей передається у вигляді тепла (хвилі, частоти) і поглинаються предметами, стінами, меблями, нашим тілом.

Ви відчуваєте комфорт при відсутності трубопроводів з теплоносієм, додаткового насосного обладнання.

Принципова відмінність інфрачервоних обігрівачів від конвекційних панелей

Конвектори – (електричні, газові, радіатори централізованої системи опалення), віддають тепло – нагріваючи повітря в приміщенні, а потім лише тепло передається та зігріває все приміщення.

У разі наших панелей все полярно – навпаки. Інфрачервоне тепло передається хвилями – і нагрівання стіни, підлога, обстановка та наші тіла, але не повітря. Повітря ж у приміщенні нагрівається від усієї обстановки рівномірно та інтенсивно.

Зауважимо відразу з вищесказаного:

  • Стіни – сухі, попередження конденсату, грибка на поверхнях.
  • Забезпечують роботу в номінальному режимі в найкоротший термін.
  • Не створюють безперервні конвекційні потоки повітря (знизу – вгору) з пилом.
  • Вимагають мінімального обслуговування.
  • Не спалюють кисень.
  • Економічні порівняно з конвекторами.
  • Тепло повітря в приміщенні – «що пішло» через протяг або провітрювання, відновиться в найкоротші терміни від нагрітих і готових випромінювати тепло стін і обстановки.

Кожен тип (вид) систем опалення не є ідеальним. Повний комфорт будинку та в офісах можна отримати лише за допомогою спільної роботи систем опалення.

Інфрачервоні панелі – економічніші та ефективніші за конвектори різних типів, але вони коштують вдвічі дорожче.

Придбати ІНФРАКРАСНІ ОБІГРІВАЧІ можливо на сайті інтернет-магазину Romb.ua. У нас Ви знайдете відповідні аксесуари до нього, а розібратися Вам допоможуть наші фахівці, до яких Ви можете звернутися за номером телефону 0-800 30-19-19.

Купаючи у нас Ви отримуєте:

  • Офіційну гарантію від виробника;
  • Швидку доставку без передоплати;
  • Можливість оформити товар на виплат.

Бажаємо Вам приємних покупок разом з Romb.ua.

Поділитися: