Баннер скидки на ромб

Рейтинг кращих гайковертов

Рейтинг кращих гайковертов

Наш інтернет-магазин зібрав кращі гайковерти представлені на нашому сайті:

Ударний гайковерт - не найпоширеніший інструмент, але він особливо корисний. Дійсно, стало практично мати «під рукою» майстра, але, перш за все, незамінний інструмент для професіоналів в області технічного обслуговування, які постійно працюють з гайками. Ударний гайковий ключ дозволить вам затягнути або, навпаки, послабити гайку простим і практичним способом і без застосування сили. Далі ми пояснимо все, що вам потрібно знати про це дорогоцінному інструменті, щоб вибрати модель ударного ключа, що ідеально підходить для ваших потреб і проектів.

Критерії покупки гайковерта

Удари у хвилину
Згідно з висновками експертів і порівняльним тестам, кількість ударів у хвилину, а також швидкість повинні бути досить високими, щоб можна було затягнути чи послабити будь-який болт. Вирішальний фактор, тому що це дозволить вам виконувати свою роботу швидше і бути більш продуктивним.
Наприклад, якщо вам потрібен ударний гайковий ключ для вашого автомобіля, цей фактор не матиме значення, оскільки будь-який гайковий ключ в кінцевому підсумку здатний послабити гайки на колесі. З іншого боку, якщо ви купуєте ударний гайковерт для професійної роботи, то краще за все шукати інструмент, у якого є хороший баланс між кількістю ударів у хвилину і загальною швидкістю.
Потужність
Згідно з порівняльними випробуванням, потужність ударного ключа зазвичай визначається величиною крутного моменту, вимірюваної в Нм. Ключовим фактором є наявність достатньої потужності для ослаблення будь-якої деталі: чим вище крутний момент, тим вище крутний момент, тим потужніше ключ.
Пам'ятайте, що максимальна потужність завжди повинна бути більше, ніж потужність, необхідна для роботи. Тому важливо знати приблизне значення Nm для даної роботи. Також майте на увазі, що для обслуговування і ремонту будинку або для простого особистого використання висока потужність не потрібна
Обороти у хвилину (об / хв)
Як пояснювалося раніше, згідно порівняльним випробуванням, ефективним ударним гайковертом буде гайковий ключ з частотою обертання більше 3000 об / хв. Робота цього інструменту заснована на обертанні, при якому гайки і болти затягуються або послаблюються. Отже, більшу кількість обертань зажадає менше зусиль з боку оператора.
На думку експертів, більш повільні швидкості, навпаки, можуть уповільнювати виконання завдання. Якщо ви хочете працювати якомога швидше, цей фактор буде вирішальним. В цьому випадку віддайте перевагу швидкості, навіть якщо це означає трохи меншу потужність.

Як працює гайковерт?

Коли на ударний ключ подається потік повітря, то його можна порівняти з «молотком», який вдаряє по ковадлу множинними ударами. Потім це обертання використовується для регулювання або ослаблення гайки, в залежності від використання. Таке ударне дію є основною перевагою ударного ключа в порівнянні з аналогічними інструментами. З одного боку, ударний гайковий ключ більш потужний, а з іншого боку, його ударна дія має тенденцію прибирати іржу або інші відкладення на гайках або болтах.

Як вибрати правильний обсяг компресора для ударного гайковерта? Ви можете подумати, що чим більше компресор, тим ефективніше буде ударний гайковий ключ ... але ж ні! Важливо враховувати розмір болтів, щоб вибрати сумісну опору. Звичайні (легші) ударні гайковерти доступні в трьох розмірах: 1/4 ", 1/2" і 3/8 дюйма. Більш міцні моделі, використовувані для інтенсивних професійних завдань, наприклад, для ремонту вантажівок, мають розмір 1/2 дюйма, 3/4 дюйма і 1 дюйм. Важливо зробити ставку на найбільш підходящий розмір інструменту.

Скільки оборотів в хвилину мені потрібно для ударного ключа? Хоча це в основному залежить від ваших потреб, ідеальна швидкість для ударного ключа становить 3000 обертів на хвилину (об / хв) або більше. Будь-яка більш низька швидкість уповільнює маневр. Якщо швидкість є вимогою для вашої роботи, виберіть ударний гайковерт з високою потужністю і високою частотою обертання. Навіть якщо ви пожертвуєте декількома ударами в хвилину, це того варто, щоб підвищити вашу продуктивність.

Купуйте кращий гайковерт в інтернет-магазині Ромб.юа!

Поділитися: