Баннер скидки на ромб

Топ 10 подарунків для чоловіків

Подарунковий пакунок

Щороку ми стикаємося з однією і тією ж проблемою: як знайти оригінальний подарунок для тих, кого ми любимо? Труднощі стає ще більш очевидною, коли жінка хоче здивувати свого чоловіка хорошим презентом ... Так, незалежно від віку та інтересів, ці джентльмени часто тримають свої побажання в секреті, і тому стає важко зрозуміти, що може бути їм цікаво. Тому інтернет-магазин Ромб склав свій список ідей подарунків для чоловіків:

1. Магнітний адаптер

Адаптер Магнітний MTX 11398 - Магнітний адаптер призначений для фіксації біт з шестигранним хвостовиком. У комплект входить 10 біт. У цього магнітного адаптера достатньо потужності, щоб утримувати безліч біт і інших дрібних інструментів.

2. Мультитул INGCO HFMFT0115 15-В-1

Багатофункціональні плоскогубці - практичний подарунок майстрові. Цей кишеньковий багатофункціональний набір легко перетворюється в плоскогубці, відкривачку для консервних банок, ніж / пилу, відкривачку для пляшок і навіть викрутку.

Мультитул 15-в-1 INGCO - це ручний, багатофункціональний складаний інструмент, який об'єднує в собі безліч окремих функцій. Виконує 15 різних завдань: плоскогубці, длінногубци, ніж (універсальний, малий, звичайний, зазубрений, для консерв), кусачки, відкривачка, а також викрутка (плоска мала \ середня, велика, хрестова), пила, напилок по дереву \ металу. Є цінним атрибутом для дрібних ремонтних робіт і туристичних походів.

3. Газонокосарка Vitals Master AZP 3620p

Вибір недорогої і якісної садового інструменту для людини, який обожнює свій сад - тепер не проблема. Адже у нас є така газонокосарка.

Vitals Master AZP 3620p - комфортний і тихий інноваційний інструмент по догляду за газоном.

Висока якість комплектуючих і збірки збільшує в рази термін експлуатації інструменту і не залишить байдужим будь-якого майстра.

4. Ліхтарик Пошуковий STERN 90534

Яскравий ліхтарик - оригінальний подарунок майстрові на всі руки. Ця лампа за низькою вартістю пропонує відмінний рівень продуктивності.

Легкий і надійний ліхтар має пластиковий корпус, комбінований живить елемент. Ця модель оснащена бічний панель світлодіодів, що дозволяє використовувати його замість настільної лампи. Основний потужний, широкий промінь випромінює галогенова лампа. Відмінно підійде для тих, хто любить ходити в походи, риболовлю або ж полювання.

5. Дальномер Лазерный Intertool MT-3054

Цифровой лазерный дальномер - дешевый и оригинальный подарок любителю DIY. Это хорошо разработанный инструмент для точных измерений.

6. Рулетка Измерительная STANLEY FatMax 2-34-824

Это оригинальный подарок разнорабочему. Этот очень удобный инструмент сочетает в себе 60-метровую рулетку, чтобы удовлетворить потребности для различных измерений.

7. Набір Інструменту INGCO HKTAC010861 86 Пр

Універсальний комплект INGCO HKTAC010861 можна використовувати при виконанні ремонтних робіт або в процесі обслуговування різних агрегатів і конструкцій. Такий інструмент має широку популярність як в колах майстрів-професіоналів, так і в рядах любителів.

8. Рукавички INGCO HGCG01-XL

Захисні рукавички Anti-Cut - дешевий подарунок для любителя DIY. Рукавички `` захист від пореза`` INGCO призначені для використання під час різання лісоматеріалу, скла, а також при перенесенні важких і гострих об'єктів. Покриття рукавичок виготовлено з надщільного морозостійкого поліетилену, долоні - PU.

9. Сумка-Корзина Для Інструментів INGCO HTBGL01

Тримач для інструментів INGCO - практичний подарунок для ентузіаста своїми руками.

10. Сумка-Органайзер INGCO HTBG04

Простий і практичний вибір на подарунок людині, яка хоче навести порядок з інструментами або організувати зручну переноску обладнання на виїзні ремонти.

Сподіваємося ви знайшли кращий подарунок Вашому чоловікові серед нашого списку. В інтернет-магазині Ромб великий вибір товарів і оригінальних подарунків для майстра на будь-яку знаменну дату. Тільки в нас:

  • Консультація фахівців контакт-центру;
  • Швидка і безпечна доставка;
  • Гарантія від виробника;
  • Найнижчі ціни від постачальника.

Поділитися: