Баннер скидки на ромб

Топ кращих бензинових газонокосарок для вашого саду

Газонокосилки

Топ кращих бензинових газонокосарок для вашого саду

Ваш сад - унікальне місце. Адже він може бути місцем для відпочинку, ігровий майданчик для ваших дітей або полем для вашої собаки, щоб пограти з паличкою. Але це також простір, який вимагає постійної уваги і догляду, тому важливо пам'ятати, що вибір вашої газонокосарки повинен грунтуватися на тому як ви її хочете використовувати, і з типом газону в саду.

Адже кожен ландшафт саду унікальний він буває всіх форм і розмірів, похилий або ідеально рівний, з густою рослинністю або ж як футбольне поле. Точно так же, в той час як одні люблять грітися в своєму саду, інші вважають за краще активно займатися садівництвом. Вимоги дійсно у всіх різні, але є визнані лідери серед газонокосарок, які можна назвати кращими для багатьох садівників. Тому спеціально для вас ми зібрали "Топ-лист газонокосарок" і підготували інформацію про те, як правильно підібрати такий апарат для себе.

Топ кращих газонокосарок

  1. Газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p
  2. Газонокосарка Vitals Master AZP 3620p
  3. Al-Ko Classic 3.82 SE
  4. Hyundai L 5500S
  5. Hyundai L 5100S
  6. AL-KO Silver 40 E Comfort Bio Combi
  7. Al-Ko Classic 3.22 SE
  8. Grunhelm S461VHY

Як вибрати газонокосарку?

Вибір газонокосарки може здатися складним, але з рекомендаціями від інтернет-магазину Ромб - це стане приємним шопінгом. Розглянемо все, що необхідно враховувати перед покупкою.

Починайте вибір з габаритів

Перша концепція, яку необхідно зрозуміти: чим більше ширина стрижки газонокосарки, тим більшу велику площу газону вона зможе підстригти за короткий час. Більш компактні і легкі моделі, оснащені ріжучими лезами меншого розміру, були спеціально розроблені для садів, які складніше косити через їх нерівностей, схилів і т.д .. Хоча, насправді, не існує жорсткого правила для вибору відповідної газонокосарки для конкретного саду, в цілому вибір буде в першу чергу обумовлений практичністю і комфортом.

Щоб легше було візуалізувати розміри вашого газону і дати вам уявлення про підходящої поверхні для кожного типу газонокосарки, ми візьмемо за зразок розмір тенісного корту.

Короткий посібник з підбору розмірів

Для невеликих газонів (площею не більше половини тенісного корту) ідеально підійдуть газонокосарки з шириною стрижки до 43 см.

Для дуже великих садів (більше 2 тенісних кортів) найкращим варіантом буде колісна або тракторна косарка.

Вибирайте просту газонокосарку у використанні

Всі газонокосарки представлені в інтернет-магазині Ромб прості в експлуатації і зручні в роботі. Вони спеціально розроблені для зручності при стрижці газону. Самохідні моделі пропонують додаткові функції допомоги і особливо підходять для роботи на похилій і / або нерівній місцевості.

Чому варто вибирати колісну газонокосарку?

Колісні моделі легко справляються з нерівною поверхнею, забезпечуючи краще зчеплення з дорогою у вологих умовах і на крутих схилах. З ними також легше звертатися, і вони дозволяють легко обходити дерева і прикраси, які можуть бути у вашому саду.

Що вибрати: бензинову або електричну косарку?

По правді кажучи, це в основному залежить від вашого типу газону, але для невеликих ділянок акумуляторні газонокосарки практичні, безшумні і екологічні. Вони потужні, легкі, бездротові, прості в налаштуванні для роботи і використанні. Вони не вимагають підключення до мережі, тільки періодична підзарядка.

Для великих садів

Для великих територій потрібні потужні газонокосарки. У нашому асортименті є газонокосарки різної ширини косіння від 71 до 122 см. Всі вони оснащені гідростатичної трансмісією для безступінчатим регулювання швидкості і перемикання напрямку руху без зчеплення.

Купуйте газонокосарки в інтернет-магазині Ромб.юа!

Поділитися: