Баннер скидки на ромб

Який фірми купити електричну газонокосарку?

Газонокосарка банер

Який фірми купити електричну газонокосарку?

Українці витрачають близько 50 годин в рік на стрижку газонів.

Кожен домовласник задається питанням, що ж вибрати: газонокосарку, робота-косарку або тракторну? Як зробити правильний вибір перед покупкою моделі? Необхідно враховувати кілька критеріїв.

За останні кілька днів, якщо ви живете в будинку, ви напевно чули, як хтось із ваших сусідів проходив повз з газонокосаркою.

Ми зробили підбірку найкращі моделей і фірм газонокосарок:

Весна вже на календарі, і газони знову починають зростати. Садівники оновлюють обладнання по сезону. Якщо вам потрібно купити або оновити обладнання для стрижки трави, ви запитаєте, як вибрати відповідну модель? Ось критерії, які слід враховувати.

Площа газону

Якщо у вас є сад площею 30 м2 або галявина площею 1000 м2, ваш вибір, очевидно, буде різним в двох цих випадках. Фахівці рекомендують купувати ручну косарку, електричну кому або тріммер на повітряній подушці для площ менше 200 м2 або самохідну електричну косарку для газонів площею від 200 м2 до 600 м2.

Якщо у вас велика площа, рекомендується використовувати самохідну бензинову модель (яка, отже, працює на бензині), так як більшу площу не вийде обслужити працюючи з подовжувачем в поле.

Роботизовані косарки також доступні у продажу. Робот самостійно подбає про ваш газоні і може скосити до 500 м2 за одну годину. Ці моделі автономні, виявляють перешкоди і повертаються до зарядної станції після закінчення косіння. Газонокосарка-робот вимагає більш частої стрижки і не підходить для дуже крутий місцевості.

Теплова або електрична модель?

Як ми писали раніше, для невеликих поверхонь рекомендується використовувати електричну модель. Перевага в тому, що електрична косарка не вимагає (або вимагає дуже невеликого) обслуговування і працює тихіше. Зворотною стороною є те, що вам потрібен подовжувач, на який потрібно звертати увагу, коли ви приходите і йдете. Однак є моделі, часто дорожчі, з електричним акумулятором з швидкою зарядкою. Теплова модель вимагає обслуговування 4-тактного двигуна, свічок запалювання та повітряного фільтра, а також забезпечення вас звичайним паливом.

Якою б не була модель - електрична або теплова, - коли ви регулярно користуєтеся газонокосаркою, важливі деталі: регульований по висоті кермо, нажимная планка на ручці, легко знімається сміттєвий бак. Не соромтеся звертатися за порадою в наш чат підтримки на сайті.

Полога або крута ділянка?

Якщо ваша ділянка досить крутий, фахівці радять зупинити свій вибір на самохідної косарці. Той же рада для поверхонь площею понад 700 м2. Їх ще називають газонними тракторами, самохідними косарками або райдерамі. Ці назви відносяться до газонокосарці, на якій можна сидіти. Моделі особливо маневрені, з шестернями або без них, мають велику ширину і висоту зрізу.

Травосборник або мульчування?

Класичні косарки оснащені збирачем скошеної трави. В цьому випадку бункер необхідно регулярно спорожняти під час стрижки, а скошену траву відправляти в центр переробки.

Існує ще одна техніка стрижки - «мульчування». Косарка оснащена ножем зі скошеними кінцями, який нерівномірно зрізає траву і залишає її на газоні. Таким чином, ця дуже дрібно скошена трава послужить природним добривом для вашого газону. Екологічна практика. Косити високу траву мульчирующей косаркою неможливо.

Який бюджет?

Ручні косарки продаються приблизно від 600 грн за найпростіші і маленькі моделі. Ціни можуть доходити до 38000 грн за Роот-косарку

В середньому українці витрачають півтори години на стрижку близько сорока разів на рік. Ви проводите близько п'ятдесяти годин на рік за косаркою або за нею. Тому найкраще обдумати свій вибір, так як це вкладення, яке буде окупатися в роботі.

Купуйте електричну газонокосарку кращої фірми в інтернет-магазині Ромб.юа

Поділитися: