Баннер скидки на ромб

Кращий відбійний молоток

Кращий відбійний молоток

Коли ви думаєте про ремонт, ви в основному думаєте про будівництво в будинку і навколо нього. Але також можуть бути руйнування, знесення або рубочний роботи. Наприклад, зайва стіна або плитка 1970-х років на кухні. В цьому випадку акумуляторна дрель вам ні до чого, доведеться розгорнути важку артилерію. Таку як відбійний молоток. Також називається інструмент називають долото-молот. Незалежно від того, як ви його назвете, цей інструмент - кращий інструмент для знесення важких конструкцій.

Також наш інтернет-магазин готовий представити список кращих відбійних молотків в каталозі:

Як працює відбійний молоток?

Сила удару відбійного молотка виражається в джоулях. Чим вище число джоулів, тим більшу потужність генерує відбійний молоток. Щоб вирити діри, буде потрібно не така ж потужність, як для знесення бетонної підлоги. Але принцип роботи кожного відбійного молотка однакова. Голова не крутиться, а б'є зверху-вниз. Завдяки цьому руху долото врізається в плитку або плити. Пробити дірку відбійним молотком не вийде, він не створений для цього. Долото, яке вражає тверді плити з величезною силою, має залишатися на місці. Тому відбійний молоток завжди має хвостовик SDS. Долото заблоковано, тому завжди надійно утримується на місці.

Відбійний молоток, зазвичай використовується при знесенні будівель, являє собою інструмент для руйнування твердих матеріалів.

Як вибрати відбійний молоток?

Щоб правильно вибрати відбійний молоток, необхідно враховувати певні чинники. Це включає:

● Його ударна сила;
Сила удару відбійного молотка, виражена в джоулях, нерозривно пов'язана з його вагою. Дійсно, важка вага буде відповідати використовуваному вами відбійних молотків. З іншого боку, важка модель призведе до втрати керованості і точності. Ось чому ми рекомендуємо вам вибрати інструмент для знесення меншого розміру, з огляду на той факт, що він накладає менше обмежень на використання.
● Швидкість удару;
Швидкість удару вашого відбійного молотка грає важливу роль в роботі, яку він буде виконувати. Вона також виражається в ударах в хвилину, швидкість удару інструменту для знесення завжди повинна оцінюватися в межах від 1400 до 1800 ударів в хвилину.
● Вага;
Інструмент вагою 5 кг або менше ідеально підходить для невеликих робіт, таких як укладання плитки. З іншого боку, більш важка модель (20 кг) рекомендується для більш обмежених робіт по знесенню (залізобетонний матеріал, кам'яна плита і т. Д.).

Для чого потрібні долота?

Якщо відбійний молоток має більше одного положення долота, це означає, що ви можете вибрати, як закріпити долото в голівці. Це особливо корисно, якщо, наприклад, ви використовуєте зубило для різання плитки. Плоска частина стамески повинна підходити під плитку, тому вам не доведеться тримати відбійний молоток під неможливим кутом. Кількість позицій варіюється від 6 до 15 в залежності від відбійних молотків. Однак у деяких такої можливості немає.

Відбійний молоток або комбінований молоток?

Для того, щоб було зрозуміло: відбійний молоток служить тільки для того, щоб зламати або знести - це все. Ви можете використовувати його для легких робіт по знесенню, таких як видалення старих швів, а також для важких робіт по знесенню. Однак, якщо у відбійного молотка є зупинка обертання, то це комбінований перфоратор, і останній може робити більше, ніж просто руйнувати. Ви можете використовувати його не тільки для легких робіт по знесенню, а й для свердління отворів в бетоні або інших типах твердого каменю.

Аксесуари для роботи

Якщо ви вирішите використовувати відбійний молоток, потрібно зробити кілька речей. І серед них ви можете згадати:

Відбійний молоток - це електричний інструмент, який вимагає попереднього використання обладнання для захисту. І в їх список входять:

  • ● Окуляри;
  • ● Захисний екран;
  • ● Навушники з шумозаглушенням;
  • ● Респіратор від пилу;
  • ● Розмітка;
  • ● Спецвзуття;
  • ● Термостійка одяг і рукавички (при долбленії);
  • ● Засоби захисту слуху.

При бурінні переконайтеся, що в землі немає кабелю або труби. Нарешті, заздалегідь переконаєтеся, що руйнуються стіни не несуть навантаження, щоб вони не впали на вас.

Купуйте відбійний молоток в інтернет-магазині Ромб.юа

Поділитися: