Баннер скидки на ромб

Види сільськогосподарських тракторів

Трактор у роботі

Види сільськогосподарських тракторів

Тепер трактори - незамінні союзники фермерів на будь-якій місцевості. Різні типи сільськогосподарських тракторів, від рівнин до найскладніших для роботи схилів, допомагають фермерам оптимізувати і прискорювати виконувані роботи: від збирання врожаю до оранки, від косіння до обрізки до розкидання добрив і багато чого іншого.

Сільськогосподарські трактори відносяться до категорії самохідних машин і дуже часто комплектуються спеціальними інструментами, прикріпленими до ВВП, для виконання різних робіт на оброблюваних землях.

Кращі трактора інтернет-магазину Ромб.юа

Яка історія сільськогосподарських тракторів?

З'явився в кінці 19 століття в Сполучених Штатах, трактор швидко поширився по світу, ставши незамінним засобом пересування навіть на дуже маленьких фермах. Менше зусиль, більше швидкості, більше врожаю: запитайте будь-якого фермера, і він надасть вам довгий список основних переваг.

Які моделі сільськогосподарських тракторів найвищий показник продажів?

Робота з сільськогосподарським трактором, оснащеним спеціальними пристосуваннями, також дозволяє виробляти стрижку плодових дерев екологічно чистим і правильним чином. Таким чином можна повністю позбутися від пестицидів і гербіцидів, які мають особливу токсичність для довкілля. Більшість виробників сільськогосподарських тракторів випускають як колісні, так і гусеничні трактори, які доступні в різних конфігураціях і розмірах.

Категорії потужності

Що стосується європейського і українського ринку, порівняння продажів тракторів між 2020 і 2019 роками показує зростання по всіх категоріях. У 2020 році дві категорії від 50 до 100 к.с. і від 101 до 150 к.с. склали майже 42% продажів, за ними слідують трактори потужністю понад 150 к.с. (36%) і трактори менше 50 к.с. (Приблизно 22%). За той же період у Франції загальний обсяг продажів знизився, як і продажу стандартних тракторів потужністю менше 250 к.с. З іншого боку, зросли продажі тракторів від 250 до 500 к.с., які складають лише невелику частину транспортних засобів.

Коробки передач

Деякі трактори оснащені коробкою передач. Інші продовжують встановлюють систему перемикання передач під навантаженням або коробку передач з подвійним зчепленням. Всі ці трактори оснащені як мінімум 16 передачами переднього ходу і стільки ж передач заднього ходу. або електрогідравлічний реверсивний механізм і до чотирьох діапазонів (повільний, швидкий, повільний, супер-повільний) з двома або трьома передачами і до шістдесяти швидкостей переднього і заднього хода.Максімальная швидкість 40 км / год досягається при знижених оборотах двигуна.

Кабіни й устаткування

Кабіни трактора мають велику засклену площу і хороший огляд. Панорамний дах полегшує навантажувально-розвантажувальні роботи при роботі з фронтальним навантажувачем. Упор також робиться на маневреність: невеликий радіус повороту дозволяє маневрувати навколо будівель і під час культивації.

Щоб забезпечити більший комфорт, кабіни останнього покоління пропонують більше місця і поліпшену ергономіку для водія. Беручи до уваги дуже різноманітний профіль господарств, ці трактори середньої потужності повинні бути добре обладнані та універсальні для задоволення потреб сучасного сільського господарства.

Купуйте трактор в інтернет-магазині Ромб.юа з адресною доставкою в будь-яке місто по всій Україні!

Поділитися: