Баннер скидки на ромб
Баннер Кентавр
Баннер Кентавр
Банер акції Optima насоси 10%
Акція на велосипеди Spark

Мотопомпа бензинова Кентавр ЛБМ80

Код
000119803
Special Price 5501  грн Звичайна ціна 6250  грн
від грн./міс
Чому Romb.ua?
Коротка характеристика
Висота підйому, м:
31
Продуктивність, куб.м/год:
60
Тип:
Для чистої води
Тип палива:
Бензин
Діаметр вихідного отвору, мм:
80
Дивитися всі характеристики
  • Доставка 1-2 дні
  • ВИДИ ОПЛАТИ

    Готівкою при отриманні (2%)

    Оплата частинами

    Миттєва розсрочка

    Безготівковий розрахунок

  • гарантія та повернення

    Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки

    Гарантія: 24 місяці

Мотопомпа бензинова ЛБМ-80 ТМ «Кентавр» являє собою потужний бензиновий насос, здатний перекачувати чисту і слабо забруднену воду у великих обсягах на великі висоту і відстань Максимально допустима фракція у складі води - 5 мм. Ця надійна і практична модель допоможе вирішити завдання з водопостачанням, поливом земельних ділянок, зрошенням, забором води з колодязів, водойм, басейнів, наповнення ємностей, використовується при гасінні вогнищ, пожеж.

Мотопомпа ЛБМ-80 ТМ «Кентавр» складається з двох основних вузлів, закріплених на міцній металевій рамі - потужного 4-тактного одноциліндрового двигуна внутрішнього згоряння об'ємом 212 см³ (потужність 7,5 к.с.) і відцентрового самовсмоктуючого водяного насоса в алюмінієвому корпусі. Така простота і надійність гарантує тривалий термін служби виробу.

Запуск двигуна відбувається за допомогою ручного самозворотнього стартера, докладаючи мінімум зусиль. Конструктивно розроблена система повітряного охолодження виключає перегрів двигуна і дозволяє довгий час без перерви перекачувати воду. Працюючи від чотиритактного одноциліндрового двигуна внутрішнього згоряння, мотопомпа ЛБМ-80 ТМ «Кентавр» відмінно зарекомендувала себе в польових умовах, не будучи прив'язаною до електромережі.

Комплектуючі насоса виготовлені з високоякісних матеріалів - чавунні крильчатка і дифузор. Перекачувальні рукава одягаються на всмоктуючий і нагнітальний алюмінієві патрубки діаметром 80 мм. Для надійності з'єднання рукавів з патрубками в комплект поставки входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів.

Бензинова мотопомпа ТМ «Кентавр» ЛБМ-80 здійснює забір води з глибини до 8 метрів і здатна піднімати її на висоту до 31 метрів. Продуктивність пристрою безпосередньо залежить від висоти підйому води і може досягати 60 м³ / год.

Паливний бак у мотопомпи ЛБМ-80 ТМ «Кентавр» ємністю всього 3,6 л, але економна витрата палива 360 г/кВт*годину дозволяє їй працювати без дозаправки довгий час. Двигун захищений від використання без масла в картері аварійною системою. Вбудований датчик низького рівня масла відключає систему запалювання і двигун не працює.Бензинова мотопомпа ЛБМ-80 ТМ «Кентавр» відрізняється простотою, надійністю і довговічністю в експлуатації.

Особливості моделі Кентавр ЛБМ80:

  • компактність;
  • потужний і надійний двигун внутрішнього згоряння;
  • ефективна система повітряного охолодження;
  • низька витрата палива;
  • датчик низького рівня масла в картері;
  • поролоново-паперовий повітряний фільтр подвійного очищення;
  • насос в алюмінієвому корпусі;
  • чавунні крильчатка і дифузор;
  • зворотній клапан на всмоктуючому патрубку насоса;
  • дві горловини для заливки масла і два отвори для зливу масла з картера;
  • ручний стартер;
  • амортизаційні подушки.
Характеристики
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Потужність, к.с.7.2
Потужність, кВт5.3
ТипДля чистої води
Продуктивність, куб.м/год60
Висота підйому, м31
Діаметр вхідного отвору, мм80
Діаметр вихідного отвору, мм80
Тип паливаБензин
Тип запускуМеханічний стартер
Об`єм двигуна, куб.см212
Обсяг масляного бака, л0.6
Обсяг паливного бака, л3.6
Тактность двигуна4-тактний
ДОДАТКОВО
ВиробникКентавр
КолірЖовтий з чорним
ОсобливостіДіаметр вихідного // вхідного патрубка: 3 дюйм; Глибина забору: 7 м; Максимальний діаметр частинок у воді: 5 мм; Тип двигуна: одноциліндровий; Повітряне охолодження; Паливо: Бензин АІ-92; Мінімальна витрата палива: 380 гр // кВт // год; Датчик низького рівня масла в двигуні; Відцентровий самовсмоктуючий насос в алюмінієвому корпусі; Чавунні крильчатка і дифузор; Зворотний клапан на всмоктуючому патрубку насоса; Поролонові-паперовий повітряний фільтр подвійного очищення; Дві горловини для заливки масла і два отвори для зливу масла з картера; Ручний самозворотними стартер; амортизаційні подушки
КомплектаціяМотопомпа; Свічковий ключ (1 шт.); Штуцер водяного фільтра (1 шт.); Сітка водяного фільтра (1 шт.); Штуцер (2 шт.); Алюмінієва гайка штуцера (2 шт.); Ущільнювальна прокладка (2 шт.); Хомут (3 шт.); Керівництво з експлуатації; Упаковка.
Батьківщина брендуУкраїна
Країна виробникКитай
Гарантія24 місяці
Обмін і повернення товаруОбмін або повернення протягом 14 днів після покупки
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
ГАБАРИТИ
ВхШхГ упакованого товару, мм520x380x450
Вага, кг22
Вага упакованого товару, кг24
Write Your Own Review
Ваш відгукМотопомпа бензинова Кентавр ЛБМ80
Ваша оцінка