Баннер скидки на ромб

Де можна купити трактор та скільки коштує?

Де можна купити трактор? Блог Ромб

Професійне обладнання для аграрного бізнесу можна придбати в Україні в інтернет-магазині Ромб. Сьогодні ферми більш сучасні та механізовані, ніж десяток років тому. Цьому сприяють, зокрема, сільськогосподарські машини, завдяки яким робота стає простішою, швидшою і дає кращі результати. Серед цих корисних машин трактор – одна з найважливіших. Однак ця сільськогосподарська машина дуже дорога, тому вам потрібно мати можливість вибрати таку, яка ефективно служитиме вам довгі роки.

Ви в пошуках кращого дилера та перевіреного магазину для покупки трактора в регіонах України за найкращою ціною? Для Вас є гарна новина магазин “Ромб.юа” - це сучасний зручний майданчик для придбання обладнання та сільськогосподарського обладнання.

У нашому магазині ви можете вивчити асортимент тракторів на сайті, ознайомитися з відеооглядами на моделі на Ютуб-каналі магазину. Також наші менеджери із задоволенням проконсультують вас перед покупкою. Оформлення замовлення займе у Вас менш як хвилину.

Скільки коштують трактори в інтернет-магазині?

Вартість сільськогосподарських тракторів починається від 49 тисяч гривень (мінітрактори) і варіюється до 409 тисяч гривень.

Серед тракторів у магазині ви знайдете такі бренди:

  • Dongfeng
  • Dw
  • Foton
  • Xingtai
  • ДТП
  • Forte
  • Jinma

Сьогодні складно уявити ферму без трактора. Він допоможе вам з безліччю основних завдань, від транспортування до конкретних польових робіт. Це дороге обладнання, як і ціна. Вартість покупки нового трактора обчислюється сотнями тисяч. Крім вигідної ціни, обладнання у “Ромбі” приваблює можливістю проводити ремонт у спеціалізованих сервісних центрах у будь-якій точці країни.

Призначення трактора

В першу чергу, вибираючи трактор, ми повинні ретельно визначити площу ферми, тип ґрунту, а також техніку, яка у нас є і для чого вона найчастіше знадобиться. Потужність сільськогосподарського трактора найкраще узгоджена з розміром землі, на якій ви його використовуватимете.

Зібравши всю цю інформацію, ви зможете оцінити, яка конкретна модель підійде для нашої ферми і які параметри вона повинна мати. Тоді краще встановити ціну і суму коштів, яку ви бажаєте на це витратити. Звісно, пам'ятайте, що це може бути не кінець витрат. Можливо, вам доведеться щось замінити або усунути несправність.

Співвідношення потужності трактора та розміру посівної площі

ЯКИЙ ТРАКТОР НА 10 І 20 ГА?

Якщо у вас є ферма площею 10 га, вистачить трактора потужністю 30-45 кВт.

З іншого боку, якщо площа вашої ферми становить від 10 до 20 га, вам необхідно придбати машину з трохи більшою потужністю, наприклад, 45-70 кВт.

ТРАКТОР ДО 40 ГА

Якщо у вас є ферма площею від 20 га до 35 га, купіть трактор потужністю 80-120 кВт. Вам потрібно ще більше потужності? Будь ласка! Для господарств площею 35-50 га найкраще підійдуть сільськогосподарські трактори потужністю 112-168 кВт.

ТРАКТОР ДО 100 ГА

Якщо ваша ферма має площу від 50 до 100 га, то вам знадобиться сільськогосподарська машина потужністю 144-258 кВт, а при площі 100-150 га вам знадобиться потужність 210-310 кВт. Трактори потужністю 286-430 кВт здатні впоратися з господарствами площею від 150 га до 300 га.

Звичайно, можуть бути відхилення від представлених нами даних в залежності від типу виробництва та аграрного регіону. Однак, завдяки нашому керівництву, ви вже знаєте, що вам слід шукати.

Тепер ми хочемо написати ще кілька слів про потужність трактора, яка підходить саме вам.

Площа вашої ферми - це ще не все

У невеликих і середніх фермерських господарствах (до 30 га) найчастіше можна зустріти трактори напрочуд високої потужності, тобто понад 100 кВт. Такий сільськогосподарський трактор, попри свою потужність, не може зрівнятися з великими та дуже продуктивними машинами. Тип ґрунту також дуже важливий. Чим щільніший ґрунт, тим потужніший трактор вам знадобиться.

Це здається логічним, але багато хто про це забуває. Ось чому посівні площі часто мають другорядне значення. Якщо у вас важкий ґрунт, вам знадобиться трактор потужністю 100 кВт, наприклад, і ваш щасливий сусід, якому пощастило з легким ґрунтом, зможе купити трактор потужністю 30 кВт, який потягне все, що йому потрібне.

Здійснюйте покупки в інтернет-магазині Ромб.юа і телефонуйте для консультації нашому менеджеру за телефонами, написаними на сайті.

Поділитися: