Баннер скидки на ромб

Інструмент

Серія Smart Line

Серія Smart Line. Блог Ромб

Низький рівень шуму і відсутність викидів - це все про нову лінійку від бренду Vitals. Двигун з акумуляторним живленням є алюмінієвою конструкцією без вентилятора, яка встановлює стандарти для тихої роботи, ефективності та стабільної подачі енергії. Інструмент функціонує на вибір з однією з трьох термо-інтелектуальних літій-іонних батарей Vitals ASL – 2Ah, 3Ah та 4Ah – відповідно до ваших потреб. Ця інноваційна, міцна та довговічна бездротова лінійка забезпечує високу ефективність та повну свободу пересування садом та майстернею.

Читати далі

Як працює кримпер і що враховувати вибираючи кримпер

Кример

Кримпер або просто кліщі для опресування клем - один із тих інструментів, про які завжди згадуєш в останню хвилину. Тільки коли ви стоїте зі шнуром у руці, ви думаєте, який інструмент використовувати. І справа непроста, адже прості кліщі для опресування дешеві, але вони мало допомагають, а найкращі коштують досить дорого, особливо якщо їм часто не доводиться користуватися.

Типи крімперів

Проблема з кінцями кабелю полягає в тому, що вони мають різну форму і що один інструмент не може впоратися з усіма типами наконечників. Тому існує кілька різних типів кліщів для опресування.

Читати далі

Як вибрати пряму шліфувальну машину

Пряма шліфувальна машина

Як вибрати пряму шліфувальну машину

Прямошліфувальна машинка вважається універсальним інструментом. Її багатофункціональність робить її незамінним помічником у різних сферах діяльності. Застосування ПШМ можливе як у побутовій, так і професійній діяльності. Універсальність цього електроінструменту дозволяє використовувати її в таких роботах як полірування, шліфування, свердління, закручування/викручування шурупів, а також нанесення гравіювання. На нашому сайті представлена ​​величезна кількість прямошліфувальних машин від різних брендів. Для того, щоб Вам було простіше зробити вибір, ми зібрали основні моменти, на які варто звернути увагу.

З чого складається ПШМ

Пряма шліфувальна машина — інструмент, що поєднує в собі потужність дриля, яка виглядає як велика авторучка. Надійний пластиковий корпус приховує такі конструктивні елементи, як:

Читати далі

Як обрати шуруповерт і на що звертати увагу

Шуруповерт можна по праву вважати найпоширенішим електроінструментом. На даний момент такий інструмент можна знайти у будь-якій квартирі та кожній родині. Вся справа в тому, що це універсальний агрегат, який необхідний при проведенні будь-яких робіт. Покласти плінтус, повісити полицю або рамку для фотографії – все це можна зробити орудуючи одним шуруповертом. Враховуючи популярність інструменту як у побутовому, так і в професійному сегменті існує безліч модифікацій від різних виробників. Виникає питання, який шуруповерт вибрати? Для цього слід звернути увагу на ряд факторів, проте першочергово потрібно відповісти на запитання, для чого ви купуєте шуруповерт? Ви плануєте використовувати інструмент для вирішення побутових завдань, або купуєте його на виробництво чи в майстерню? Критерії вибору в такому випадку трохи відрізнятимуться, проте основні моменти залишаються незмінними.

Читати далі

Переваги покупки інструменту Ryobi серії ONE+

Система One Plus – це перевірена часом серія акумуляторного інструменту від торгової марки Ryobi, яка налічує понад 100 найменувань інструменту для різних типів робіт. Компанія Ryobi була першим виробником, що впроваджував ідею єдиного джерела живлення з 1996 року. Подібний підхід дозволяє користувачеві придбати лише один набір акумуляторів та зарядного пристрою, при цьому маючи можливість використовувати будь-який електроінструмент на вибір. Як правило, одночасно ви не використовуєте шуруповерт та дискову пилу, або будь-який інший інструмент. Сумісність акумуляторної батареї з усіма моделями серії One Plus дозволяє істотно заощадити при покупці. Зібравши всі інструменти серії, ви забезпечите себе всім необхідним для проведення всіляких робіт. Навіть якщо вам потрібна всього пара-трійка моделей, придбання продукції бренду Ryobi лінійки ONE+ буде більш економним рішенням.

Читати далі

Топ наборів інструментів

Кейс з битами

До покупки набору інструментів завжди потрібно ставитися серйозно. І не дарма, якщо ви не будете ретельно думати про своїх інструментах DIY, ви ризикуєте заплатити за нього занадто багато або вам доведеться регулярно його оновлювати!

Кращі набори за версією інтернет-магазину Ромб.юа:

Читати далі

Бренд Ryobi нарешті в Україні

Інструменти Ryobi відомі по всьому світу і тепер в українців з'явилася можливість купувати оригінальні товари світового бренду. У країнах Європи інструменти цієї марки можна знайти практично у всіх магазинах для ремонту. І ви також можете знайти ці інструменти на світовому майданчику Amazon. І тепер кожен українець зможе придбати собі ручне обладнання Ryobi в інтернет-магазині Romb.ua. Тому розповімо Вам докладніше про японський інноваційний бренд.

Хто виробляє інструменти RYOBI?

Читати далі

Кращий набір інструментів для авто

Інструменти

Ви початківець механік? Ви іноді хочете самостійно лагодити свій автомобіль? Вам абсолютно необхідно для цього мати хороші автомобільні інструменти. Щоб допомогти вам, ми написали цю статтю з рейтингом кращих наборів від інтернет-магазину Ромб.

Топ автомобільних інструментів

Читати далі

Топ відбійних молотків

Відбійний молоток

Топ відбійних молотків

Молотки є частиною землерийних компаній і цивільного будівництва, а також для розпушування грунту, трамбування і багато чого іншого. Вони є основним обладнанням в будівельній галузі, особливо в будівництві та знесення. Вони дозволяють на місці демонтувати тверді матеріали, такі як бетон, каміння, цегляні конструкції або асфальт.

Читати далі

Сокира проти пилки

Сокира проти пилки банер

Сокира проти пилки

Спори між сокирами і бензопилами ведуться вже багато років. Багато хто вважає, що сокира - більш підходящий і точний інструмент, в той час як інші вважають, що бензопила - більш потужний і точний інструмент.

Читати далі