Баннер скидки на ромб

Як заправити ліску у тример

Як заправити ліску у тример. Блог Ромб

Залежно від площі газону, що скошується, вибирається тример. Електричний тример для невеликих садів або городських городів, газонокосарка-робот, бензинова косарка або тракторна косарка для великих газонів. Ми радимо робити ваш вибір залежно від потреб у площі косіння і до бажання розвантажити свою працю самохідною машиною.

Обрізний верстат є незамінним доповненням до тримера, особливо коли йдеться про косіння навколо дерев або між камінням. Доведено ефективність роботи дротяних моделей. Привідна двигуном на високій швидкості ріжуча головка, що обертається, містить котушку з нейлоновою ниткою. З цієї головки виходить одна або кілька пасм, які розтягуються під дією відцентрової сили та ріжуть траву, як лезо.

Дріт, намотаний на котушку, вбудовану в головку, що обертається, має діаметр від 1,3 до 1,6 мм. Залежно від марки та моделі ріжуча головка утримує одну чи дві нитки. У тренді двошарова тканина, що дозволяє заощадити швидкість та зменшити знос різьблення. Слід зазначити, що нейлонова нитка швидко зношується при ударі по кам'яним або бетонним краям.

Альтернатива касетам

Ємність котушки визначає частоту поповнення дроту. Для інструментів з поодиноким падінням котушка містить 5-6 м волосіні. Для тих, хто має два дроти, довжина зазвичай становить двічі по 3 м.

  • Нитка зношується при обрізанні. Його заміна здійснюється напівавтоматичним способом, як тільки ріжуча головка трохи ударяється об землю. Вихід пасм забезпечений, якщо їхній кінець виступає на кілька сантиметрів (спочатку лезо кусачки автоматично вкорочує їх до потрібної довжини).
  • Більшість виробників пропонують своїм користувачам змінні касети. Вони дорогі, а порожня котушка та аксесуари до неї потрапляють у сміття. Економічніше заряджати котушку дротом, купленим у рулоні (близько 2 євро за 15 м) у садовому центрі.

Вибирайте такий самий діаметр дроту

У даному випадку касета містить пластикову котушку в нижній частині, натискну кнопку, що звільняє дріт, і гнучке кільце з двома діаметрально протилежними прорізами. Це кільце утримує намотування нейлонової волосіні, забезпечуючи вихід двох ріжучих кромок.

Завжди дотримуйтесь діаметру, вказаного виробником. Дріт (Ø 1,3 мм у нашому прикладі) згинається посередині як шпилька і вводиться у два отвори поряд з однією щокою котушки. Цей подвійний провід намотується безперервними витками за годинниковою стрілкою. Гнучке кільце попередньо позиціюється, як тільки намотування закінчується, одна з ниток входить у проріз, а інша виходить із другого прорізу. Кільце витончено замикає котушку.

Покрокова заправка волосіні

1. Розблокуйте ріжучу головку
Розблокуйте ріжучу головку, повернувши її праворуч наліво.
Подвійна стрілка на лицьовій панелі показує відкритий (розблокований) або закритий (блокуючий) замок.
Відкрита ріжуча головка складається з трьох частин: кільця, що закриває (чорного), гнучкого кільця з двома прорізами і котушки, прикріпленої до кнопки подачі дроту. Плюс центральна пружина.
2. Протягніть нейлонову нитку в котушку.
введення нейлонової нитки в котушку
Відріжте 5 м нейлонової нитки Ø 1,3 мм (продається в котушці по 15 м) і складіть її посередині.
На щоці котушки знайдіть два закриті отвори і вставте кінці дроту.
3. Змотайте нитки, а потім розділіть пасма
введення нейлонової нитки в котушку
Відріжте 5 м нейлонової нитки Ø 1,3 мм (продається в котушці по 15 м) і складіть її посередині.
На щоці котушки знайдіть два закриті отвори і вставте кінці дроту.
4. Ремінь котушки
Вставте кінці дроту у два протилежні пази гнучкого кільця.
Вони підтримують намотування дроту.
Натисніть на кільце, щоб охопити котушку.
5. Вставте котушку у комір
Вставте котушку з дротом у чорний комір із двома отворами.
Протягніть дроти через отвори.
Вони вийдуть через прорізи в котушці.
6. Зберіть касету
Після складання касета (або ріжуча головка) повертається до приводного пристрою.
Не забудьте центральну пружину перед блокуванням головки (стрілка у бік закритого замка).
7. Контрольна перевірка
Для перевірки натисніть на бобишку і потягніть за її кінці або різко вдарте по землі, поки машина обертається.
Підпружений пружиною, виступ звільняє дві нитки.

Поділитися: