Баннер скидки на ромб

Кращі інверторні генератори

Кращі інверторні генератори. Блог Ромб

Для аварійного електропостачання під час стихійного лиха інверторні генератори з паралельним підключенням є гарним рішенням для відключення електроенергії. Це економія палива - 5 літрів палива може вистачити на сім чи вісім годин. Якщо вам потрібно більше потужності, ніж може забезпечити один або два інверторні генератори, подумайте про те, щоб придбати резервний генератор.

Як працюють генератори

Ви, ймовірно, маєте якесь уявлення про те, що таке генератор - можливо, не про те, як він працює, - але ви знаєте, що він виробляє електрику. Він робить це шляхом перетворення механічної енергії, що обертається, в електричну. У портативних генераторах використовується двигун, що працює на бензині, дизельному паливі або пропані, для включення генератора змінного струму, що виробляє змінний електричний струм. Змінний струм - це те, що комунальні підприємства постачають у будинки та на підприємства.

Інвертор потужності - це електронний метод виробництва змінного струму з постійного струму (DC). Він споживає енергію від джерела живлення, такого як автомобільний акумулятор або сонячна панель, і використовує електронну схему для перетворення постійного струму (DC) в змінний (AC). Коли потужність постійного струму перетворюється на електрику змінного струму, результатом є постійний електричний сигнал. Правильно відфільтрований, він має ті ж характеристики, що і ідеальний змінний струм, і безпечніший для електронних пристроїв та іншого чутливого обладнання, такого як комп'ютери та персональні ноутбуки.

Портативні інверторні генератори поєднують у собі два принципи. Вони генерують змінний струм, частота якого змінюється в залежності від частоти обертання двигуна. Вища частота обертання двигуна призводить до генерації більшого струму. Нижча частота обертання двигуна означає продукування меншого струму. Струм змінної частоти конвертується в постійний струм.

Наприклад, коли потрібно більше струму, для включення кількох додаткових ламп двигун прискорюється, щоб виробляти більше електроенергії без зміни частоти вихідного струму.

У звичайному портативному генераторі частота обертання двигуна фіксована - зазвичай 3600 об / хв - і завжди працює з цією швидкістю. Інверторний генератор змінює швидкість вироблення необхідної потужності. Включаючи кілька лампочок, швидкість двигуна збільшується. Вимкніть їх знову, і двигун сповільниться. Так інвертор ефективніше витрачає паливо.

Переваги інверторних генераторів

Проблема шуму відрізняє інверторний генератор від портативного аналога. Вони були розроблені з нуля, щоб стати тихішими, у них використовуються спеціальні глушники та звукопоглинаючі технології для зниження шуму. Більшість звичайних портативних генераторів запускаються з рівнем шуму 68 дБ (абс.) і зі збільшенням навантаження збільшується шум. Портативні пристрої з більшою потужністю звучать ще голосніше, деякі сягають 75 дБ (А) або більше.

Інверторний генератор, що працює за принципом надходження навантаження, він регулює обороти свого двигуна відповідно до необхідної потужності. Це означає, що двигун дроселюватиме при невеликому навантаженні, що заощадить паливо і значно знизить рівень шуму.

Ось що робить портативні інверторні генератори ідеальними для кемпінгу та подорожей.

Асортимент інверторних генераторів у магазині Ромб.юа

Інтернет-магазину Romb.ua представляє тільки найкращі моделі:

Генератор Konner&Sohnen KS 4000iE S (Максимальна потужність 4 кВт, хв витрата палива 1,6 л/год; Потужність 6,7 к.с.; Напруга 220 В)

Генератор Бензиновий Tekhmann TGG-I38 ES (Максимальна потужність 3, 8 кВт, хв витрата палива 1,6 л/год; Потужність 7,1 к.с.; Напруга 220 В)

Генератор Бензиновий Weima WM3500i (Максимальна потужність 3,5 кВт; хв витрата палива 2,4 л/годину; Потужність 7 к.с.; Напруга 220 В)

Генератор Hyundai HY 300Si (Максимальна потужність 3,1 кВт; хв витрата палива 0,9 л/годину;Потужність 5,44 к.с.;Напруга 220 В, Мінімальний струм 8,3 А)

Які переваги при покупці в інтернет-магазині?

Купити товар за доступною ціною можна в інтернет-магазині ROMB.UA. При цьому Ви отримуєте:

  • Грамотну консультацію;
  • Хороший асортимент запчастин;
  • Можливість порівняти характеристики та ціну, щоб підібрати відповідний під Ваші потреби механізм;
  • Гарантію;
  • Швидку доставку по всій Україні;

Купити товар, що сподобався, можна на сайті або зателефонувавши за номером 30-19-19. Доставка відбувається по всій території країни: Київ, Одеса, Львів, Полтава, Харків, Чернігів та інші великі міста та області.

Поділитися: