Баннер скидки на ромб

Топ кращих генераторів

Генератор біля домівки

Топ кращих генераторів

Генератор - це значні інвестиції в продукцію, яка виконує важливу роботу в аварійних ситуаціях. З цієї причини багато людей вибирають добре зарекомендував себе бренд, тому що він, швидше за все, буде надійним і має пристойну гарантію.

Як вибрати резервний генератор

Це докладний посібник надасть вам всю необхідну інформацію при покупці резервного генератора.

Початок вибору

Генератор часто не береться до уваги для власників будинку і бізнесу. Є незліченна безліч ситуацій, коли наявність правильного резервного генератора абсолютно необхідно. Можливо, у вас є захворювання, при якому потрібні електронні пристрої, або у вас є бізнес, який не може дозволити собі вийти з ладу своїх комп'ютерних систем. Можливо, вам потрібно переконатися, що ваша система безпеки ніколи не відключається.

Якими б не були ваші причини, знання того, що здоров'я і безпеку вашої родини або бізнесу не повністю залежить від енергетичної компанії, забезпечує душевний спокій, яке важко переоцінити.

Споживана потужність і продуктивність

Як дізнатися, яка потужність вам знадобиться? Все зводиться до побутової техніки у вашому домі.

У генераторів є два основних способи вимірювання потужності:

  • Пускова потужність - включення пристрою потрібно отримувати набагато більше енергії, ніж просто підтримка його роботи. Пускова потужність - це міра цієї початкової, миттєвої потреби в потужності. Ви також можете побачити, що це називається пусковою потужністю, максимальною потужністю або максимальною потужністю.
  • Робочі вати - Робочі вати (також відомі як безперервні вати) належать до споживаної потужності пристрою при нормальному навантаженні.

Середньому дому потрібно 5 000 ват електроенергії. Найкраще розбити прилади, які вам потрібні, під час повного відключення електроенергії, а потім скласти потужність кожного пристрою, щоб розрахувати загальну суму.

Типи генераторів

Домашні резервні генератори
Резервний генератор постійно встановлюється поза вашого будинку або офісу. Він підключається безпосередньо до електричної системи, щоб забезпечити живлення всіх необхідних ланцюгів під час будь-яких відключень електроенергії. Багато резервні генератори автоматично включаються, коли в вашому домі пропадає електрика, і знову відключаються, коли електрику відновлюється. Резервні генератори працюють на рідкому пропані або природному газі і вимагають професійної установки, часто з дозволу.
Портативні генератори
Переносні генератори - самі універсальні генератори на ринку. Їх використання практично безмежно. Вони можуть забезпечувати аварійне електропостачання будинку або у віддалених місцях, де електропостачання від електромережі недоступно. Вони також зазвичай використовуються в розважальних цілях, таких як катання на човнах, кемпінг ..
Переносні генератори працюють на бензині й мають розетки на 120 вольт, подібні до тих, що встановлені в стінах вашого будинку. Коли генератор працює, ви можете підключати прилади та інструменти безпосередньо до цих розеток. Розмір, який вам потрібен, залежить від того, що ви плануєте використовувати. Так що досліджуйте і плануйте відповідно.
Інверторні генератори
Ці генератори - ідеальне рішення для таких видів діяльності, як катання на задньому дворі, кемпінг, катання на човні або автофургон. Інверторні генератори мають складні двигуни, які збільшують і зменшують дроселювання для задоволення вимог до потужності, а не постійно працюють. В результаті інверторні генератори часто працюють тихіше, ніж інші варіанти. В цілому ці генератори працюють досить ефективно з зменшеними викидами.
Портативні електростанції
Переносні електростанції - це генератори на батарейках. У той час як інші генератори працюють на бензині або пропані, ви просто підключаєте портативну електростанцію до електричної розетки для зарядки. У наші дні ви навіть можете знайти сонячні генератори, які отримують всю свою енергію від сонця. Як і інверторні генератори, вони працюють тихіше і скорочують викиди палива, що дозволяє використовувати їх в приміщенні.
Оскільки портативні електростанції покладаються на харчування від батарей, існує обмеження на кількість пристроїв, які вони можуть живити, а також на час, протягом якого вони можуть забезпечувати харчування. Хоча це може не бути проблемою, якщо у вас є інший надійне джерело живлення, вам не слід покладатися на портативні електростанції для електроніки, яка повинна працювати 24/7, особливо для медичних виробів.

Рейтинг кращих генераторів

Існує великий вибір, тому ви можете собі уявити, що одні компанії отримують більше очок з певних аспектів, в той час, як інші компанії мають кращий дизайн для інших цілей. Це тільки ускладнює порівняння виробників генераторів в цілому - часто вам доведеться дивитися на конкретні моделі, щоб забезпечити справедливе порівняння.

З іншого боку, наявність загального уявлення про найбільш популярні варіанти та найбільш досвідчених виробників - хороша відправна точка для покупки нового генератора. З цієї причини ми створили простий огляд найпопулярніших виробників генераторів, які ви можете купити сьогодні.

Зверніть увагу, що це зазначено без певного порядку. Цей список пропонує загальний опис і не містить подробиць, як при прямому порівнянні конкретних моделей.

  1. Vitals

    Латвійська торгова марка Vitals увійшла на ринок садово-паркової та електро- техніки відносно недавно. Тим не менш, вона вже стала дуже популярною не тільки у вузьких колах професійних фермерів, а й підкорила власників невеликих присадибних господарств.

    Сьогодні генератори Vitals становлять серйозну конкуренцію таким знаменитим брендам як Bosch, Metabo, Makita.

    Це стало можливим завдяки демократичній і дуже лояльною до покупців цінову політику, а також високій якості вироблених агрегатів.

  2. Кентавр

    Кентавр - найдинамічніший виробник в Україні, за останні кілька років його набували тисячі українців. Їх асортимент дизельних генераторів, вироблених в Україні, експортується в самих різних сферах, таких як лікарні, школи, фабрики й телекомунікації.

    Асортимент їх дизельних генераторів відомий своєю надійністю і підтримкою в обслуговуванні. На фабриці використовується найсучасніше обладнання.

    Це бренд, на який ви можете покластися, щоб задовольнити ваші потреби в електроенергії при дотриманні екологічних норм.

  3. Iron Angel

    Уже третій десяток, голландська торгова марка Iron Angel виробляє професійну і напівпрофесійну техніку для збереження електропостачання в складних погодних умовах. Компанія популярна на світовому ринку, за рахунок якості продукції, що випускається. Завдяки кваліфікованим і провідним інженерам, генератори Iron Angel відрізняються своєю стійкістю і витривалістю, і готові прослужити тривалий період. Немаловажним є той факт, що обладнання від голландського виробника зможе собі дозволити купити будь-який вітчизняний домовласник або бізнесмен.

    Визнання фірма отримала за відповідність європейським стандартам і високій якості продукції, що випускається техніки. У виготовленні кожної моделі беруть участь професіонали, що звикли використовувати і втілювати сміливі дизайнерські й технологічні рішення в конструкцію техніки. Вся продукція тестується перш ніж потрапити до споживача, саме це дозволяє контролювати і відповідати якості Iron Angel.

  4. EnerSol

    Вам потрібен генератор? Тоді радимо Вам звернути свою увагу на виробника EnerSol. Надійний, практичний, зручний - це все про цей німецький бренд. Турбують раптові відключення електрики? З генератором EnerSol можна про це не переживати. Ця установка прекрасно підійде в якості резервного або альтернативного джерела живлення. Агрегат чудово проявить себе в експлуатації як у великих домашніх господарствах, так і на виробництві. Основна перевага генераторів EnerSol перед іншими виробника так це якісне вироблення струму, а так само тривалий, безперебійне енергопостачання.

    Генератори EnerSol зарекомендували себе як довговічний пристрій, з простим і зрозумілим управлінням. Вони економічні та практичні в експлуатації. Так само одним з переваг генераторів EnerSol є економічна витрата палива, що дозволяє їм працювати тривалий проміжок часу без дозаправляння. Якщо правильно і чітко дотримуватися всіх рекомендацій виробника по експлуатації техніки, то генератор EnerSol прослужить вам довго.

  5. Makita

    Сьогодні заводи корпорації MAKITA розташовуються в таких країнах, як: Японія, Великобританія, Німеччина, США, Китай, Румунія, Бразилія і Тайланд.`Все виготовляється обладнання проходить сертифікацію на відповідність як внутрішнім, так і міжнародним стандартам якості. Весь електроінструмент відповідає стандарту RoHS (директива, що обмежує використання деяких шкідливих речовин в електричному обладнанні).

    В Україні, через більш ніж 15 років, продукція ТМ Makita має попит, причому як у професійних, так і у домашніх майстрів. В нашу країну корпорація поставляє понад 400 позицій всілякого якісного обладнання.

    Найбільш популярними вважаються електростанції на бензині. Бензогенератор ТМ "Makita" характерні:

    • Невеликі габарити;
    • Низький рівень шуму;
    • Просте управління;
    • Більш низька вартість, в порівнянні з дизель-генераторами;
    • Робота при низьких температурах.

Купуйте генератори з доставкою по всій Україні в інтернет-магазині Ромб

Купити недорого генератор в Україні ви можете в інтернет-магазині ROBM.UA. Наші фахівці допоможуть Вам з вибором відповідної моделі, а швидка доставка від Нової пошти подбає про те, щоб Ви отримали своє замовлення як можна швидше й отримали задоволення від якості та довговічності мотокоси.

Поділитися: