Баннер скидки на ромб

Бренд Ryobi нарешті в Україні

Інструменти Ryobi відомі по всьому світу і тепер в українців з'явилася можливість купувати оригінальні товари світового бренду. У країнах Європи інструменти цієї марки можна знайти практично у всіх магазинах для ремонту. І ви також можете знайти ці інструменти на світовому майданчику Amazon. І тепер кожен українець зможе придбати собі ручне обладнання Ryobi в інтернет-магазині Romb.ua. Тому розповімо Вам докладніше про японський інноваційний бренд.

Хто виробляє інструменти RYOBI?

Ryobi Tools - це торгова марка Ryobi Limited, яка почала свій шлях у 1943 році як виробник високоякісного лиття для японської промисловості. А в 1999 році торгова марка Ryobi входить до складу TechTronic Industries.

TechTronic Industries - це всесвітньо відомий виробник товарів різних категорій, сюди входять: електричні і бензинові інструменти, мийки високого тиску і багато інших необхідних у будівельній та промисловій сферах апарати. У концерн входять торговельні марки AEG, Milwaukee, Hoover, Ryobi, Dirt Devil, Homelite.

Велика частина нестаціонарного обладнання створюється на заводах в Німеччині, США та Китаї.

Багаторічна історія бренду

Як ми говорили вище, вперше бренд заявив про себе в 1943 році і за 80 років досвіду, марка поміняла принципи в роботі з електроінструментами, запровадивши абсолютно новий досвід роботи з бездротовими апаратами в життя професійних та побутових майстрів.

Широкий асортимент інструментів

Ryobi продовжує вводити нововведення і виводити на ринок нові інструменти. У компанії, на відміну від багатьох конкурентів, є широка лінійка інструментів, з яких ви можете вибрати необхідні вам. Товари, які надає компанія, включають:

Якщо вам потрібен електроінструмент, ми гарантуємо, що ви знайдете серед бренду Ryobi те, що підійде саме Вам. Адже марка налічує більше 300 одиниць товарів і включає в себе дуже потужні пістолети для цвяхів, електричні пилки, швидкісні дрилі, гайковерти, шліфувальні машини, шабельні пили і багато іншого.

Безумовною перевагою Ріобі є довговічність і ремонтопридатність ручного обладнання. Бренд окремо продає запчастини і в разі необхідності ви завжди зможете полагодити улюблений інструмент. Але, ми також відзначимо, що ймовірність будь-яких поломок у міжнародноі марки дуже низька і всі апарати виконують безвідмовно свою роботу.

Додатково до цього, безсумнівним плюсом є єдина акумуляторна система ONE+, яка підійде для будь-якого акумуляторного інструменту Ріобі.

Чому варто купити інструменти Ryobi?

Багато майстрів, сантехніків та підрядників по всьому світу купують електроінструменти Ryobi, тому що:

  • Ціни дешевше, ніж у конкурентів в такому ж сегменті якості.
  • Акумуляторні батареї служать довше.
  • Інструменти служать більше 5 років.
  • Наприклад, інші більш дорогі бренди продають хороші дрилі, але батареї для цих інструментів дуже дорогі. Оскільки акумулятори мають властивість зношуватися, Ryobi хороший варіант за ціною і якістю.
  • Акумулятор Ryobi підходить на будь-який інструмент цієї фірми.

Купуйте офіційні інструменти Ryobi в інтернет-магазині Romb.ua, оформивши замовлення в кілька кліків.

Поділитися: