Баннер скидки на ромб

Керамічні обігрівачі плюси та мінуси

Керамічні обігрівачі плюси та мінуси. Блог
  • Що краще - Керамічний обігрівач або конвектор
  • Шпаргалка: як вибрати керамічний обігрівач
  • Як працює керамічний обігрівач
  • Керамічні обігрівачі плюси та мінуси

Якщо ви виявите, що щосили намагаєтеся зігрітися в розпал зими, обігрівач може стати швидким рішенням, яке вам потрібно, щоб поліпшити свій комфорт у погодні умови. Обігрівачі бувають всіх форм і розмірів, і є кілька способів перетворити трохи електрики на тепле повітря, яке зробить вашу кімнату теплою та затишною.

Одна з найбільших проблем, з якою люди стикаються при покупці кращого обігрівача для будинку, - це розуміння відмінностей у тому, як вони працюють. Зокрема, в мережі точаться суперечки між керамічними обігрівачами та маслонаповненими радіаторами. Якою стає гарячою? Що ефективніше?

У битві керамічних та маслонаповнених обігрівачів остаточним переможцем стане той, хто найкраще підходить для вашої унікальної ситуації. Немає універсального рішення. Щоб зрозуміти, як вибрати, це допомагає зрозуміти, як різні обігрівачі виробляють тепло, а також плюси та мінуси кожного з них. Інші фактори будуть включати такі речі, як розмір вашої кімнати, як часто ви плануєте використовувати обігрівач, і ваші очікування щодо швидкості та ефективності.

Шпаргалка: як вибрати керамічний обігрівач

Придбайте керамічну панель, якщо:

  • Вам потрібне тривале опалення приміщення від середнього до великого.
  • Вам потрібне тепло в спальні або інших місцях та тиша.
  • У вас алергія.
  • Купіть керамічний обігрівач з вентилятором, якщо:
  • Ви хочете позбутися холоду в невеликому просторі.
  • Ви хочете миттєвого тепла.
  • Ви турбуєтеся про безпеку маленьких дітей.

Завжди звертайте увагу на те, щоб керамічні обігрівачі мали UL-сертифікацію та були оснащені функціями безпеки, такими як захист від перекидання та автоматичне вимкнення.

Виміряйте свою кімнату, щоб знати, який об'єм вам потрібно опалювати, щоб вибрати обігрівач необхідної потужності: як правило, обігрівач потужністю 1500 Вт з легкістю обігріє невелику кімнату від 150 до 250 квадратних футів .

Нарешті, переконайтеся, що ви можете розмістити обігрівач у тому місці, де він підключатиметься безпосередньо до розетки - неправильне використання подовжувача може спричинити перегрів обігрівача та створити ризик загоряння.

Професійно розрахунок здійснюється виходячи з 30-40 Вт на 1м3, тому необхідно враховувати висоту стель.

Як працює керамічний обігрівач?

Керамічні обігрівачі (зазвичай) конвекційні обігрівачі це тепло, що походить від повітря. Конвекційне тепло виробляється аналогічно променистому теплу тому, що елемент розпалюється електрикою, але конвекція відбувається з додаванням вентилятора, який дме через нагрівальний елемент для поширення гарячого повітря по кімнаті. Тому конвекційні обігрівачі часто називають тепловентиляторами, оскільки повітряний потік є основною частиною процесу обігріву.

Цікаво, що керамічний обігрівач може бути як випромінюючим, так і конвекційним, залежно від його конструкції. Керамічні обігрівачі отримали свою назву від конструкції нагрівального елемента, який виготовлений із міцної кераміки, яка дуже добре проводить тепло. Випромінюючий керамічний обігрівач працює, використовуючи електрику для нагрівання керамічної пластини, яка потім випромінює тепло в кімнату. З іншого боку, конвекційний керамічний обігрівач працює разом із вентилятором. При цьому повітря проходить через керамічні деталі, щоб швидко нагріти повітря та поширити його по кімнаті.

Керамічні обігрівачі плюси та мінуси

Миттєве нагрівання: завдяки вентилятору, що обертається, керамічний обігрівач забезпечує миттєвий потік гарячого повітря, який може швидко зігріти вашу кімнату. Якщо ви встанете прямо перед ним, ви відразу відчуєте тепло.

Шум: будь-який електричний обігрівач, в якому використовується вентилятор, буде голосніше радіатора, але деякі моделі працюють тихіше, ніж інші. Якщо шум викликає занепокоєння, перевірте рівень децибела та знайдіть регульовані налаштування вентилятора, які пропонують вам додатковий контроль.

Точне точкове обігрів: багато керамічних обігрівачів з вентилятором дозволяють направляти повітряний потік саме туди, куди ви хочете. Це може ефективно боротися з сильними протягами та пом'якшувати холодні кути.

Трудніше чистити: важливо, щоб лопаті вентилятора і нагрівальні елементи були чистими, щоб уникнути поширення твердих частинок по повітрю, але для цього може знадобитися розібрати модель, щоб при необхідності протерти її. Якщо вас турбує алергія, конвекційне опалення набагато менш зручне.

Ефективний для невеликих приміщень: якщо у вас маленька кімната або вам просто потрібно обігріти особисту кабінку або офісний простір, керамічні обігрівачі справляться зі своїм завданням ефективно.

Труднощі з підтриманням стабільної температури: через тип нагрівання миттєве включення / вимкнення конвекційним обігрівачам складніше рівномірно обігрівати приміщення протягом тривалого часу. Якщо ви шукаєте довге опалення для великої кімнати, коливання температури можуть дратувати вас.

Швидке охолодження: як тільки ви вимкнете керамічний нагрівач, нагрівання припиняється. Це робить ці моделі найкращим вибором для сімей з маленькими дітьми та домашніми тваринами, оскільки ви можете переконатися, що все в безпеці від опіків, відключивши обігрівач, коли виходите з кімнати.

Зручна портативність: оскільки керамічні обігрівачі, як правило, менше, їх набагато легше переносити з кімнати в кімнату при необхідності. Якщо ви шукаєте переносний обігрівач, це чудовий вибір.

Незалежно від того, чи потрібно вам обігрівати спальню вночі, щоб заощадити електроенергію, вимкнувши систему кондиціювання, або ви хочете додати трохи тепла в холодний кут, вибір правильного обігрівача допоможе вам з легкістю пережити зиму.

Де вигідно купити КЕРАМІЧНІ ОБІГРІВАЧІ в Україні?

Придбати КЕРАМІЧНІ ОБІГРІВАЧІ можливо на сайті інтернет-магазину Romb.ua. У нас Ви знайдете відповідні аксесуари до нього, а розібратися Вам допоможуть наші фахівці, до яких Ви можете звернутися за номером телефону 0-800 30-19-19.

Купаючи у нас Ви отримуєте:

  • Офіційна гарантія від виробника;
  • Швидку доставку без передоплати;
  • Можливість оформити товар на виплат.

Бажаємо Вам приємних покупок разом з Romb.ua.

Поділитися: