Баннер скидки на ромб

Як вибрати потужність поршневого компресора?

Компрессор

Як вибрати потужність поршневого компресора?

Повітряні компресори бувають різних розмірів, але розмір не визначає, чи достатньо потужний повітряний компресор для ваших пневматичних інструментів. Замість цього вам слід оцінити вимоги до повітря для ваших інструментів і знайти повітряний компресор, який відповідає цим вимогам.

ЧОМУ БІЛЬШЕ НЕ ЗАВЖДИ КРАЩЕ?

Ми всі чули, що більше - не завжди краще, і це виключно вірно, коли мова йде про повітряних компресорах. Є великі повітряні компресори з низькою продуктивністю по повітрю, а є компактні повітряні компресори з високою продуктивністю. Деякі виробники, такі як Vitals, витратили чимало часу на дослідження і розробки для створення максимально компактних і легких повітряних компресорів без шкоди для потужності. Але не всі виробники орієнтовані на мінімізацію розмірів. Тому оцінити можливості повітряного компресора за його розміром неможливо.

ЯК ВИЗНАЧИТИ РОЗМІР повітряного КОМПРЕСОРА

Замість того, щоб оцінювати можливості повітряного компресора по його фізичним розмірам, майстри повинні подивитися, скільки повітря він нагнітає, вимірюваний в кубічних футів за хвилину (CFM). Як правило, більшість повітряних компресорів, призначених для приводних інструментів, мають діапазон від 10 до 110 кубічних футів в хвилину. Повітряні компресори з більш низьким рейтингом CFM призначені для накачування шин легкових автомобілів і невеликих інструментів, таких як подрібнювачі, шліфувальні машини і шліфувальні машини, в той час як повітряні компресори з більш високим CFM призначені для промислового застосування і більших інструментів, включаючи 1-дюймові гайковерти, відбійні молотки 90 фунтів і камені. свердла.

Щоб звузити вимоги для вибору компресора:

  • Ознайомтеся з вимогами CFM до найпотужнішого пневматичного інструмента, який ви використовуєте.
  • Зверніть увагу, розрахований чи рейтинг CFM для 100% робочого циклу, оскільки багато інструментів для безперервного використання як і раніше оцінюються, як якщо б ви використовували їх тільки від 50 до 60% - вам буде потрібно більш високий рейтинг CFM, якщо ви не хочете регулярно зупинятися.
  • Якщо ви використовуєте більше одного інструменту одночасно, об'єднайте їх рейтинг CFM, щоб визначити, що вам потрібно.
  • Як тільки ви дізнаєтеся, скільки CFM потрібно вашим пневматичним інструментам, ви також дізнаєтеся, наскільки потужним повинен бути ваш повітряний компресор. Постарайтеся знайти повітряний компресор, розмір якого відповідає вашим потребам у випуску повітря, не заходячи занадто далеко.

Ресивер ДЛЯ ПОВІТРЯ

Баки ресивера - відмінний спосіб збільшити кількість доступного повітря в короткостроковій перспективі. Ці резервуари потрібні для поршневих повітряних компресорів, в той час як ротаційні гвинтові компресори зазвичай не вимагають резервуара-ресивера через їх можливості 100% робочого циклу. Однак в деяких випадках оператори можуть вибрати роторно-гвинтовий повітряний компресор CFM з більш низькою потужністю, якщо у них є повітряний ресивер. Наприклад, якщо вам потрібно 45 кубічних футів в хвилину компресорного повітря і ви вибираєте між повітряним компресором 40 кубічних футів в хвилину і повітряним компресором 60 кубічних футів в хвилину, повітряний компресор 40 кубічних футів в хвилину з додатковим ресивером може виявитися найбільш економічним варіантом. Ви можете дізнатися більше про ресіверах, включаючи інформацію про розміри, в цій статті.

ПОШУК ВІДПОВІДНОГО повітряного КОМПРЕСОРА

Як тільки ви дізнаєтеся свої вимоги до CFM, саме час почати звужувати список повітряних компресорів. Є про що подумати:

  • обертається гвинт проти поршневого.
  • Портативний компресор або стаціонарний.
  • Паливо: Газ, Дизель, Гідравлічний, Електричний, Мульти Енергетичні системи.

Купуйте повітряний компресор в інтернет-магазині Ромб.юа з доставкою по всій Україні

Поділитися: