Баннер скидки на ромб

Які інструменти потрібні в саду?

Банер до статті

Какие инструменты нужны в саду?

Будь то громадський парк або домашній сад, ви не зможете отримати кращий урожай без правильного обладнання. Вибір садових інструментів має вирішальне значення для бездоганного виконання декількох робіт в нашому саду, включаючи обрізання, посадку, перекопування і стрижку. Коли справа доходить до садівництва, вам не обов'язково володіти величезною колекцією, але наявність найнеобхідніших речей може полегшити догляд за вашим відкритим простором. Перейдемо до списку основних садових інструментів, без яких ви навряд чи зможете обійтися.

Рукавички
Якщо ви коли-небудь пробували зрізати колючі кущі або висмикувати кропиву голими руками, ви можете підтвердити, що рукавички необхідні в саду. І хоча ви не завжди будете звертатися з шкідливими предметами, навіть здаються нешкідливими на вигляд рослини можуть викликати роздратування і біль в руках, якщо їх не захистити. Тривале використання ручних інструментів також може пошкодити ваші голі руки через тертя і тиску. Пара міцних рукавичок - це необхідність в садівництві, оскільки вони захистять вас від самих колючих кущів ожини. В результаті садівництво стане більш приємним і безпечним.
Лопата
У лопати красиві, прямі і чисті краю. Це відмінний інструмент для пересадки, посадки, а також для розрізання жорстких кореневих систем. Деякі садівники, однак, вважають за краще використовувати лопату, щоб зачерпувати землю і викопувати ями.
Сапка
Ви хочете боротися з бур'янами, не забруднюючи свій сад шкідливими хімічними речовинами? Тоді сапа - кращий інструмент для вас. Це невеликий ручний інструмент з роздвоєним кінцем, який ідеально підходить для викопування окремих бур'янів, а також їх видалення з коренем. При правильному використанні цей інструмент може допомогти вам позбавитися від всіх рослин-шкідників, щоб в подальшому вони не зіпсувалися.
З іншого боку, ви повинні підготуватися до важкої роботи, тому що видалення бур'янів за допомогою цього інструменту займає багато часу, тому що вам потрібно збирати кожне висмикнута рослина за раз.
Садова мотика
Гарна мотика з легкістю проріже як твердий грунт, так і складні перешкоди. Незалежно від того, чи збираєтеся ви садити, копати, обробляти землю, прополивать або рубати, садові мотика - це те обладнання, яке ви не хочете пропустити.
Садівничий ніж
Ніж для рослин - ще один неймовірно універсальний інструмент, який ви не знайдете в сараї звичайного садівника. Цей інструмент настільки універсальний, що з легкістю виконує ті ж дії, що і інші садові інструменти. Ви можете використовувати його для посадки трав, овочів, квітів та цибулин; викопувати бур'яни, розділяти рослини, прорізати коріння, видаляти камені, відкривати мішки, розрізати шпагат і шпагат і багато іншого. Це інструмент японського походження, цей інструмент має зазубрені лезо, гостре з обох сторін, так що ви повинні тримати його в недоступному для дітей місці.
Секатори
Якщо ви шукаєте щось, що можна було б використовувати всюди, секатор - відмінний вибір, оскільки він призначений для різання деревини та отримання гладких і чистих різів. І, як ви, напевно, вже зрозуміли, обрізка - це не разова робота, тому не забудьте вибрати пару ножиць, які зручні для ваших рук. Крім того, стежте за тим, щоб леза були максимально гострими.
Садові ножиці
Хоча вони є незамінним садовим інструментом, важливість ножиць для будь-якого справжнього садівника легко не береться до уваги. Секатори - це універсальний аксесуар, який можна використовувати для виконання безлічі садових робіт. Ви можете використовувати свою пару для делікатних робіт по обрізці, відкривати пакети з насінням, і ви можете використовувати їх для невеликих розкопок, якщо більше нічим зайнятися. Це одна з частин обладнання, яку садівник імпровізував б для виконання декількох садових завдань.
Поливальний шланг
Давайте дивитися правді в очі; вашим рослинам потрібна вода. Існує безліч варіантів поливу рослин, але ми вважаємо, що поливальний шланг - це те, що вам потрібно найбільше. Ви не завжди можете покладатися на опади, і в залежності від кількості рослин у вашому саду або розміру вашої ферми лійка просто непрактична. Вибирайте довжину шланга, яка легко проникає в усі куточки вашого саду, включаючи городи і клумби.
Граблі
Граблі популярні для їх основного використання: прибирання гілок, скошеної трави та опалого листя. Однак правда в тому, що ці садові приналежності бувають різних типів і служать різним цілям. Граблі можна використовувати для розпушування грунту і вирівнювання грядок з розсадою.
Тачка
Вам дійсно доведеться мати справу з великою кількістю відходів при збиранні саду від бур'янів. Всі ці відходи повинні кудись йти, і навіть якщо ви хочете, щоб вони виявилися в купі компосту, вам все одно доведеться їх туди доставити. В такому випадку стане в нагоді тачка, яка допоможе скоротити кількість поїздок в компостну купу і назад. Тачка хорошої якості може допомогти вам заощадити багато часу у вашому графіку роботи в саду.
Газонокосарка
Хоча це може здатися досить очевидним, правда в тому, що ваш сад не буде добре виглядати без правильно підстриженого газону. Саме з цієї причини у кожного садівника повинна бути газонокосарка в навісі для інструментів. Від ручних газонокосарок до електричних газонокосарок і газонокосарок - ви можете вибрати те, що вам більше подобається. Загалом, ваш вибір не має значення, тому що косарка - важливий інструмент.

Купуйте інструменти для саду в інтернет-магазині Ромб з доставкою по всій Україні!

Поділитися: