Баннер скидки на ромб

Сільгосптехніка

Мотоблок для городу

Мотоблок

Якщо словосполучення “приватний будинок” викликає у вас лише захоплення та асоціюється зі свіжим повітрям та чаюванням на веранді – ви напевно міський мешканець.

Багато хто з нас мріє оздоровлюватися за межами висоток і вживати власноруч вирощені овочі та фрукти без нітратів. Але лише власники земельної ділянки знають яка це копітка праця - регулярно доглядати сад і город.

Читати далі

Найдорожчі трактора в світі

Трактор

Найдорожчі трактора в світі

Якщо ви справжній фермер або аграрій, напевно ви знаєте як це опинитися за кермом трактора. Це досить тихохідний транспорт і не такий яскравий як суперкар Lamborghini. Але у тракторів є і свої особливості: вони пройдуть по будь-якому бруду, кам'янистій поверхні і асфальту. Вони по-своєму унікальні.

Крім звичайних сільських робіт, в основному за кордоном, проводяться змагання на тракторах. Наприклад відомє шоу Top Gear. Там власники прокачують трактора і роблять з них справжніх монстрів. Дизайн, мотор і концепція в цілому перетворює звичайний трактор в стильну футуристичну машину.

Звичайно, якщо ми говоримо про роботу в полі і виконанні рутинних завдань то кращим вибором буде машина, яка найкраще проявить себе в обробці поля і вимагає найменшу кількість палива. Але саме в цій статті ми хочемо розповісти вам про нетипові трактора, цінник яких перевалює за кілька сотень тисяч доларів.

Читати далі

Який плуг вибрати для мотоблока?

На жаль, складно знайти ідеальний інструмент, який за всіма параметрами відповідає технічним і економічним критеріям. Особливо це стосується ґрунтообробних знарядь. Але все ж немає нічого більше складного при виборі плуга, адже вони дуже сильно схожі один на одного. схожого. А з тих пір, як більше 150 років тому з'явилися плуги від світових виробників, іноді важко зрозуміти технічні відмінності між двома брендами і моделями. Тому в наш час питання в інвестиції в новий плуг кращої конфігурації або поновлення пристрої - дуже частий і важливий момент. Адже за допомогою плуга мотоблок стане справжнім універсальним інструментом для звичайного фермера.

Плуг: добре чи погано?

Читати далі

Види плугів для тракторів

Плуг для трактора

Види плугів для тракторів

Сільськогосподарський плуг залишається найбільш придатним інструментом для проведення оранки на фермі. Це сільськогосподарське обладнання забезпечує швидкість роботи близько 3 гектарів на годину, в залежності від типу грунту. Тому в якості визначення плуга ми маємо на увазі грунтообробне обладнання, призначене для обробки поверхневого шару ґрунту з метою посіву.

Читати далі

Рейтинг культиваторів для дачі

Культиватор у роботі

Рейтинг культиваторів для дачі

Кожен фермер і садівник перед великою покупкою замислювався як же вибрати хороший товар і не помилитися. У нашому інтернет-магазині представлено безліч перевірених брендів культиваторів, які підійдуть навіть самому вимогливому покупцеві. Крім цього кожен може оформити покупку в безпроцентну розстрочку через банк і вибрати адресну доставку габаритного товару.

Читати далі

Де купити бензопилу і ланцюг?

Бензопила у дії

Де купити бензопилу і ланцюг?

Ви ставите питанням, як вибрати бензопилу? Вам потрібно обладнання для майстерні, саду або лісу? В інтернет-магазині Ромб.юа ви знайдете найкраще обладнання і ланцюг на пилку. Ми наведемо вам приклади кращих бензопил та аксесуарів (ланцюгів) для них. Ця стаття дозволить вам зробити усвідомлений і надійний вибір ріжучого пристрою по дереву.

Читати далі

Мотоблок або культиватор що краще для ділянки?

Мотоблок або культиватор що краще для ділянки?

Ви напевно задаєте собі тисячу питань про створення свого майбутнього городу або все ще хочете знайти відповіді на питання по догляду за ним? Оскільки упорядкований город, який буде продуктивним і дасть вам безліч натуральних фруктів і овочів вимагає певної техніки! Тому важливо регулярно доглядати за ним і адаптувати його методи в залежності від пори року.

Читати далі

Як вибрати райдер?

Садовий райдер у роботі

Як вибрати райдер?

Незалежно від того, чи є ви садівником-аматором або професійним фермером, покупка газонного трактора може змінити ваше життя. Ця машина, також звана косаркою з сидінням, дозволить вам значно підвищити як продуктивність при стрижці газону, так і комфорт.

Читати далі

Види сільськогосподарських тракторів

Трактор у роботі

Види сільськогосподарських тракторів

Тепер трактори - незамінні союзники фермерів на будь-якій місцевості. Різні типи сільськогосподарських тракторів, від рівнин до найскладніших для роботи схилів, допомагають фермерам оптимізувати і прискорювати виконувані роботи: від збирання врожаю до оранки, від косіння до обрізки до розкидання добрив і багато чого іншого.

Читати далі

Що краще мотоблок або мінітрактор?

Мотоблочна конструкція

Що краще мотоблок або мінітрактор?

Обробка землі, підгортання, перекопування, прополка, аерація і багато інших терміни - це є нелегкою щоденною працею звичайного фермера і садівника. Уявімо, що всі названі операції вище потрібно зробити за допомогою ручного інструменту. витратити години і навіть дні роботи. Адже возиться з лопатою і граблями на більшій ділянці ще то заняття. Виходячи з цього, багато досвідчені садівники звертаються до купівлі сільськогосподарської техніки, яка підійшла б навіть для невеликої ділянки біля будинку. Для невеликого город за будинком вистачить культиватора, а для полів від 10 соток доведеться розглянути техніку серйозніше у вигляді трактора або мотоблока. І в такий момент, фермер обов'язково замислиться, на користь якої з машин віддати перевагу. Для цього необхідно розібратися з принципом роботи кожного апарату і за якими характеристиками вибирати машини.

Читати далі