Баннер скидки на ромб

Корисна інформація від Інтернет-магазину ROMB

Як налаштувати бензопилу Husqvarna

Як налаштувати бензопилу Husqvarna. Блог Ромб

Як налаштувати бензопилу Husqvarna

Перед запуском бензопили обов'язково прочитайте керівництво оператора для вашої конкретної пили, оскільки елементи керування можуть відрізнятися в залежності від моделі. Крім того, переконайтеся, що ви завжди дотримуєтеся правил у вашому районі.

Гальмо ланцюга повинно спрацьовувати при запуску бензопили. Багато моделей бензопилу можуть запускатися в так званому положенні «половинного газу». У цьому положенні ланцюг може обертатися - якщо гальмо ланцюга не задіяне. Є два безпечні положення для запуску бензопили: на землі або з пилкою між ногами.

Читати далі

Який компресор вибрати масляний чи безмасляний?

Який компресор вибрати масляний чи безмасляний? Блог Ромб

Повітряний компресор є дуже зручним інструментом, чи працюєте ви на вашому будинку або у вашому гаражі. Це чудовий помічник для багатьох завдань. Однак вибір правильного типу повітряного компресора трохи збиває з пантелику. Найбільша плутанина виникає, коли вам потрібно вибрати між безмасляним компресором та масляним. Ось кілька порад, які допоможуть зробити правильний вибір.

Порівняння масляних і безмасляних повітряних компресорів
Повітряні компресори всмоктують повітря за допомогою поршня. Потім повітря стискається у резервуар для зберігання. Для максимальної ефективності поршнева камера потребує відповідного мастила, для якого використовується олія. Це масляні повітряні компресори. Однак у безмасляних компресорах циліндр попередньо змащений (в основному тефлон) для постійного змащення. Тефлонове покриття захищає насос. Це головна відмінність. Хоча масляні компресори потребують регулярного мастила, остання не вимагає мастила.

Читати далі

Який генератор краще для зварювального апарату

Який генератор краще для зварювального апарату. Блог Ромб

Сучасні генератори та зварювальні апарати потужні та портативні, що спрощує зварювання у віддалених місцях, але який розмір генератора для зварювання підходить вам?

Як підібрати генератор для зварювання

Ви знайдете вихідну потужність генератора, що зазвичай виражається у ватах, а вати = ампери x вольт . Це означає, що генератор потужністю 4800 Вт може забезпечити 40 А за 120 В і, можливо, 20 А за 240 В.

Перетворіть номінальну потужність в кВА (кіловольт-ампер) у вати, помноживши на 800. Наприклад, генератор потужністю 9 кВА, помножений на 800, перетворюється на 7200 Вт.

Шукайте два номінальних виходи для генератора. Один для постійного навантаження, відомого як робоча або робоча потужність.

Більшість генераторів також можуть впоратися з короткочасним сплеском потужності, що виникає при запуску двигуна (або зварювального апарату). Зазвичай на 25-30% вище за робоче значення, це номінальна потужність при пуску або стрибку напруги.

Читати далі

Як підключити генератор до мережі будинку

Як підключити генератор до мережі будинку. Блог Ромб

Переносний генератор - це простий і недорогий варіант для підтримки роботи вашого світла та побутової техніки, коли у вашому будинку немає електрики.

Є два способи забезпечити харчування вашого будинку за допомогою генератора:

  1. підключаючи прилади безпосередньо до генератора, або
  2. підключаючи генератор до електричної мережі вашого будинку.

Перше рішення - використання подовжувачів для підключення ваших приладів до портативного генератора зовні - в кращому випадку громіздко. А під час тривалих відключень немає можливості підключити світло у вашому будинку до генератора, тому вам доведеться покладатися на ліхтарики та лампи.

Підключення генератора до будинку є більш універсальним, так як ви можете використовувати будь-яку побутову техніку у своєму будинку, як звичайно, якби ви не перевищували потужність вашого генератора. Всі ваші електричні розетки та освітлення працюватимуть, так само як і до вимкнення електроенергії.

Але портативні генератори не готові до підключення до електромережі вашого будинку.

Читати далі

Який бензин краще для генератора?

Який бензин краще для генератора? Блог Ромб

Бензин легко доступний, тому його легко використовувати для щоденного обслуговування портативних генераторів.

Бензинові генератори на ринку портативних генераторів численні та переважають серед доступних варіантів. Ймовірно, це пов'язано з численними конструкціями невеликих двигунів, які розроблялися роками, а також великою доступністю палива.

Читати далі

Де можна купити трактор та скільки коштує?

Де можна купити трактор? Блог Ромб

Професійне обладнання для аграрного бізнесу можна придбати в Україні в інтернет-магазині Ромб. Сьогодні ферми більш сучасні та механізовані, ніж десяток років тому. Цьому сприяють, зокрема, сільськогосподарські машини, завдяки яким робота стає простішою, швидшою і дає кращі результати. Серед цих корисних машин трактор – одна з найважливіших. Однак ця сільськогосподарська машина дуже дорога, тому вам потрібно мати можливість вибрати таку, яка ефективно служитиме вам довгі роки.

Ви в пошуках кращого дилера та перевіреного магазину для покупки трактора в регіонах України за найкращою ціною? Для Вас є гарна новина магазин “Ромб.юа” - це сучасний зручний майданчик для придбання обладнання та сільськогосподарського обладнання.

У нашому магазині ви можете вивчити асортимент тракторів на сайті, ознайомитися з відеооглядами на моделі на Ютуб-каналі магазину. Також наші менеджери із задоволенням проконсультують вас перед покупкою. Оформлення замовлення займе у Вас менше ніж хвилину.

Читати далі

Як вибрати теплову гармату?

Як Як вибрати теплову гармату? Блог Ромб

Теплова гармата - один із найуніверсальніших електроінструментів. У нього багато додатків, і хоча теоретично він незамінний в жодному з них, у всіх випадках він значно покращує роботу та скорочує час, необхідний для їх виконання.

Влаштування та використання теплової гармати

Теплова гармата - дуже простий пристрій, основним функціональним елементом якого є нагрівальна спіраль. Інші елементи служать тільки для кращого вибору температури (датчик та електронний контролер) і для точного напрямку струменя, що викидається із сопла. Попри таку просту конструкцію, а можливо, завдяки їй, теплові гармати стануть у нагоді як при фарбуванні листового металу і ремонті меблів, так і при пайці та зварюванні різних матеріалів, а також їх можна використовувати для розпалювання вогню.

Які бувають теплові гармати

Читати далі

Де можна купити мотоблок та скільки коштує?

Мотоблок блог Ромб

Мотоблок, який іноді також називають одновісним трактором, є дуже компактним сільськогосподарським пристроєм, який завдяки своїй маневреності може ефективно використовуватися, особливо на невеликих площах. Крім іншого, він є дуже гарною альтернативою великим тракторам.

До 1970-х років мотоблок також був дуже поширеним у професійному сільському господарстві, і навіть тоді він був доступний для невеликих господарств. Сьогодні, за часів постійно зростаючих посівних площ, одновісний трактор особливо підходить для фермерів-аматорів або тих, хто займається сільським господарством як побічний продукт. Але й приватні власники з досить великою площею вирощування в саду можуть скористатися перевагами, які може запропонувати одновісний трактор.

Історія, пристрій та функціонал одновісного трактора

Читати далі

Як працює кримпер і що враховувати вибираючи кримпер

Кример

Кримпер або просто кліщі для опресування клем - один із тих інструментів, про які завжди згадуєш в останню хвилину. Тільки коли ви стоїте зі шнуром у руці, ви думаєте, який інструмент використовувати. І справа непроста, адже прості кліщі для опресування дешеві, але вони мало допомагають, а найкращі коштують досить дорого, особливо якщо їм часто не доводиться користуватися.

Типи крімперів

Проблема з кінцями кабелю полягає в тому, що вони мають різну форму і що один інструмент не може впоратися з усіма типами наконечників. Тому існує кілька різних типів кліщів для опресування.

Читати далі

Як обрати масляний обігрівач для квартири

Масляний обігрівач

Олійний радіатор працюватиме у квартирі чи будинку за неефективної системи опалення, а за вікном мороз - ефективно підтримає опалення взимку. Він також зігріє кімнати в прохолодну, перехідну весняну та осінню пору року. Це також чудове джерело тепла, наприклад, у літньому будиночку. Як працює масляний обігрівач? Яку модель потрібно купити, щоб бути ефективною?

Олійний радіатор працюватиме, коли центральне опалення неефективне

Читати далі